Bulgarien

Bulgarien

Din semesterresa till vild natur och idylliska kustlandskap

Upptäck alla fantastiska hotell vid Medelhavet

Åk på en välgörande resa!

Bulgarien

Bakom dig ligger tjusigt anlagda spår i skogen, omgivna av tallar och vilt gräs. Ett stort antal växter och blommor sprider sin aromatiska doft medan du fortsätter din väg. Utsikten över de vackra bergen och sjöar får dig nästan att tappa andan.

Här i naturen, borta från stressen i arbetet och hektiska liv, kanske du hittar det du desperat har sökt den senaste tiden: Ett ögonblick av den djupaste vila och avkoppling - bara för dig. Din oas i Bulgarien!

Tillsammans med SpaDreams kan du uppleva förtrollande ögonblick i Bulgariens så gott som orörda natur. Ut med cykeln eller till häst i naturen, upplev något nytt varje dag på den Bulgariska Rivieran. Om simning, bad eller professionellt förvaltade sporter är något för dig, är Bulgarien perfekt - aktiva drömsemestrar vid Svarta havet lämnar inga önskemål ouppfyllda!

Besök spaavdelningen på ditt hotell och njut av ditt personliga wellness-program. Nu kan du ladda batterierna och samla många speciella semesterminnen att suga på när höst och vinter är som kallast i Sverige. Tänk dig bort till alla underbara massager och högkvalitativa skönhetsbehandlingar.

Det karakteristiska hälsosamma klimatet med dess varma somrar och milda vintrar gör att är perfekta förhållanden för en lugn spasemester eller en av våra fina solresor till Bulgarien året runt.

Det finns hälsokurer särskilt för sjukdomar i ben, leder och muskler men även för permanent stress med optimala förhållanden för återhätmning och öka ditt personliga välbefinnande.

Information om Bulgarien

Språk: Bulgariska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: Europeisk sommar, maj - september
Valuta: Bulgarisk leva (BGN)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra fina hotell vid Medelhavet

Våra bästa erbjudanden för din nästa resa till Bulgarien