Grekland

Grekland

Vita hus med blåa knutar, kristallkvart vatten och utsökt tzatziki

Hav, sol, strand - perfekt utsikt!

Mystiska legender och hisnande berättelser omger detta attraktiva semestermål vid Medelhavet. Mäktiga gudar, många vetenskapsmän och högt respekterade helande konst kännetecknar den klassiska bilden av Grekland. Däremot har "vaggan av Europa" i tillägg till dess enastående kulturföremål har Grekland mycket mer att erbjuda sina semesterfirare. Erfarenhet nu den vilda skönheten i den maritima bergiga landet med mer än 3000 öar och mer än 13.000 km kust, där man med SpaDreams varje dag kan nya upptäckter och oförglömliga semesterupplevelser.

Tillsammans med din familj eller med dina vänner du, med hjälp av SpaDreams, beundra det unika grekiska landskapets sammansättning av bergsnatur med medelstora och höga berg, ett rikt utbud av vatten, det marina livet i de lokala naturparker och den marina nationalparken. Kul med sport och fritid medföljer aktiv semestrar, det är alltid roligt att hitta på något även om en semester är till för att vila. Prova på simning, dykning eller segling. Ta en tur i bergen med mountainbike eller ta en lugn, avkopplande promenad.

För en härlig semester, återhämtning och en paus från vardagen kan vi lova, att du är i goda händer på våra kvalitet resorter och hotell. Njut av massage i spaavdelningen eller koppla av i den rymliga bastun och poolen. Känn den lugnande effekten av en hälsokur vid Medelhavet eller unna dig uppfriskande Thalassoterapi.

Kan du inte bara stänga och lämna stressen bakom dig? Ta proffesionell hjälp med SpaDreams anti-stress program där välutbildade terapeuter ger dig effektiva metoder för effektiv avkoppling. Använd den fridfulla medelhavsatmosfären för att hitta tillbaka till din inre balans.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Grekland