Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams Guide

5 tipps för att lyckas med fasta.

Frankfurt, 03. mars 2017

På Askonsdagen börjar fastatiden. Mer och mer stressplågade människor avstår från diverse ovanor i 40 dagar och försakar sig det moderna konsumsamhällets lockelser. För det mesta är viktminskning och avgiftning de viktigaste målen. Fastakurer omfattar alltså både detox (hälsoorienterad kost) men även total fasta. Fastatiden kan även vara början för en helt ny livsstil. Claudia Wager, vd för Fit Reisen, Tysklands marknadsförare för hälsoresor, vet en hel del tips som kan vara praktiska under en fastakur.

Läs den fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>

Njut av en hälsosam semester

SpaDreams publicerar trender inom hälsoturismen 2017.

Frankfurt, 9 februari 2017

Det är ”inne“ att välja en hälsosam semester. Allt fler människor utnyttjar sina lediga dagar för att få kropp och psyke i balans. SpaDreams, Europas nr. 1 för hälso- och wellnessresor, har sonderat fyra trender för 2017. I Europas största databas för hälsoturism syns en tydlig tendens för ett växande intresse för speciella erbjudanden.

Läs den fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>


Stor förväntan och underbara vinster

SpaDreams julkalender skickar pepparkakor på världsresa.

Frankfurt, 1 december 2016

Endast 24 dagar kvar: med kakbak, julpyssel eller glöggdrickande vid julmarknaden uppstår på många platser julstämning. Lite internationell flair därtill lovar den nya adventskalendern från SpaDreams Sverige: den största specialresearrangören inom hälso- och Wellnessresor skickar solhungriga och vänner som kopplar av med pepparkakor på en världsresa. Från den 1:a december öppnas dagligen virtuella luckor på vår adventskalender-hemsida. Deltagare i vinstkalendern blir uppmanade att lyckas få hem alla små godbitar i tid innan julfesten.

Läs den fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>


SpaDreams skapar härlig julstämning med adventskalender

Attraktiva wellness-presenter varje dag – högsta vinsten är en weekendresa

Frankfurt, 1 december 2015

Även detta år förgyller den största specialarrangören för hälso- och wellnessresor sina kunders adventstid med en välfylld adventskalender: SpaDreams har packat 13 paket med presenter som handlar om wellness, hälsa och resor och skapar på detta vis välbehövliga lugna ögonblick i vår ofta hektiska adventstid.

Läs fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>


SpaDreams attraktiva erbjudanden till Internationella Psoriasisdagen

Koppla av och lindra symptom med en paus vid Döda Havet

Frankfurt, den 28 oktober 2015.

Bara i Sverige lider över 250 000 människor av narig och flagnande hud. Dessa symptom är uppenbarliga bieffekter av en Psoriasis. Denna sjukdom är en stor belastning för många drabbade då de utesluts trots att Psoriasis ej kan smitta. För att uppmärksamma allmänheten på de fördomarna som fortfarande cirkulerar och att öka engagemanget mot en bättre medicinsk vård firar både patienter och läkare, sedan 2004, Internationella Psoriasisdagen den 29 oktober.

Läs fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>