Cascade Wellness & Lifestyle Resort ★★★★★

Lyxig avslappning vid Algarved kust

Wellness & Lifestyle Resort med specialanpassade wellnessanvändningar, omfångsrikt gym för ett individuellt träningsbehov.

I detalj

Ditt hotell

☀ Resortet tronar fredfullt över västra Algarve´s klippor vid brantkusten av Ponta da Piedade-halvön. Med sin 38 hektar stora och parkartiga trädgård, inte långt bort i från hamnstaden Lagos och många näraliggande stränder är resortet den ideala utgångspunkten för intressanta utflykter till regionen.

I det 5-stjärniga hotellet förenas flera arkitekturstilar med inflytande från maurerna som är präglade av de afrikanska, asiatiska, sydamerikanska och europäiska kulturerna. Den ädla stämningen i lobbyn, på rummen, i SPA- och trädgårdsarealen ger en känsla av lyx och välbefinnande.

I resortet befinner sig även en kids club (öppet under säsongen), ett gym, appartements och villor, tennisbanor såväl som en Golf akademi. Till stranden (cirka 800m) och till stadskärnan (cirka 3 km) avgår regelbunden en shuttle.

Så här bor du

86 stora och högvärdig gestaltade rum och sviter fördelade över 4 byggnadsflyglar, vilka respektive är afrikansk, asiatisk, sydamerikansk och europäisk inflytande som återspeglas i design och inredning. Dubbelrum standard (cirka 45-57 m2) med bad, dusch/WC, delvis 2 handfat, kosmetikspegel, morgonrock, badtofflor, lyxartiklar av Lòccitane, hårtork, parabol-tv, telefon, minibar, safe, klimanläggning, balkong eller terrass. Svit (cirka 61-68 m2) med separat vardagsrum och gäst-WC. Handikappsvänliga rum vid förfrågan.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Äta & Njuta

Bli bortskämd i restaurangen Sense med gourmet-specialiteter från lokala produkter, anrikade med unika och bevarade aromer, delvis show-cooking. I restaurangen Moods (öppet under säsongen) kan du njuta av mat i en avslappnad atmosfär med vy över poolen och Atlanten. Ett av hotellets höjdpunkter är vinkällaren Adega, där du välkomnas i ett traditionellt tegelvalv och som har de finaste viner från de finaste vinstockarna till din meny eller en vinprovning. På morgonen får du njuta av en rikhållig frukostbuffé, på kvällen à-la-carte, Purpur Bar med Pommery Champagne-Bar.

Wellness, Spa & Hälsa

Tainai Spa (inträde från 16 år) med ett stor utbud på helhets-kropps-användningar som t ex avkopplingsterapier för kroppen, anden och själen upp till den målinriktade lösningen för blockader såväl som muskelträning. Produkter från Babor, speciellt utvecklade Spa-paket och- användningar med inflytande från gångna erövringsresor av portugiserna. Trädgårds- och pool-landskap, 3 swimmingpoolar, solterrass, bubbelpool, bastu, 6 behandlingsrum och relaxområden.

I gymmet kan du ge din semester mera aktivitet: Träna enligt den nyaste tekniska standarden och innovationer enligt konceptet från Technogym Kraft och hjärt-kretsloppsfunktioner. Hela gym-arealen omfattar träningsredskap, en pool såväl som ett rum för gruppaktiviteter.

Här utarbetas specialanpassade program som bidrar till att både nybörjare och proffs kan vidare utveckla sig. Det finns även möjlighet till att delta i kurser för Pilates och Yoga.

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Faro Airport (FAO) (ca. 95 km / 68 minuter)

RESA DIT Flygplats: Faro (FAO) 95 km (cirka 65 min).
INFORMATION parkeringsplats/garage: inkluderat. Barnrabatt: vid förfrågan
Husdjur: ej tillåtna

Karta

Cascade Wellness & Lifestyle Resort
Boka Kontakt Vidarebefodra