Döda havet

Kursemester vid Döda Havet

Ladda om batterierna och njut av Döda Havets vatten, lera och klimat

De populäraste hotellen vid Döda havet

De bästa hotellen i Israel

Naturfenomenet Döda Havet

Kursemester vid Döda Havet

Döda Havet, en av världens mest salthaltiga sjöar är ett riktigt naturfenomen! Det ligger mellan flera mineralrika berg och bristen av utlopp gör att dess vatten innehåller 21 olika mineraler - 12 av de finns inte i något annat hav - som är betydelsefulla för vår hälsa. Vattnet är bra mot reumatism, psoriaris, eksem, luftrörsbesvär och det har en smärtlindrande effekt. Även utan om du inte lider av några specifika hälsobesvär kan du njuta av Döda Havets vatten, lera eller klimatet. Man kan även njuta av sol och bad och bli mindre stressad!

Den höga salthalten i vattnet gör att det är omöjligt att sjunka i Döda Havet och du kan flyta på dess yta - det finns nästan ingen skönare känsla! Där finns också ett mindre risk att bränna sig vid Döda Havet på grund av den låga höjden, som filtrerar bort de farliga ultravioletta strålarna.

En vistelse i Israel eller Jordanien är bortsett från alla dessa hälso-faktorer en underbar semester, där du kan bo på ett hotell som erbjuder dig härliga spa-anläggningar, massage och skönhetsbehandlingar. Gör nu en hälsoresa till ett av våra populäraste hotell vid Döda Havet!

Här finns det mycket att upptäcka! Israel och Jordanien har rika kulturer och sevärdheterKlippstaden Petra eller Wadi Rum är berömda och historiska platser på din resa.

Ta en titt i vår blogg för att hitta de bästa sevärdheterna i Israel.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

De bästa hotellen i Jordanien

Vilket hotell passar just dig och dina behov?