Underbart 4,6/5,0

5 Omdömen från våra kunder

Top 1 hotell i Sydtyrolen Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för regionen Sydtyrolen. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Grand Hotel Imperial Levico Terme ★★★★

Läkevatten och fango i kunglig atmosfär

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Avkoppling vid Levico

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

  • användning av wellness-avdelningen med bastu, bubbelpool och simhall
  • Trentino Guest Card med fritt inträde till 40 sevärdheter och kostnadsfri användning av lokaltrafiken

Telefon bokningskod: 467P1

469 kr

I detalj

Ditt hotell

Grand Hotel Imperial Levico Terme i Trentino ligger vid Dolomiternas fot omgiven av sjöarna Levico och Caldonazzo. Hotellet invigdes 1900 och var österrikiska kejsarhusets sommarresidens – än idag har den en unik slottsliknande charme. Njut av dess mysiga, eleganta atmosfär i en imponerande byggnad mitt i en härligt lugn ca. 15 ha stor park. Hotellet är det enda i staden som har en egen termalavdelning.

Så här bor du

81 lyxigt och högkvalitativt inredda rum. Classic dubbelrum (ca. 14-18 kvm) och Classic enkelrum (ca. 9-12 kvm) med bad och dusch/wc, fön, minibar, satellit-tv, kassaskåp, telefon, badrock och tofflor. Comfort (ca. 18-23 kvm), mestadels med utsikt över amfiteatern, delvis med takfresker. Junior Suite (ca. 28-34 kvm) med dusch och badkar, delvis balkong.

Ät & njut

Grand Hotel Imperials restaurang lockar även gäster från Levico Terme och regionen. I ett helt avslappnat ambiente med extravagant flair serveras italienska godsaker. Frukostbuffé.

Wellness, spa & hälsa

Termal-kuravdelning (mån-lör) med tysktalande läkare. Behandlingar med järn-arsenrikt termalvatten från Levica som är unikt i Europa och flyter direkt från Monte Panerotta till hotellets egen kuravdelning. Klassiska fangokurer, termalbad, inhalation, aerosol och massager. Medical wellness som t.ex. anti-stress eller Vital Balance program, hydromassage.

Indikationer: utmattning, burn-out, kvinnosjukdomar, dysfunktion av sköldskörteln, sjukdomar av luftvägarna, huden, reumatism, artros, spondylos, diskar och neurovegetativa störningar.
"Kaiserin Sissi Spa“ (öppet varje dag mellan 9-13 och 15-19) – Wellness & Beautycenter med gym. Kosmetiklinje ”Terme di Levico“ och ”Aqua Amica“.

Fritid & sport

Utomhuspool (maj-september) med massagestrålar, simhall (ca. 30°C) med jacuzzi, bastu, ångbad, gym. Solbäddar och parasoll i parken.

Vandrings- & aktivsemester i Valsugana. En njutning året runt. I bergens klara luft i varmt solsken. Längs sprudlande bergbäckar och skogar, vinberg och blommande ängar. I mitten av en underbar natur med sjöar, källor och berg. Den unika läkekraften av det arsen- och järnrika vattnet, många kulturhistoriskt värdefulla byggnader och dess unika berglandskap gör Valsugana till ett paradis för alla som vill koppla av och dem som är sugna på en aktivsemester, vandrare, stavgångs-begeistrade och bergsklättrare, terrängcyklister och cyklister. Området är även populärt bland oldtimer-fans och motorcyklister. På vintern lockar ett närliggande familjeskidområde och den festliga julmarknaden som äger rum varje år i den generöst planerade parken i kurträdgården direkt vid Grand Hotel Imperial.

GOLF

2 golfplatser (9 hål) i Folgaria & Tesino, ca. 28 km, Golf Club Roncegno, ca. 15 km.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Venice Marco Polo Airport (VCE) (ca. 143 km / 125 minuter)
Verona Villafranca Airport (VRN( (ca. 114 km / 90 minuter)

RES med tåg till Levico, ca. 600 m. FLYG till Venedig (VCE), ca. 130 km eller Verona (VRN) ca. 130 km.

TRANSFER (tur & retur): inklusive till tågstationen, bokas i förväg. Transfer VRN ca. € 100/sträcka.

INFORMATION
Parkeringsplats inklusive.
Garage inklusive.
Barnrabatt: på begäran.
Hundar: små, ca. € 15/dag.

Fler bokningsbara tjänster

Manikyr (239 kr)
Smärtmassage (539 kr)
Hot Stone Massage (589 kr)

Kundomdömmen

Karta

Grand Hotel Imperial Levico Terme
Boka Kontakt Vidarebefodra