Östersjökurer – semester och kur vid havet


Östersjön är känd för sitt goda klimat som har en hälsosam effekt för kroppen och själen.

Östersjön betyder avkoppling och semester samtidigt. Därför rekommenderas även vid många sjukdomar kurer vid östersjön. Den friska havsluften är bra vid andningsorgansjukdomar och den utmärkta vattenkvalitén, det medelsvår provocerande klimatet hjälper vid allergier och hudsjukdomar. Men även vid utmattningssymtom, sjukdomar av rörelseapparaten, problem med ämnesomsättningen, hjärt- och blodkärlproblem rekommenderas en kur vid östersjön.

Östersjö-kurer: De tre highlights bland kurorterna.

Kur vid östersjön

Kur vid östersjön

Östersjö-havsbaden har utvecklat utmärkta kurerbjudanden. En kur vid östersjön är i vilket fall som helst bra: oavsett om du vill lindra dina andningsorgansjukdomar eller allergier med hjälp av saltvatten-bad och thalasso, eller få nya livskrafter och ett återställd blodkärlssystem med hjälp av vattengymnastik och Nordic Walking vid stranden.

 1. Kołobrzeg:
  Den vackra gamla staden ligger direkt vid den polska östersjökusten. För det första är Kolberg det största havsbadet i Polen och kännetecknas av bra kvalitet till bra pris när det gäller kurerbjudanden. Den statlig godkännda kurorten erbjuder sina gäster 3 stora fördelar: Kolberg är ett läkeklimatiskt havsbad med naturliga saltvattenkällor (rekommenderas vid hud- och andningsorgansjukdomar, allegier, ämnesomsättningsstörningar, sjukdomar av njurarna och blåsan och även sömnstörningar). Kolberg är den staden med ett läkeklimatiskt havsbad som har medicinsk effektif torvmosse (vid ledbesvär, reumatism eller gikt, vid ryggsmärtor, ischias, migrän) och ett havsbad med en 6 kilometer lång och jättefin sandstrand som är perfekt för romantiska promenader.
 2. Havsbad i Polen:
  Strandpromenaden och cykelväger längs östersjökusten förknippar alla orter vid den västpommerska östersjökusten med varandra som de små havsbaden Dziwnówek, Dzwirzyno, Ustronie Morskie, Sarbinowo, Dabi och Ustka. Hela regionen är karateristisk för kustklimatet som är rik på ren jod, järn och syre, vilket på ett naturligt sätt stärker immunförsvaret och välbefinnandet. Hotellen i havsbaden erbjuder mångfaldiga programm som innehåller allt från ren avkoppling enda till medicinska erbjudanden och allt för en härlig och hälsosam semester. Läget är drömlikt och bjuder in till långa cykelturer och vandringar. I de polska havsbaden kan man få wellness och hälsa till ett bra pris och i samband med detta erbjuds något för var och en: allt från sjukdomar med rörelseapparaten, andningsorgan, hjärt- och blodkärlsystemet, ämnesomsättningssjukdomar, reumatism enda till nevrologiska sjukdomar, nästan alla kan få lindring här.
 3. Rügen:
  Den största ön i Tyskland med den sagolika långa kusten på 570 kilometer bjuder på långa sand-, och s k ”Bodden-stränder”. Den unika kritklippan lockar till att valfärda och vandra dit och används även som hälsokrita. Detta ”vita guld” används i många olika kurinredningar och det är bevisat att det ger lindring vid reumatiska sjukdomar, ledbesvär, atros, ischias och hudsjukdomar. Den fantastiska kvalitén av luften och vattnet och den intakta naturen på Rügen ger dem bästa förutsättningar för en rekreatif kur vid östersjön.

  Östersjön hjälper helt enkelt till att må bra!

Du gillade inlägg? Vi gläder oss att få din bedömning:
Östersjökurer – semester och kur vid havet
:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5,00 av 5 punkter, baserad på 1 given röster.
Loading...

Taggar:, , , , ,

Comments are closed.