Urlaub im Paradies

Våra destinationer för din drömresa

Åk på en avslappnande semester med SpaDreams

Upptäck de vackraste länderna i världen med SpaDreams!

Med SpaDreams, Sveriges största resespecialist för hälso-, spa-, yoga- & ayurveda resor, kan du resa till 40 länder. Välj bland mer än 1000 olika reseteman och upplev spa & wellness med en klassisk ayurvedaresa, fangoterapi eller weekendresa till Polen - SpaDreams har något för alla smaker!

Varierat utbud och oändliga möjligheter

Vill du samla ny energi och kraft? Bara lämna vardagens stress bakom dig? I ett flertal länder hittar du fantastiska erbjudanden för en härlig aktiv semester eller en uppfriskande skönhetssemester. Unna dig något riktigt fint och kom i harmoni med din kropp och själ - det är viktigt med balans i livet! Ta en titt på några av våra många erbjudanden för en romantisk spahelg eller en avkopplande weekendresa. Hur skulle det vara med spa vid polska Östersjön eller en wellnesshelg i Tyskland? Oavsett vilket resmål du bestämmer dig för, vi på SpaDreams ser alltid till våra kunder och har alltid ditt välmående i fokus!

Intresserar du dig för en resa till fjärran länder som Indien eller Sri Lanka?

Då passar en helande ayurvedaresa perfekt för dig! Åk till Indien eller Sri Lanka, vilket anses vara ayurvedans moderländer för att uppleva den traditionella hälso- och botningsläran. På en ayurvedasemester kan du uppleva autentiska behandlingar, få din kroppsenergi i balans och på så sätt uppleva ayurvedans positiva och långvariga effekter på din hälsa.

Men på  SpaDreams har vi även ayurvedahotell in Tyskland, Portugal och Polen som självklart också är specialiserade på ayurvedakurer och bjuder på förstklassiga program, utan att du behöver resa långt.

Du vill göra något bra för din hälsa genom att åka iväg på en hälsosemester till en populär kurort? Vi har klassiska hälsokurer i Europas kändaste kurregioner! Oavsett om du vill kurera dig eller bara koppla av har vi hotell i traditionella tjeckiska kurorter. Du kan även åka på en kurresa till polska Kołobrzeg precis på andra sidan av Östersjön. Vi kan även rekommendera dig flera populära kurhotell i Tyskland där du kan njuta av flera olika hälso- och spaprogram.

Är du intresserad av att gå ner i vikt under semestern och få en ny långsiktig livsstil? På SpaDreams hittar du ett brett utbud av fastning och detox-program! Oavsett om du vill gå ner i vikt eller om du bara vill rensa ur kroppen från gifter så har vi något för dig. Vi har hotell över hela världen med inriktning på kosthållning som erbjuder ett varierat utbud av fastekurer med juicer enligt Dr. Buchinger, fastning enligt F.X. Mayr med speciella dryckeskurer eller varför inte prova Metabolic diet?

Välj ett land ur listan på ditt önskade resmål så får du mer detaljerad information och inspiration inför din kommande semesterdestination.

Dessutom hittar du ett urval av våra mest omtyckta hotell och passande erbjudanden från Spa & Wellness, wellnesshelg, Ayurvedakur, hälsosemester, yoga, romantisk weekend, Thalassoresa och mycket mer!

Vilket resmål blir din favorit?