Familjeresor

Familjeresor

Ta med hela familjen på ett äventyr

Våra mest populära familjeresor

Stannar du hemma bara för att familjen utökats?

Du blir nostalgisk när du tänker på tiden innan du fick de små knotten... Det var ju så enkelt att resa! Men du vet väl att det ena inte behöver utesluta det andra? Visst kan du resa med barn, de har lika kul som du på semestern!

Vi rekommenderar dig att satsa på ett hotell med just den service som passar barnfamiljer. Ni kan vara aktiva tillsammans eller du kan ge barnen till en barnvakt och njuta av lite spa-tid för dig själv.

Det finns så många erbjudanden som passar ditt familjeliv!

barn, familj, resa

Kanske vill ni upptäcka Spaniens kuster eller Döda Havet? Kolla in i våra familjeerbjudanden!

Omgivningen av hotellen erbjuder många intressanta möjligheter till fritidsaktiviteter för både barn och föräldrar. Njut av gemensamma timmar vid hotellets pool eller upptäck långa stränder vid havet. Många hotell erbjuder hjälp med att hitta sevärdheter, kulturella evenemang eller hyrbilar så att ni har det enkelt att lära känna landet utanför Sverige.

Men även på själva hotellanläggningen kan du och din familj njuta av härliga program. På Princesa Yaiza Suite Hotel Resort till exempel finns det en Kikoland Park med lekplatser och barnanimation (särskild bra för barn mellan 3-16 år). Det finns även vattensport, dykning, cykelcenter, segling och golf för dig som vill uppleva en riktigt bra semester med din familj. Med våra progam för familjeresor hittar du fina rabatter för dina barn, eftersom vi vet hur mycket en familj kan kosta om alla vill vara tillsammans på en underbar familjetrip. 

I norra Tyskland erbjuder Strandhotel am Weißenhäuser Strand en storslagen semester- och fritidspark, som ligger nära den 3 km långa sandstranden omgiven av det unika sanddyn- och naturlandskapet i viken Hohwachter Bucht.

Har ni lust att spendera er gemensamma semester på ett av våra hotell som erbjuder spännande familjeresor? Boka redan idag till bästa pris!

Alla våra familjeresor

Din roligaa familjeresa väntar på dig!