tjeckien, temalbad, kur, wellness, hälsa, bada

Hälsoresa till Tjeckien

Upplev en av Europas främsta hälsodestinationer

Populära kurhotell i Tjeckien

Bada i svavelosande bad och njut av vacker arkitektur

Utöver den berömda tjeckiska ölen är tjeckien är känt för sina spa och wellness behandlingar och har en stor spatradition sen århundraden tillbaka. Förutom wellness och spa-center i Tjeckien den erbjuder i de flesta kurstäder ett stor kulturellt utbud, och är väl känt för stora konserter och klassisk musik, teaterföreställningar och utställningar i olika museer och gallerier. Varför inte kombinera med några dagar i den vackra huvudstaden Prag?

Hitta din inre balans i Tjeckien - På SpaDreams kommer du att hitta många olika spa-program för din vistelse i Tjeckien som sägs bota allt från reumatism till dåligt humör.  

Populariteten är stor, Tjeckien har över 30 erkända och etablerade orter som alla erbjuder spabehandlingar och tillhörande upplevelser. Karlovy Vary, Marianske Lazne och Frantiskovy Lazne är de största spa-städerna och är kända för sina varma källor över hela Europa. Utbudet av spaanläggningar och hälsokällor i Tjeckien är så stort att du omöjligt hinner testa alla. Det hälsosamma vattnet ska drickas enligt konstens alla regler ur en liten kanna med en pip.  

Alla våra wellness och spa-center ligger i vackra miljöer och landskap. Under medicinsk övervakning och med våra erfarena experter kommer du att upptäcka fördelarna med termiska vatten i Tjeckien. Du kommer att njuta av alllt från enklare massage till kirurgiska ingrepp. Utbudet av spabehandlingar, bastubad, termalbad, helande vatten kommer vara mer än du hinner med under en vistelse och du kommer därför vilja återvända igen och igen. Med SpaDreams komemr du upptäcka de vackraste platserna i Tjeckien och en mängd olika program för ditt välbefinnande. 

Har du svårt att välja så kan vi på SpaDreams hjälpa dig att hitta din perfekta spaupplevelse i de bästa hotellen i vackra miljöer till billiga priser.

Se även: kursemester i Polen, kursemester i Ungern eller kursemester i Italien

Populära kurhotell i Tjeckien