ayurveda i thailand

Ayurveda i Thailand

Autentisk ayurveda i ditt semesterparadis

Våra hotell i Thailand med bäst omdömen från våra kunder

Ayurveda i Thailand - Palmer, sol och autentisk ayurveda

Ayurveda i Thailand

I Thailand kan du njuta av dina ayurvedabehandlingar mellan artistiskt böjda risterrasser och ändlösa vita sandstränder med kristallklart vatten.

Då ayurveda är en holistisk läkekonst står människon som individuum i fokus och tilldelas en av de tre typerna, som kallas dosha. Målet är att uppnå en balans mellan kropp och själ med hjälp av individuellt anpassade behandlingar och stimulera energiflödet. Njut av ayurvediska oljemassage (abhyanga), oljestrålar i pannan (shirodhara) och svettkurer (swedana), och även av dagliga yogapass för att uppleva ro och avslappning i enhet med naturen.

Hitta din inre mitt med yoga- och meditationslektioner och slappna av med ayurvediska kroppspeelings och massage. Du samlar kraft under de skuggiga kokospalmerna och unnar din kropp lugn och ro. Du kommer att se att din vardagsstress löser upp sig i luft.

Kom hem med nya friska krafter och en total balans och upplev den individuella charmen med landets typiska harmoni med en traditionell ayurvedakur i Thailand.

Läs även:

Ayurveda på Sri Lanka >>
Ayurveda mat >>


Hitta ditt drömhotell i Thailand och upplev en ayurvedakur utöver det vanliga