Grekland

Grekland

Vita hus med blåa knutar, kristallkvart vatten och enastående gästvänlighet

Upplev Grekland i ett av våra finaste hotell

Hav, sol, strand - perfekt utsikt!

Grekland

Mystiska legender och hisnande berättelser omger detta attraktiva semestermål vid Medelhavet. Mäktiga gudar, många vetenskapsmän och högt respekterade naturopatiska metoder kännetecknar den klassiska bilden av Grekland. Däremot har "vaggan av Europa" inte bara enastående kulturföremål utan mycket mer att erbjuda sina semesterfirare. Upptäck den vilda skönheten i det maritima bergiga landet med över 3000 öar och mer än 13.000 km kust, där man med SpaDreams varje dag kan samla nya, oförglömliga semesterminnen.

Tillsammans med din familj eller med dina vänner kan du med hjälp av SpaDreams beundra det unika grekiska landskapets sammansättning av bergsnatur med fascinerande berg, ett rikt utbud av vatten, det marina livet i de lokala naturparkerna och den marina nationalparken. Med sport och olika fritidsaktiviteter blir din resa en aktiv semester! Det är alltid roligt att hitta på något även om en semester är till för att vila. Prova på simning, dykning eller segling. Ta en cykeltur i bergen eller en lugn, avkopplande promenad längs den bedårande kusten.

Grekland

För en härlig semester, återhämtning och en paus från vardagen kan vi lova att du är i goda händer hos oss! Vi samarbetar med resorter och hotell av högsta klass. Njut av massage i spaavdelningen eller koppla av i en rymlig bastu och kristallblå pool. Njut av den den lugnande effekten av en hälsokur vid Medelhavet eller unna dig en uppfriskande Thalassoterapi.

Kan du inte stänga av och lämna stressen bakom dig? Få proffesionell hjälp med SpaDreams anti-stress program där välutbildade terapeuter ger dig effektiva metoder för att du ska kunna maxa din avkoppling. Upplev den fridfulla Medelhavsatmosfären för att hitta tillbaka till din inre balans och boka en av våra solresor till Grekland.

Här finns en semester för varje smak och till bästa pris - boka din drömsemester redan idag!

Information om Grekland

Språk: Grekiska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: Europeisk sommar + maj och september
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Grekland