Resa i maj


För de som inte vill vänta på sol, bad och strand

Nu har våren kommit, träden har slagit ut och trädgårdar och parker blommar för fullt. Men medan vi i Sverige huttrar i skinnjackan när vi tar ett glas rosé på uteserveringen, njuter folk i sydliga breddgrader av första glimtar av sommarvärme och slappnar av på stranden med en god frappé.

Känns det som om du också är redo för sommaren nu? Vi på SpaDreams har tagit fram de bästa resmålen i maj för solresor!

Ljumma kvällar och strålande solsken

ca. 22° C

Du behöver inte alls resa långt för att komma närmare sommaren. Medelhavet bjuder på många mysiga resmål, där du kan upptäcka städer och kultur utan att svettas ihjäl. Här väntar många olika sorters resor, oberoende om du önskar dig träning, läckra bufféer eller lyxiga spabehandlingar. Allt med härliga temperaturer runt 22° grader.

Ermitage Bel Air Medical Hotel - Resa i majVad sägs t. ex. om en viktminskningsresa till Italien? Ermitage Bel Air Medical Hotel★★★★ ligger i de Euganeiska kullarna och har skräddarsydda program för dig som vill njuta av en sen vårsol och utforska omgivningen. Med hyrbil eller prisvärda tågresor med Trenitalia når du Padua, Venedig och Chioggia inom kort och dyker in i den italienska kulturen. Du kan även njuta av en lyxig sparesa till Medelhavet.

Du vill ha det lite mer beachfeeling?Hotels Viva Zafiro Palmanova - resa i maj Mallorca är ett utmärkt resmål i maj om du vill få en första solbränna. Du som behöver en liten vardagsflykt kan varva ner med VIVA yoga –programmet på femstjärniga Hotels Viva Zafiro Palmanova★★★★★. Perfekt för den som vill komma i form med smidiga rörelser och samtidigt slappna av med meditation! En yogaresa i kombination med de första fräknarna på nosen – kan det bli härligare?

Sommar, sommar, sommar

ca. 25° C

Aldemar Royal Mare Luxury Resort and Thalasso - resa i majDu vill inte bara ha en smygstart på sommaren utan njuta av pålitlig värme och stranddagar? Då bär det av till sydöstra Europa. Packa resväskan med solkräm, solhatt och spännande pocketböcker! Planera en tidig semester i år och jobba på solbrännan under palmer och samla massor av energi när alla andra fortfarande längtar efter svensk sommar.

Grekland har sköna temperaturer med upp till 28 grader redan i maj. Vare sig du vill köra en pilatesresa eller bara koppla av vid havet omfamnar fastlandet och Kreta dig med en tidig sommar. På Aldemar Royal Mare Luxury Resort + Thalasso Spa★★★★★ är det endast några få steg till stranden och om det blir långtråkigt med bad och sol kan du köra lite Thalassoterapi för att få kroppen i form. Turistorten Chersonissos är runt hörnet och lockar med barer, affärer och restauranger på kvällarna. Missa inte den vackra strandpromenaden i månskenet!

Kliar det i fingrarna att boka en resa? Ju tidigare du bestämmer dig desto bättre – många hotell erbjuder extra rabatt vid tidig bokning. Ta en titt på de finaste resmålen i maj!

Besök SpaDreams för att hitta en majresa som passar just dig >>

Du gillade inlägg? Vi gläder oss att få din bedömning:
Resa i maj
:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5,00 av 5 punkter, baserad på 1 given röster.
Loading...

Taggar:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.