Gå ner i vikt på semestern


Många tar en paus från vardagen när de har semester. Man har inga fasta rutiner och tar dagen som den kommer – koppla av helt och hållet. Därför går många upp i vikt på sommaren och semestern.

Även om man kan försöka att vara lite mer aktivt på sin planderade semester och äta mindre av den goda maten, är det värkligen väldigt svårt och krävande att motstå. Särskilt för de som verkligen behöver att går ner i vikt eller redan har svårt att hålla vikten hemma.

För att höja chansen att du håller din vikt eller att gå ner i vikt, erbjuder researrangörer ett brett spektrum av intressanta och omväxlande program. Specialisterna på plats hjäper män, kvinnor och även barn som har svårigheter med sin hälsa.

Resorna som kan vara förebyggande eller terapeutiska sker mest på specialiserade kur- och hälsohotell. De har experter, som ger råd och hjälp, och utrustningen för att ge dig de bästa förutsättningarna för ett bra resultat.

Varför är det enklare att banta på semestern?

Banta på semester

När du bantar på semestern koncentrerar du dig på detta och blir därför effektivare. Varken arbete eller andra förpliktelser som hushållsarbete eller barn distraherar dig, som vill går ner i vikt, från målet. Specialisterna på hotellen lär dig hur du äter hälsosamt och ha en balanserad och lämplig kost, vilken och hur mycket sport du skulle göra och ger råd vid alla ämnen som är intressanta för dig och din hälsa!

Särskilt viktigt är det att fortsätta med programmet när du är hemma. Annars kan du inte hålla din vikt eller fortsätta med din bantning.

Kom ihåg att det är orealistikst att gå ner 10 eller 15 kilo i vikt på några veckor. Om du har stor övervikt är det din tur att lära dig hur du kan hantera din kropp för  att få en bättre livskvalitet och faktiskt äntligen starta med bantningen.

Intresset för wellness- och hälsoresor ökade i de sista åren. Bantningen på semestern blev populärare eftersom många européer ofta äter onyttig mat och inte rör sig tillräckligt mycket.

Gå ner i vikt på semestern hos SpaDreams >>

Inga bedömningar ännu.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
Loading...

Taggar:, , , ,

Comments are closed.