Upplev autentisk Ayurveda i Kadaltheeram


Förbundsstaten Kerala kallas gärna “God’s Own Country” (“Guds eget land”). Om du en gång varit där vet du varför: långa, vackra sandstränder, Backwaters stora laguner och sjöar och kulturella höjdpunkter samlas i en unik blandning som lockar turister från hela världen.

Autentisk Ayurveda - KadaltheeramDet finns även små vilo-oaser i hela förbundsstaten, t.ex.  Kadaltheeram Ayurvedic Beach Resort som är beläget 4,5 km utanför Varkala, en känd hinduistisk vallfartsort. Kadaltheeram betyder “hav och kust“: det lilla hotellet med dess 12 smakfullt inredda rum är idylliskt beläget vid Malabarkusten, direkt vid havet, i mitten av en vacker palmträdgård. Det är perfekt för att återhämta sig från vardagens stress och för att få kropp och psyke i balans så att du kan koncentrera dig på de viktiga sakerna i ditt liv – den perfekta platsen för en ayurvedakur, som t.e.x en klassisk panchakarma kur som utformas helt efter dina individuella behov!

Autentisk ayurveda - Kadaltheeram beachAyurvedas holistiska syn återfinns även i Kadaltheerams praktik: Utöver fokussen på föryngring och anti-stress, erbjuder Dr. Manus läkarteam även speciella behandlingar mot t.ex. artrit, reumatism, ryggbesvär, allergier, hudsjukdomar, fetma, migrän, diabetes, astma, hormonsjukdomar och depression. Medicinska direktorn Dr. Manu är en specialist inom ayurvedisk behandling och har jobbat på hotellet i mer än tio år.

Efter läkarkonsultationen med pulsdiagnos och fastställande av konstitutionstyp kan du påbörja din ayuvedakur med en individuell behandlings- och kostplan. Du kan även uppnå viktminskning med ayurveda.

Autentisk Ayurveda i Kadaltheeram - ShirodharaVarje morgon kl. 7 börjar dagen i Kadaltheeram med yoga och meditation, under Sunil Kumars sympatiska ledning.
Utöver den ayurvediska helpensionen bildar de individuellt förordnade ayurvediska behandlingarna som t.ex. ansikts- och huvudmassage, synkronmassage, Shirodhara-oljebehandling, örtångbad och mycket mer fokus för ayurvedakuren.

En ayurvedisk matlagningskurs, en utflykt och en avslutande middag avrundar din vistelse i Kadaltheerams Ayurveda Beach Resort på ett perfekt sätt.

Upptäck även Ayurveda i Sri Lanka >>

Du gillade inlägg? Vi gläder oss att få din bedömning:
Upplev autentisk Ayurveda i Kadaltheeram
:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5,00 av 5 punkter, baserad på 1 given röster.
Loading...

Taggar:, , , , , , ,

Comments are closed.