Nice cream – glassen som är snäll mot din kropp


Nu har våren kommit, träden slår ut och solen skiner. Vad finns det då bättre än att sitta i solen och njuta av en god glass? Även om detta är som bomull för hjärtat kommer byxorna börja knipa och bikinin glipa om du skämmer bort dig för ofta med vispgrädde och co.

Men som tur är så finns det ett hälsosamt alternativ: Nice Cream!

Nice cream, som betyder “snäll glass” på engelska, är glass gjord med hälsosamma ingredienser som frukt, avocado, soja- eller nötmjölk och nötter. Den slår inte till med lika många kalorier som normal glass, behöver inga smaktillsatser och är fullspäckad med vitaminer och hälsosamma ämnen.

Oändliga kombinationsmöjligheter

Nice CreamBasingredienserna för nice cream brukar vara frysta bananer, avocado eller även fryst vattenmelon. Du skär bananerna i skivor och mixar de med valfria tillägg, som t.ex.

  • Frysta bär (jordgubbar, körsbär, blåbär…)
  • kakaopulver, vaniljstänger, kanel
  • jordnöts- eller andra nötsmörsorter
  • dadlar, hasselnötter, valnötter…

Sen kan du strö över granatäppelkärnor, chokladströssel, chokladflarn eller nötter för att få lite gott krisp i det hela.

Var så god och njut!

För den som vill vara extra hälsosam erbjuder vi på SpaDreams härliga träningsresor och även fastakurer för den som vill ändra på sin kosthållning.

Du gillade inlägg? Vi gläder oss att få din bedömning:
Nice cream – glassen som är snäll mot din kropp
:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5,00 av 5 punkter, baserad på 1 given röster.
Loading...

Taggar:, , , ,

Comments are closed.