Gynekologiska och urologiska besvär

Gynekologiska och urologiska besvär

Naturliga läkemedel gör gott för din hälsa

Vilken kur passar just dina gynekologiska eller urologiska besvär?

Vad är gynekologiska och urologiska besvär?

Gynekologiska besvär och sjukdomar omfattar de kvinnliga sexual- och reproduktionsorganen. Dessa besvär kan t.ex. vara hormonrubbningar, äggledarinflammationer, menstruationsbesvär och bröst- eller livmoderhalscancer.

Urologiska besvär eller sjukdomar rör männens prostata, könsorgan och urinvägar. Kvinnornas urologiska besvär rör urinblåsan, njurarna och urinvägarna.

Vad kan du göra? – Vad hjälper? – Hur förebygger du gynekologiska och urologiska besvär?

Gynekologiska och urologiska besvär

För att tidigt förebygga svåra gynekologiska och urologiska sjukdomar rekommenderar vi att du regelbundet går på förebyggande undersökningar. Detta ökar inte bara oddsen att sjukdomar upptäcks tidigt och kan behandlas utan även läkningsoddsen.

För en generell prevention är det dessutom viktigt att man äter nyttigt och balanserat. För lite vätska kan leda till njur- & blåssjukdomar eftersom gift- och urinämnen inte kan sköljas ur kroppen ordentligt. Även alkohol och kaffe bör konsumeras måttfullt. Vid kallt och regnigt väder eller motorcykelturer bör man dessutom bära njurskydd och varma kläder för att skydda njurarna och bäcknet.

Vi på SpaDreams har de bästa tipsen

Gynekologiska och urologiska besvär

För att behandla gynekologiska och urologiska sjukdomar samt njurarna och urinvägarna rekommenderas kurer med hälso- och termalbad med läkartillsyn, eftersom de stimulerar kroppens cirkulation. Speciellt behandlingar med termalvatten och fangoinpackningar har en djupt avgiftande och anti-inflammatorisk effekt och försöjer kroppen med syre och ny livsenergi. Balneo- & elterapier har också en bevisat positiv effekt för hälsan.

Dessutom är det bra att äta balanserat och röra på sig regelbundet. För att förbättra hälsan är det också lämpligt att göra en dryckeskur. Läkemassager hjälper kroppen att komma till ro och slappna av.

Vill du ha mer information?

Traditionell Kinesisk Medicin

Klassiskt Termalbad

Fangolera i Italien

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra populäraste hälsoresor

Hitta det perfekta hotellet för din indikation hos SpaDreams