Cypern

Cypern

Mystisk & gåtfull som en dröm - Din perfekta solsemester

Våra mest populära hotell vid Medelhavet

Njut och återhämta dig på en spännande ö

Cypern

Kristallklart, azurblått vatten, som elegant slingrar sig runt naturformade klippor, gröna skogar och förtrollade vattenfall. Utförska legendariska skatter från de tidigaste spåren av mänsklig bosättning - Cypern är en fascinerande ö som är en mix av Grekland och Turkiet i östra Medelhavet. Har du alltid längtat dit? SpaDreams erbjuder dig en semesterupplevelse som är anpassad till just dig och dina behov.

Trots det varma klimatet och varma vattnet i regionen har Cypern en behaglig temperatur och en rik och stor mängd olika naturupplevelser att erbjuda. Förutom citrusfrukter, vin och olivträd finns många goda grönsaker som odlas i bördig "mark av röd jord". Efter att ha utforskat ön sent på kvällen i de historiska kuststäderna kan du sätta dig och njuta på en restaurang med en ljummen bris och ett glas gott vin från cypriotiska vingårdar, prova och smaka på olika lokala specialiteter.

Slappna av totalt och släpp alla måsten på någon av alla de moderna och högkvalitativa spahotellen som SpaDreams erbjuder. Njut av behandlingar, wellness, spabehandlingar och massage på högsta nivå. Lämna all din stress bakom dig och ha tid för dig själv. Cypern är platsen för dig!

Ön, som också är känd som hem för Afrodite, är tt utmärkt semestermål under hela året på grund av det milda klimatet även under vintern. Medelhavsklimatet och de gynnsamma effekterna av de marina resurserna som t.ex. sjögräsextrakt eller rik terapeutisk lera, är perfekta för att hjälpa till vid t.ex. hudsjukdomar.

 

Boka din drömresa till Cypern redan idag för att få en semester utöver det vanliga!

Information om Cypern

Språk: Grekiska, turkiska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: April - oktober
Valuta: Euro (EUR), turkiska lira (TRY) i Nordcypern
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla hotell vid Medelhavet

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Cypern