Fangolera i Italien

Fangolera i Italien

Ladda om batterierna och njut av fangolera i ett härligt klimat

Populära hotell med fangolera i Italien

Fango - Uppiggande, föryngrande och stimulerande

Fangolera i Italien

Italien är så mycket mer än bara fantastiskt vin, pizza, pasta, konst och mode. Med ljuvliga landskap är il bel paese ett av naturens mästerverk. Norra delen av Italien imponerar med snötäckta Alptoppar och glaciärsjöar och Syditalien kommer att fascinera dig med vulkaner och vita stränder med turkosblått vatten. Det bästa med Italien är att du både kan slappna av totalt och njuta av spännande aktiviteter - här är allt möjligt! Kombinera en av våra solresor till Italien med avslappning i hälsosyfte.

Lider du av sjukdomar som eksem eller psoriasis, eller klagar över ryggont? Då är fangoterapi ett perfekt sätt att för att låta dig slappna av med naturens välgörande krafter. I kombination med värme och lugn kan fangon skapa sanna underverk. De lindrande lerbadens effekt beror främst på deras naturliga mineralhalt. Ämnena når de ställen där de behövs genom direkt hudkontakt och har en avslappnande effekt på muskler och leder. Varma inpackningar och bad stimulerar inte bara blodcirkulationen, utan löser även upp kramper och stelhet.

Om tanken på att vara inpackad i lera inte är din idealiska dröm av en avkopplande semester just nu, kan den italienska fangoterapin kanske få dig att ändra dig... Den helande effekten av fango är något alldeles speciellt!  Du kommer att uppleva en känsla av total avkoppling och efter ett par timmar varje dag kan du slappna av vid hotellets pooler och hydromassager. Det är ju kanske just det här vad en spasemester egentligen borde handla om - inte trender eller design, inte new age eller holistiska behandlingskoncept, Den totala avkopplingen med fangolera, vars sammansättning knappt har ändrats sen romartiden måste ju bara vara ett vinnande koncept!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Lyxiga fangohotell i Italien

Upplev total avslappning och njutning med fangolera