Life Ayurveda Resort: En pärla i Indiska Oceanen


Life Ayurveda Resort

Sri Lanka presenterar sig med en otrolig mångfald: oändliga tropiska stränder med färgstarka koraller, antika ruiner från forna riken och legendariska helgedomar i mitten av gröna té-odlingar. Öparadiset är ett land för upptäcktsresande – och mycket omtalat som Indiska Oceanens pärla. På sistone har ön avancerat från ett insidertips till ett välkänt och populärt drömresmål.

Life Ayurveda Resort Pool Side Garden View

Ön har en unik charm som påverkar alla sinnen. Aromatisk curry- och tédoft och de alltid leende singhaleserna hälsar dig välkommen på ön. När du reser till Sri Lanka reser du samtidigt till din inre mitt. Ingenstans är ayurvedans läkekonst lika färgstark och närvarande som här – inte ens i Indien som är ayurvedans ursprungsland. Det är ”kunskapen om livet” som baseras på antagandet att man inte kan separera kropp och själ. Ayurvediska kurer fokusserar alltså på alla aspekter som rör det mänskliga livet för att få dem i balans och uppnå ett tillstånd av total hälsa.

Upplev Sri Lanka med en vistelse på Life Ayurveda Resort

Life Ayurveda Resort i Sri Lanka lär du känna ayurvedans spännande värld och blir bortskämd på alla sätt och vis. Ditt feelgood-hotell passar perfekt i sydvästkustens vackra ölandskap i närheten av den pittoreska fiskarbyn Talpitiya och utstrålar singhalesisk ursprunglighet. Ayurveda-centret med egen örtträdgård är den lyxiga medelpunkten – här uppfylls alla dina önskningar.

Ett team av välutbildade ayurveda-läkare och terapeuter tar hand om ditt välmående och leder dig genom de autentiska ayurveda-kurerna. När du tar ett örtbad i den naturliga stenbassängen i friska luften mjukar du upp dina muskler och andas djupt – vardagens stress och problem är väldigt långt borta. Du får extra mycket avslappning när du mediterar efteråt. En buddhistisk munk för dig närmare dig själv.

Ny glas och fräschor med singhalesisk charm

I oktober återöppnas Life Ayurveda Resort efter omfattande renoveringsarbeten och strålar i ny glans. Du kan se fram emot ännu mer återhämtning och inre balans i en fräsch miljö!

Life Ayurveda Resort Garden Rooms

Börja dagen med den nya Vita Parcours för att starta med energi och motion. Den friska luften piggar upp dig medan motionen aktiverar energiflödet i din kropp. Nu är du redo för en dag fylld med ayurvedisk wellness och singhalesiska äventyr! Upptäck omgivningen och se traditionella öbyar och den unika floran och faunan med ”Land och lokalbefolkning”-turen i en Tuk Tuk. Efter klassiska och autentiska ayurveda-behandlingar som välgörande Shirodhara kan du skingra tankarna med en promenad på barfotastigen i hotellets trädgård. Den medvetna promenaden på mineralstenar hjälper akivt mot migrän och stress och löser upp blockeringar.

Life Ayurveda Resort Pool Side Garden View

Härliga rabatter: Din ayurvedakur till budgetpris!

Blev du ressugen nu? Då är det dags att packa väskorna och bege sig ut på äventyr! Sri Lanka väntar på dig – Life Ayurveda Resort har flera överraskningar för dig. Ny glans, exotisk charm och många nya feelgood-guldkorn gör din ayurvedaresa till en speciell upplevelse. Du får 14 nätter till priset av 12 och 21 till priset av 18 om du bokar i oktober!

Boka din resa till Life Ayurveda Resort >>
Läs mer om Sri Lanka i bloggen >>

Inga bedömningar ännu.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
Loading...

Taggar:, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.