Hemligt tips bland naturälskare: Madeira


Det finns flera anledningar att Madeira kallas “Atlantens pärla” eller den “simmande trädgården”: Madeira, ön som är rik på blommor och andningstagande landskap.

Madeira är speciellt på många sätt, dock unikheterna är inte alla upptäckta ännu och detta gör att ön är ett hemligt tips fortfarandet. På Madeira kan avkopplande dagar bli en riktig fest för dina sinnen. Ön garanterar under hela året behagliga temperaturer så att man kan njuta av en vandring på Madeira vid varje årstid. Dalar med klippor och spektakulära vattenfall är några av höjdpunkterna på Madeira. Här kan varje semester bli till en liten expeditionsresa eller en wellnesskur.

Upptäck naturen´s skönhet under en vandring på Madeira

Vandring på Madeira är paradisisk för naturälskare. Det finns turer på olika nivåer för alla vandrare. Vandringslederna längs Levadas (vattenkanalen för hela ön´s försörjning med vatten) går längs hela ön och bidrar till att en vandring på Madeira blir en upplevelse. Gömmda herdavägar som förknippar många byar med varandra står för aventyrliga kuststigar såväl som för fantastiska vyar på Madeira´s skatter. Terrassfält, branta backar och täta skogar kommer att begeistra alla vandringsresenärer. Blomstermattor, lagerblad, stora hortensier och en nästan djungelartad vegetation präglar bilden av många vandringsleder. Du kommer att upptäcka ormbunke och lavar som du aldrig sett förr. Ett landskap som förtrollar och gör att man varvar ner.Vandra Madeira

Förena hälsa och skönhet med varandra under semestern på Madeira

En semester på Madeira bjuder på mera än bara aktivitet och oreda vilket brukar vara vanligt för en ö i söder. Madeira tilltalar mera dem resenärerna som är anspråksfulla och som gillar att upptäcka ön. Vandring på Madeira är bara en del av det utbudet som gör ön till ett paradis för dem som söker avkoppling. Bland experter är ön även kännd som Wellness-oas. Det läkande klimatet av denna subtropiska ö gör att varje uppehåll blir en riktig Wellness-semester. En sådan Madeira-semester är inte enbart till för att koppla av kroppen och själen, utan används även som terapi vid led- och andningssjukdomar.

Förknippar man Wellness & Spa-utbudet med helhets konceptet inom den ayurvediska läkekonsten, så blir varje Madeira-semester till ett kuruppehåll för alla sinnen. Hotel Alpino Atlantico hör till Galo Resort Hotels Madeira och är specialiserat på Ayurveda.  I en hemtrevlig atmosfär får du det som den ayurvediska läkekonsten har att bjuda på. Därtill hör – vid sidan av de läkande användningarna – förstås även ett excellent ayurvediskt kök som tillbereder måltiderna enligt den ayurvediska kostläran och kommer att skämma bort dig med god mat. Detta lilla komfortabla hotell med sina angränsande Resort-Hotels bjuder på ett Wellness & Spa-utbud, som förfyller alla dina önskemål. Swimmingpoolar och ett bastulandskap, skönhetsprogram och traditionella massager såväl som samtliga sport- och fritidsaktiviteter förfyller alla dina önskemål som du kan ha kring en semester med Wellnessprogram.

Vidare till hotellen på Madeira>>

Inga bedömningar ännu.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
Loading...

Taggar:, , , , , ,

Comments are closed.