Vinterns 3 TOPP-resmål till sol & hav


Ute viner en kall vind, regnet får humöret att sjunka och nu om inte förr börjar drömmen om paradisstränder, sol, kristallklart hav och cocktails under palmerna. Men det behöver inte förbli en dröm, för även med en liten kassa kan du slippa undan vintern och njuta av en timeout på världens vackraste platser där allt står dig till buds från ändlösa stränder, rekreation och äventyr till hälsa och fysisk form. Hitta den semester som låter dig glömma den gråa vintervardagen för några dagar.

vietnam beach

Spanien – de bästa resmålen för en lyckad vintersemester i solen

Till de mest populära resmålen med ett varmt klimat under vintern räknas framför allt Teneriffa och Lanzarote. Bägge öarna erbjuder allt som du kan önska dig för en omväxlande vintersemester. På Teneriffa ligger den högsta temperaturen i genomsnitt mellan 20 och 23 grader Celsius och ger möjlighet till såväl strandsemester som hälsoprogram och idrottsaktiviteter. Vare sig du vill ägna dig åt bergsbestigning i Masca-ravinen, dykning utanför Teneriffas sydspets i nära kontakt med delfiner eller uppleva historiska byggnader i den äldsta stadsdelen och i hamnkvarteret i Teneriffas huvudstad Santa Cruz, så har Teneriffa något att erbjuda som passar för varje smakriktning. Det finns hotell i nästan alla prisklasser, och det stora antalet hälsooaser kommer framför allt att intressera alla som söker rekreation.

Det gäller även hälso- och skönhetshotellen på Lanzarote. Med ungefär samma vintertemperatur som Teneriffa lockar det varje år tusentals semesterfirare till den underbart vackra och mångskiftande ön. Låt dig fascineras av de hänförande vidderna i nationalparken Timanfaya, klättra uppför det 562 meter höga Hacha Grande, dyk in i den trolska världen av exotiska fåglar i fågelparken “Tropical Park” eller skäm bort dig på ett av hotellen som har specialiserat sig på de mest skiftande må bra-behandlingar och erbjuder träningsprogram som gör att du börjar dagen i god form.

Till Teneriffa och Lanzarote resor på SpaDreams >>

Upplev en känsla av Karibien

Vad kan vara bättre än att vila upp sig från den kalla vintern i Karibien? Att bara koppla av och lämna vardagen bakom sig är absolut möjligt på St. Lucia och St. Vincent. Man kan boka fantastiska hotell som erbjuder både ett omfattande må bra- och skönhetsprogram och professionella träningsprogram som pilates, yoga, spinning, thai chi och aerobics. Ett kristallklart hav, vita sandstränder och massor av underhållning och träningsmöjligheter ingår på St. Lucia och St. Vincent. Upptäck den förtrollande undervattensvärlden, lär känna öarna med mountainbike eller låt dig hänföras av kulinariska delikatesser i en karibiskt trivsam atmosfär. Här blir varje vintersemester en oförglömlig upplevelse som tack vare topperbjudanden är överkomlig för alla och som kan kombineras individuellt efter vars och ens krav.

Nyfiken? Här hittar du alla våra hotell på >>

Thailand – den populäraste destinationen under vintermånaderna

Har du lust att tillbringa en vilsam och fantastisk tid i sommarvärme och strålande solsken? Vakna på morgonen mitt i en tropisk regnskog, äta frukost vid havet och sedan låta dig skämmas bort med en aromaterapimassage eller ansiktsbehandling och börja dagen full av energi efter en yogalektion? Då är Thailand absolut det rätta resmålet för dig. Öarna Phuket och Koh Samui hör till de populäraste semesterorterna framför allt på vintern och erbjuder ett omfattande urval av hotell, verksamheter och framför allt må bra-behandlingar och idrottsaktiviteter. Thailand är centrum för asiatisk kroppsterapi, som garanterar dig en total upplevelse av rekreation och välbefinnande. Upplev de läkande behandlingarna  inpå bara kroppen, njut av en oförglömlig vistelse långt från Europas köld och återvänd med nya krafter till den svenska vardagen.

Upptäck alla våra härliga hotell i Thailand hos SpaDreams >>

Du gillade inlägg? Vi gläder oss att få din bedömning:
Vinterns 3 TOPP-resmål till sol & hav
:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
5,00 av 5 punkter, baserad på 1 given röster.
Loading...

Taggar:, , , , , , ,

Comments are closed.