Cypern

Cypern

Mystisk & gåtfull som en dröm - Din perfekta solsemester

Njut och återhämta dig på en spännande ö

Kristallklart, azurblå vatten, som elegant slingrar sig runt naturformade klippor, gröna skogar och förtrollade vattenfall. Utförska legendariska skatter från de tidigaste spåren av mänsklig bosättning - så olika Cypern en ö som är en mix av Grekland och Turkiet i östra Medelhavet. SpaDreams erbjuder dig semesterupplevelse efter din personliga smak.

Trots det varma klimatet och den varma vattnet i regionen har Cypern en behaglig temperatur och en rik och stor mängd olika naturföremål redo. Förutom citrusfrukter, vin och olivträd, finns många goda grönsaker som odlas i bördig "mark av röd jord". Efter att ha utforskat ön sent på kvällen i den historiska kuststäderna, sätt dig och njut på en restaurang med en trevlig ljummen bris och ett glas gott vin från egen vingård, prova och smaka på olika lokala specialiteter.

Slappna av totalt och släpp alla måsten på någon av alla de moderna och högkvalitativa spahotellen som SpaDreams erbjuder. Njut av behandlingar, wellness, spabehandlingar och massage på högsta nivå. Lämna all din stress bakom dig och ta tid för dig själv. Cypern är platsen för dig!

Ön, som också är känd som hem för Afrodite, är genom sitt milda klimat under vintern ett utmärkt semestermål under hela året. Den medelhavsklimat och de gynnsamma effekterna av de marina resurserna såsom sjögräsextrakt eller rik terapeutisk lera, är perfekt vid läkning av t.ex. Hudsjukdomar.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Cypern