sparesa, golf, golfresa, spa, resa, koppla av, massage, spara, unna sig, weekend

Golf Semester

Kombinationen av wellness och golf passar alla!

Populära destinationen för en golfrunda

För dig som golfar

Golf sägs har sin ursprung i Skottland och var en gång en sport för eliten. Men nu utvecklas den traditionsrika sporten till ett mer och mer populärt nationalsport. Speciellt kombinationen av wellness och golf är väldigt omtyckt mellan semeserfirare och blir allt populärare.

För golf-fan ger det mögligheten att återhämta och samtidigt praktisera sin hobby. Därför har SpaDreams exklusiva erbjudanden med golf- och spa hotell i sitt sortiment, vilket kommer att ge dig mycket glädje som ett golf-fan.

Upptäck de vackraste golfbanorna i världen och möter andra golfare som njuter av sporten lika mycket som du! SpaDreams erbjuder det mesta för såväl nybörjaren som den riktigt erfarne golfaren. Från lyxboende till lite enklare alternativ och resor till fjärran länder med riktigt bra golf bara några timmar bort. 

Där finns också andra aktiv semeser som vandrings-semester eller tränings-resor. Eller gillar du kanske att cykla? Kolla in våra erbjudanden!

Du kan även kontakta oss om du vill boka en golfresa för ett stort gäng eller i kombination med någon annan aktvitet så hjälper vi till att hitta precis det som passar dig.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

De bästa golf hotellen