Golf & Spa Hotel Tanneck: Gå ner i vikt på semestern!


Golf & Spa Hotel TanneckGå ner i vikt på semestern – med de effektiva viktminskningsdagarna på Hotel Tanneck★ ★ ★ ★ 

En avslappnad semester med god mat och samtidig viktminskning – låter detta paradoxt? Det behöver inte vara det! På Golf & Spa Hotel Tanneck★ ★ ★ ★  unnar du din kropp välbehövd återhämtning och blir samtidigt av med jobbiga extrakilon på ett hållbart sätt.

Vad är viktminskningsdagarna?

Viktminskningskonceptet baseras på tre fokus: träning, kost och avslappning. Det är ett modernt och effektivt program för att gå ner i vikt och ändra din kost på ett hållbart sätt.

Fokus 1: Träning

Hotel Tanneck sportprogramDu tränar på ett roligt och njutbart sätt: i små grupper absolverar du olika träningslektioner som t.ex. hotellets eget Vital Walking, vattengymnastik, pilates, yoga, gympa för magen, benen och sätet samt fasciefitness.

Professionellt utbildade tränare och terapeuter svarar dessutom gärna på alla dina frågor om viktminskning.

Även den nydesignade fitnesslokalen är sevärd!

Den är utrustad med crosstrainer/stepper, 2 motionscyklar, ett wellboard och en stor tv för att främja viktminskningen. Dessutom kan du lyssna på din egen musik via Bluetooth så att du inte hinner bli uttråkad på lektionerna!

Självklart kan du komplettera ditt sportprogramm med en effektiv Kneipp-terapi eller med andra enheter som avgiftning, blodtryckssänkning eller att bygga muskler.

Fokus 2: Kost

Hotel Tanneck kostDu behöver inte sitta själv vid måltiderna: du kan självklart prata om dina erfarenheter och framgångar med andra gäster som bantar. Det kan vara en riktig sporre för er!

Njut av Tanneck Vital-Kost – en välbalanserad och näringsrik kost med alla vitaminer och mineralämnen som du behöver för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Tillräckligt med kalorier fördelar sig på tre måltider som anpassats efter din personliga kostplan.

Som komplement får du ett genomtänkt och vetenskapligt konstruerat dryckschema som garanterar att du får i dig tillräckligt med vätska och stöder din fettförbränning.

Fokus 3: Avslappning

Hotel Tanneck PoolAvlsappning är minst lika viktigt som kost och motion: du kan bara gå ner i vikt om du trivs och unnar din kropp tillräckligt med vila. Du kan se fram emot många olika alternativ. Använd den stora wellnesavdelningen med bastu, whirlpool, ångbad och infrarödhytt och bli bortskämd med härlig massage.

Hur ser viktminskningsdagarna ut?

Vid ankomsten sker ett inledande samtal där du får all viktig information och en guidad tur av hotellet. Med hjälp av moderna mätningsmetoder analyseras din ämnesomsättning och kroppssammansättning på nästa morgonen. Med hjälp av resultaten utformas ett kost- och motionskoncept för dina individuella behov.

Och vad kommer då? Mycket motion, avslappning, skoj och nya bekanta så att du blir av med dina extrakilon på ett roligt sätt!

Hotel Tanneck resultatVarje morgon får du dessutom ett individuellt dagsbrev med en översikt över alla viktiga behandlingar (motionstider, mat- och dricktider, vilopauser) samt dagens meny.

I slutet av din vistelse genomförs avslutande mätningar för att kunna konstatera dina framsteg.

Dessutom får du ett startpaket när du reser hem: det innehåller en receptsamling och tips och ingredienser för de första måltiderna hemma samt ett personligt kost- och motionsschema.

På detta vis kan du fortsätta din träningsframgång hemma och jobba med din viktminskning.

Ta med dig viktminskningsdagarnas härliag känsla hem!

Är du intresserad av viktminskning i kombination med en härlig semester?
Här hittar du all info om Hotel Tannecks**** viktminskningsdagar!

Inga bedömningar ännu.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
Loading...

Taggar:, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.