Elounda Beach Hotel

Drömsemester på Kreta

Det lyxiga hotellet har utmärkta förutsättningar med dess stora utbud på Spa och Wellness för att du ska ha ett avslappnande uppehåll.

Mest populära

  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Lyx / Best Spa
  • Vid havet
  • Bastu
  • Gym
  • Kosmetik / skönhet
  • Turkiskt bad (Hamam)
  • Vegetarisk kost

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

I detalj

Ditt hotell

☀ I den nordöstliga delen av ön befinner sig den ca. 40 ha anläggningen Eloocha Beach Hotel & Villas. I och med att den ligger vid två sandbukter med en fantastisk utsikt över Medelhavet har hotellet de perfekte förutsättningarna för en enastående semester under den mediterrana solen. Rummen och sviterna befinner sig i flera byggnader och är utspräädda över den stora hotellträdgården. Internationella kändisar som Bono (U2) och fotbollsprofset Cristiano Ronaldo har avnjutit deras semester här.

Läge & Omgivning

Kreta är Greklands största ö och ligger i den sydliga delen av det egeiska havet. Det bergiga landskapet med mångfaldiga bergpass, fina badbukter och angenäma klimat skapar utmärkta förutsättningar för en avslappnande, hälsosam och vitaliserande semester.

Så här bor du

245 eleganta rum och sviter i byggnaden Eloocha, Imperial och bungalowerna befinner sig utsprädda över trädgården som hör till hotellet. Alla bostäder är utrustade med WC/dusch, hårfön, telefon, satellit-TV, CD-System, WiFi, luftkonditionering, balkong eller terrass. Deluxe Garden/ Deluxe Sea View i Imperial-byggnaden (ca. 45 qm) har dessutom ett separat vardagsrum och TV i badrummet, bubbelpool, badkar, separat ångdusch, balkong eller terrass med sittplatser. Deluxe Sea Pool i Eloocha-byggnaderna och i bungalowerna (ca. 45 qm) dessutom med poolsharing och öppet vardagsrum.

D.rum Klassisk Havssida Elounda-Huset

I Elounda huvudbyggnad med WC / dusch, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering, balkong eller terrass.

Wifi

Rumskod för telefonbokningar: I2ED0

E.rum Klassisk Havssida Elounda-Huset

I Elounda huvudbyggnad med WC / dusch, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering, balkong eller terrass.

Wifi

Hårtork

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2EE0

D.rum Deluxe SPA Garden

I Imperial Spa-byggnaden med sittgrupp, jacuzzi badkar och separat dusch med ångbad, toalett, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering och balkong.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2ED1

E.rum=D.rum Deluxe SPA Garden

I Imperial Spa-byggnaden med sittgrupp, jacuzzi badkar och separat dusch med ångbad, toalett, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering och balkong.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2EE1

D.rum Deluxe SPA Havssida

I Imperial Spa-byggnaden med sittgrupp, jacuzzi badkar och separat dusch med ångbad, toalett, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering och balkong med panoramautsikt.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2ED3

E=D Deluxe SPA Havssida

I Imperial Spa-byggnaden med sittgrupp, jacuzzi badkar och separat dusch med ångbad, toalett, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering, balkong med panoramautsikt

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2EE3

D.rum Klassisk Bungalow Havssida

I andra eller tredje raden från havet med jacuzzi-badkar (vissa med ångbad), toalett / dusch, hårtork, telefon, satellit-TV, CD-system, wifi, luftkonditionering och terrass.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2ED7

E.rum Klassisk Bungalow Havssida

I andra eller tredje raden från havet med jacuzzi (vissa med ångbad), toalett / dusch, hårtork, telefon, satellit-TV, cd-system, wifi, luftkonditionering och terrass.

Wifi

satellit

Rumskod för telefonbokningar: I2EE7

Ät & Njut

"Artemis" amerikanska frukostbuffé på utomhusterrassen. À-la-carte-Restaurang "Dionysos" nationella och mediterrana specialiteter i en stilfull atmosfär. "Argonaut": italienisk à-la-carte kost på kvällen och mellanmål till lunchtiden. "Blue Lagoon": polynesisk à-la-carte-restaurang med sushi-bar. Lokala och nationella måltider i rustik atmosfär i "Kafenion". "Thalassa": mysig, elegant à-la-carte-restaurang med ett stort urval av fiskrätter. Dessutom har hotellet diverse lounge-områden och barer för mysiga kvällar.

Spa

Spaet "Espace Vitalité Chenot" har flera avdelningar:

Specialiserade terapeuter och en läkare genomför undersökningar i den medicinska avdelningen, även akupunktur, bioenergetiska undersökningar och behandlingar.
Spa-avdelningen erbjuder hydro-biontologiska behandlingar i enlighet med Henri Chenots helheltliga koncept, som innehåller hydro-aromaterapier, phyto-fangoterapier och Hydrojet-behandlingar. På detta vis genomgår kroppen en avgiftning och kommer i balans med själen. Vid sidan om bioenergetiska behandlingar och tripolar-radiofrekvens även skönhets och kroppsbehandlingar, detoxbehandlingar, massager, bastu och Hamam.

I skönhetsavdelningen genomförs anti-cellulit-behandlingar, Anti-Aging-behandlingar, olika skönhetsbehandlingar, estetiska botoxbehandlingar, hyaluronsyra-behandlingar, Mesoterapi, Micro Needling, manikyr och pedikyr.

Fritid

Sportutbud med yoga, Pilates, cirkelträning, vattengymnastik, stretching. Dessutom simkurser och gym, personlig tränare, dagligt gymprogram. Pool med havsvatten, 5 tennisplaner med strålkastare, 1 basketballplan, 1 fotbollsplan, 1 volleybollplan, bordtennis, badminton och minigolf.
Shoppinggalleria i hotellträdgården och ett museum med kretisk konst. Temakvällar, filmer och shower i amfiteatern.

Ankomst

Transfertaxi (tur och retur) € 110 per sträcka (max. 4 personer)

FLYGPLATS i närheten
Heraklion International Nikos Kazantzakis Airport (HER) : (ca. 65 km / 61 minuter)

Extra information

Parkering: inklusive.
Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) 100%, (3-13,9 år) € 59-116/ dag inkl. övernattning och frukost + € 15 restaurangkupong.
Husdjur: Ej tillåtna.

Hotellöversikt

  • Bar
Boka Kontakt Vidarebefodra