ayurveda i thailand

Ayurveda i Thailand

Autentisk ayurveda i ditt semesterparadis

Våra mest omtyckta hotell i Asien

Ayurveda i Thailand - Palmer, sol och autentisk ayurveda

Ayurveda i Thailand

I Thailand kan du njuta av dina ayurvedabehandlingar mellan vackra risterrasser och ändlösa vita sandstränder med kristallklart vatten. Efter en lång dag med härliga massage och god ayurvedisk mat kan du slappna av med en fantastisk panoramautsikt över en rosa himmel. Kan det bli finare än så? En ayurvedaresa kommer att göra både kropp och själ gott.

Då ayurvedan är en holistisk läkekonst står människon som individuum i fokus och tilldelas en av de tre typerna, som kallas dosha. Målet är att uppnå en balans mellan kropp och själ med hjälp av individuellt anpassade behandlingar. Ditt energiflöde ska stimuleras så att du kan starta med nya krafter när du kommer hem och möta vardagen med ett leende på läpparna. Njut av ayurvediska oljemassage (abhyanga), oljestrålar i pannan (shirodhara) och svettkurer (swedana). I de flesta hotellen ingår även yoga i behandlingsschemat, vilket känns som en självklarhet - vi alla vet att yoga är något av det bästa man kan göra för att hitta lugn och ro och få en smidigare kropp. Dagliga yogapass i härliga trädgårdar hjälper dig att uppleva ro och avslappning i enhet med naturen.

Hitta din inre mitt med yoga- och meditationslektioner och slappna av med ayurvediska kroppspeelings och massage. Du samlar kraft under de skuggiga kokospalmerna och unnar din kropp lugn och ro. Du kommer att se att din vardagsstress löser upp sig i luft.

Kom hem med nya friska krafter och en total balans och upplev den individuella charmen med landets typiska harmoni - med en traditionell ayurvedakur i Thailand.

Läs även:

Ayurveda på Sri Lanka >>
Ayurveda mat >>


Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Asien

Hitta ditt drömhotell i Thailand