Familjeresor

Familjeresor

Ta med hela familjen på ett äventyr

Stannar du hemma bara för att familjen utökas?

Visst kan du resa med barn. Självklart har barn kul på semester.  Vi rekommenderar dig att satsa på ett hotell med just den service som passar barnfamiljer. Ni kan vara aktiv tillsammans eller du kan ge barnen till barnvakt och njuta av lite spa-tid för dig själv.

Det finns så många erbjudanden som passar din familjeliv!

barn, familj, resa

Kanske vill ni upptäcka spaniens kuster eller döda havet? Kolla in i våra familjeerbjudanden!

Omgivning av hotellen erbjuder många intressanta möjligheter till fritidsaktiviteter för både barn och föräldrar. Njut av gemensamma timmar på hotellets pool eller upptäck långa stränder vid havet. Många hotell erbjuder hjälp med att hitta sevärdheter, kultureller evenemang eller hyrbilar så att ni har det enkelt att lära känna landet utanför Sverige.

Men även på hotellanläggningen själv njutar du och din familj av idealiska program. På Princesa Yaiza Suite Hotel Resort till exempel finns det en Kikoland Park med lekplatser och barnanimation (särskild bra för barn mellan 3-16 år). Det finns även vattensport, dykning, cykelcenter, segling och golf för dig som vill uppleva en rigtig bra semester med din familj. På våra progam för familjeresor hittar du mest också rabatt för dina barn, eftersom vi vet hur mycket en familj kan kosta om alla vill vara tillsammans på en underbar familjetrip. 

I norra Tyskland erbjuder Strandhotel am Weißenhäuser Strand en stor semester- och fritidspark, som ligger nära den 3 km långa sandstranden omgiven av det unika sanddyn- och naturlandskapet i viken Hohwachter Bucht.

Har ni lust att har er gemensamma semester på en av våra hotell som erbjuder spännande familjeresor?

Våra populäraste familjeresor