Top 3 hotell i Sardinien Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för regionen Sardinien. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

7 dagar yoga thaimassage- och mindfulnessretreat på Sardinien

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

7 dagar Yoga-Thaimassage- och Varsamhetsretreat på Sardinien 28.05. - 03.06.17

6 Nätter, Dubbelrum, Special måltider

  • 6 övernattningar i dubbelrum (enkelrum mot tilläggsavgift)
  • inklusive helpension brunch och middag (vegetarisk)
  • fruktbyffé
  • dagl. 2x yogapass (1x på ankomst- och avresedag)
  • 2x dagl. thaimassage (utom ankomst- och avresedag)
  • grupptransfer på ankomstdagen 2x dagl., på avresedagen 1x ca. kl. 10:30/11:00
  • användning av yogaredskap som tunn yogamatta, kuddar, filt, block, yogarem
  • wifi/TV i huset (värde sätts på den mest nödvändiga användningen på grund av retreatkaraktären)

Telefon bokningskod: Y0VP1

9 509 kr

I detalj

Reseöversikt

Yoga, meditation och massage, precis vid det turkosblåa havet i ett orört naturskyddsområde på Sardiniens norra kust. Upplev välgörande ro under retreaten och koppla av i ursprunglig, hälsosam natur. Återhämta dig under en känslig massage eller ett yogapass på den stora terrassen med havsutsikt. Njut av den underbara utsikten över havet utifrån poolen med lounge karaktär i egen trädgård eller lyssna på drömsträndernas vågor precis utanför dörren.

Tjänster och program
På morgonen väntar dig två timmars varsamhetsspraktik och yoga. Du lär dig enkla dock effektiva andningstekniker och fördjupar din kropps uppfattning genom medvetna, aktsama Hathayoga övningar. Dessutom har du möjlighet att pröva på olika avslappnings- och meditationstekniker.

I eftermiddagens tvåtimmars sessioner fokuserar du helt på thaimassagens medvetna beröring.

Varje dag lär du dig en annan sekvens, så att du dagligen ger och får en ny massage med olika tyngdpunkter. En gång flytande dynamisk som passiv yoga, en gång jordande och djup på kroppens energilinjer.

Thaimassagen och yogapassen förbindes med elementen från terapeutiska Acroyogan och läkande musik med trummor och gitarr. På kvällen finns tid för Yoga Nidra, meditation, musik och gemensamma, milda Acroyoga sekvenser.

Varje dag skämmer den sardiska kocken bort dig med färska vegetarisk-sardiska delikatesser. Dagligen presenterar han olika traditionella rätter och visar på det sättet Sardiniens kulinariska mångfald. På en gemensam, valfri segeltur utforskas den vackra byn Stintino i nordvästra Sardinien, du seglar till den historiska ön Asinara och badar i en avskild vik i kristallklart vatten. En återhämtande vecka i en lyxig villa precis vid havet väntar dig.

Boende

Du blir hjärtligt välkomnad i en lyxig villa i den underbara naturparken Portobello di Gallura i norra Sardinien. Parken, som är övervakad dygnet runt, har en stilig restaurang och en liten stormarknad. Orten ligger mellan de pittoreska städerna Castelsardo och Santa Teresa di Gallura.

Det tar en 10 minuters promenad till den lilla sandbukten eller till parkens hamn. En ort av ro till avkoppling och att lugna ner sig, som inbjuder till meditation framför havets bränningar eller till promenader och joggning längs den långa klippkusten. Den som gillar mindre saltat vatten, kopplar av vid husets stora pool. Yoga eller varje annan typ av bodywork, musik eller dans äger rum på den 128 kvm stora terrassen med havsutsikt.

Annars är även den engelska gräsmattan, de släta träplankorna omkring poolen eller en övertäkt uteplats lämpliga att praktisera yoga. Villan har sju mediterrant inrättade, ljusa och vänligt välkomnande dubbelrum. Alla rum har samma kategori med en underbar utsikt:

1 SUITE med dubbelsäng queensize och eget badrum, eventuellt för en familj med optional extra säng för ett barn.
5 DELUXE rum (2 rum med dubbelsäng queensize och 3 rum med enkelsängär twin. 2 rum delar på ett badrum, lämpliga för en familj eller kompisar. De andra 3 rummen med eget badrum).

Kundomdömen:

Yogalärare

Anne Wuchold:

Annes yoga påverkas av den exakta inriktningen av Iyengar, Swami Sivanandas integrala stil och Kali Rays Triyogas flows. Hennes undervisning är alltid hands on och kompletteras med elementen från thaimassagen och den kinesiska medicinens meridianer för ett klart medvetande också utanför yogamattan. Utbildad som yoga- och shiatsuterapeut undervisar hon halvårs i Tyskland och Indien och guidar resegrupper genom Asien (www.yogasubmarine.com). Hon läste tillsammans med mästarna Ajarn Pitchest Boonthumme, Mama Lek Chaiya, Ajarn Sinchai och Mantak Chia. Denna traditionella läkekonstens kunskap kombinerar hon med moderna Osteothai metoder enligt David Lutt och Arno L'Hermitte.
Stefan Shankara Girgsdies praktiserar och undervisar Integrala Yoga i Swami Sivanandas tradition. 2011 kom han i kontakt med Zen-mästaren Thich Nhat Hanhs buddhistiska varsamhetspraktik, som han sedan dess kärleksfullt integrerar i sin yogaundervisning – kompletterad av den hälsosamt, meditativt lugna introspektionen av Sat Nam Rasayan. Med rörande Kirtan sång och shamanska ljud förtrollar han som duon Shamana publiken.

Priser och tider

28.05.-03.06.2017

Dubbelrum med dubbelbeläggning från € 970 per pers.

Tillägsinformation

Minimiantal deltagare: 6 personer. Maximiantal deltagare: 12 personer. Om minimiantalet av deltagare inte nås, avbokar organisatören resan till 30 dagar innan.

Transfer: Flygplatstransfer i grupp 2x om dagen från flygplats Olbia (OLB) med gratistransfer. Tiderna avstäms med deltagarnas flygtider och planeras med lägsta möjliga väntetid. På avresedagen 1x gratistransfer från ca. kl. 10:30/11:00 efter frukost.

Vår rekommendation: Senare hemresenärer kan ta en taxi efter en stadspromenad i Olbia (5 min. till flygplats OLB).

Karta

7 dagar yoga thaimassage- och mindfulnessretreat på Sardinien
Boka Kontakt Vidarebefodra