Här har vinterdeppen ingen chans – De 7 soligaste resmålen under vintern


Fly det frostiga vintervädret – vi är trötta på regn, vind och snö! Är du det med? Då gäller det att resa till soligare breddgrader innan höst- och vinterdepressionen tar ett isigt järngrepp runt vårt humör. SpaDreams presenterar:

De soligaste resmålen med vitamin-d-garanti!
Karibien Semester

 1. Karibien: OK, Karibien är en äkta klassiker. Men det är ju så perfekt! Orkanerna härjar mest mellan juni och oktober, på St. Lucia och St. Vincent regnar det mest mellan juni och november. Från November – när det blir riktigt obehagligt här i Sverige – är den perfekta tidpunkten att njuta av sol och vita stränder i Karibien och att med en drink i handen tvinga fram lite medlidande för stackarna som är hemma i Sverige. Men bara lite…
  Egypten semester
 2. Egypten: ett äkta insidertips för sol på vintern! Dock bör du välja området du åker till med eftertanke. I Röda Havet kan du bada året runt – även på vintern är temperaturerna milda och sköna. Om du vill se mer av landet och göra en rundresa eller en avstickare till öknen rekommenderar vi att du åker i oktober och november eller i mars eller april.
  Sri Lanka semester
 3. Sri Lanka: Ja, vi får väl medge det: SpaDreams rekommenderar egentligen alltid Sri Lanka.Men det är ju en så himla vacker ö! I oktober finns det dock ibland tropiska virvelstormar, s.k. cykloner, och i de norra och östra delarna av landet regnar från oktober tills mitten av april. I resten av landet är det däremot härligt soligt och varmt är det ju faktiskt året runt om man jämför med det europeiska klimatet.
  Thailand semester
 4. Thailand: Här är det också ganska varmt året runt. Även på vintern kan du räkna med ca. 26 till 30°C grader. Så att du inte behöver svettas kopiöst rekommenderar reseexperter att du reser mellan november eller mars. Då kan du även vara med om en särskild kulturell höjdpunkt: kinesiska nyåret som firas med stora fester i slutet av februari.
  Maldiverna semester
 5. Maldiverna: Mellan april och oktober sträcker sig regntiden på lyx-öarna och från oktober till mars är vädret perfekt för en skön strandsemester. Vita sandstränder, härliga solnedgångar, pittoreska kustbyar och det turkosa havet så lång ögat kan se. Ett äkta paradis!
  Cypern semester
 6. Cypern: Denna ö tillhör Europa och är t.o.m. medlem i EU – och ändå erbjuder den karibisk charm. Cypern ligger mellan Turkiet, Israel och Egypten och har allt en semesterort behöver. Även i december och januari har ön mellan 6 och 8 soltimmar varje dag – serotonin så det räcker och blir över!
  Teneriffa
 7. Teneriffa: Evig vår och sommar… På vintern rekommenderar vi öns sydligare del. Där är det torrt och soligt på vintern och dagstemperaturen ligger på runt 21 grader.

Nu gäller det: Klicka här och hitta din drömsemester! Eller slut dina ögon för en liten stund och dröm om stranden…

Du gillade inlägg? Vi gläder oss att få din bedömning:
Här har vinterdeppen ingen chans – De 7 soligaste resmålen under vintern
:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5,00 av 5 punkter, baserad på 1 given röster.
Loading...

Taggar:, , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.