Bulgarien

Bulgarien

Din semesterresa till vild natur och idylliska kustlandskap

Åk på en välgörande resa!

Bakom dig ligger tjusigt anlaggda skogspår, omgiven av tallar och vilt gräs. Ett stort antal växter och blommor sprider sin aromatiska doft medan du fortsätter din väg. Utsikten över de vackra bergen och sjöar får dig nästan att tappa andan.

Här i naturen, bort från stressen i arbetet och hektiska liv, kanske du hittar det du desperat har sökt på senaste tiden: Ett ögonblick av den djupaste vila och avkoppling - bara för dig. Din oas i Bulgarien!

Tillsammans med SpaDreams kan du uppleva i Bulgariens förtrollade ögonblick i så gott som orörd natur. Ut med cykel eller till häst i naturen, upplev något nytt varje dag på den Bulgariska Rivieran. Om simning, bad eller professionellt förvaltade sporter är något för dig, är Bulgarien perfekt - För aktiva drömsemester vid Svarta havet lämnar inget övrigt att önska!

Gör en resa till spaavdelningen ditt hotell och njut av ditt personliga wellness-program. Nu kan du ladda batterierna och ladda upp med mycket speciella semesterminnen när kylan är som kallast i Sverige. Minns alla underbara massage och högkvalitativa skönhetsbehandlingar.

Den karakteristiska hälsosamma klimatet i Bulgarien med sina varma somrar och milda vintrar gör att det året runt är perfekts förhållanden för en lugn spasemester.

Särskilt vid sjukdomar i ben, leder och muskler, men även för permanent stress finns det hälsokurer med optimala förhållanden för återvinning och öka ditt personliga välbefinnande.

Våra bästa erbjudanden för din nästa resa till Bulgarien