Finland

Finland

Upplev den oförgömliga skönheten i norr

Våra finaste sparesor i norra Europa

På norrskenets spår i en enastående natur

Finland

Plötsligt - som om det vore trolleri - öppnar sig ett hav av ljus och färger i den mörka natten framför dig. Det är magiskt, vackert och kommer att lämna dig med oförglömliga minnen.

Finland - landet med de tusen sjöarna, midnattssolen, finsk bastu, orärd natur och naturligtvis norrskenet.

Ge dig ut på en vintrig resa genom tid och rum och glöm allt omkring dig när du beskådar det magiska ljusspektaklet mellan september och mars. I hundsläden bär det av till roliga aktiviteter som det populära vinterfisket, skidåkning eller guidade snösko-vandringar... du kommer att drömma om världskända finska bastuar. Detta kommer att få dig att må bra och rena kropp och själ för att få en ny hälsosam form.

Finland är dock inte bara ett fint resmål under vintern utan även året runt... det skandinaviska landet är som en dröm utav vacker natur, nordisk tradition och en alldeles speciell kultur.

Upplev midnattsolens solsken melkan maj och augusti och låt dig förtrollas av de vita sommarnätterna under promenader i naturen. När gränsen mellan bleknande natt och en grynande morgon suddas ut beskådar du blåa oaser och saftigt gröna skogar i landet. Här mellan orörda, härliga landskap, hittar du den finska identiteten, den djupa förbindelsen med naturen och invånarnas vilorum.

Den som en gång har varit där kommer sent glömma denna härliga upplevelse. Låt dig förtrollas utav den finska skönheten och en naturlig elegans - med SpaDreams.

Vi har härliga hotell för din sparesa i Finland, där du kan uppleva fantastiska behandlingar och njuta av fina timmar i mysiga boenden. Kolla in våra hotell i Finland här.

Information om Finland

Språk: Finska, svenska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Alla våra spahotell i norra Europa

Upptäck våra finaste hotell i Finland