Döda havet

Hälsoresa till Döda Havet

Ladda om batterierna och njut av Döda Havets vatten, lera och klimat

De populäraste hotellen vid Döda havet

Naturfenomenet Döda Havet

Döda Havet, en av världens mest salthaltiga sjö är ett riktigt naturfenomen! Döda Havet ligger mellan flera mineralrika berg och bristen av utlopp gör att dess vatten innehåller 21 olika mineraler - 12 av de finns inte i något annat hav - som är betydelsefulla för vår hälsa. Vattnet är bra mot reumatism, psoriaris, eksem, luftrörsbesvär, smärtlindrande och mycket mer. Även utan att lida av sjukdomar kan du njuta av Döda Havets vatten, leran eller klimatet. Man kan bara njuta av sol och bad och bli mindre stressad!

Den höga salthalten i vattnet gör att det är omöjligt att sjunka i Döda Havet och du kan flyta på dess yta. Där finns också ett mindre risk att bränna sig vid Döda Havet på grund av den låga höjden, som filtrerar bort de farliga ultravioletta strålarna.

En vistelse vid Döda Havet är mellan alla dessa faktorer en underbar semester när du kan bo på ett hotell som erbjuder dig att njuta av Spa-anläggningar, massage och skönhetsbehandlingar. Gör nu en hälsoresa till en av våra populärsta hotell vid Döda Havet!

Vid Döda Havet kan man sock göra mer än att bara koppla av. Israel och Jordanien har rika kulturer och sevärdheternaKlippstaden Petra eller Wadi Rum är berömda och historiska platser på din resa.

De bästa hotellen i Israel