sparesa, golf, golfresa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Golfresa

Kombinera sol, golf och spa för en härlig semester

Populära destinationer för din golfrunda på semestern

De bästa golfhotellen

För dig som golfar

Golf sägs ha sitt ursprung i Skottland och var en gång en sport som var avsedd för samhällets elit. Men nu utvecklas den traditionsrika sporten till en mer och mer populärt nationalsport. Speciellt kombinationen av wellness och golf är väldigt omtyckt bland semeserresande och blir allt populärare.

För golf-fans ger denna sköna semester en möjligheten att återhämta sig och samtidigt praktisera sin hobby. Därför har SpaDreams exklusiva erbjudanden med golf- och spahotell i sitt sortiment, vilket kommer att ge dig mycket glädje som om du är ett stort golf-fan.

Upptäck de vackraste golfbanorna i världen och möter andra golfare som njuter av sporten lika mycket som du! SpaDreams erbjuder det mesta för såväl nybörjare som erfarne golfare, från lyxboende till lite enklare alternativ och resor till fjärran länder med riktigt bra golf bara några timmar bort. 

Där finns också andra aktiva semesterresor som t.ex. vandringssemester eller träningsresor. Eller gillar du kanske att cykla? Kolla in våra erbjudanden!

Du kan även kontakta oss om du vill boka en golfresa för ett stort gäng eller i kombination med någon annan aktivitet så hjälper vi till att hitta något som passar just dig.

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Vilket hotell blir din favorit?