Kursemester i Tjeckien

Kursemester i Tjeckien

Upplev en av Europas främsta hälsodestinationer

Populära kurhotell i Tjeckien

Bada i svavelosande bad och njut av vacker arkitektur

Kurhotell i Tjeckien

Utöver den berömda tjeckiska ölen är Tjeckien känt för dess enastående spa- och wellnessbehandlingar. Spa och wellness är en viktig del av Östeuropas kultur och tradition. Förutom alla härliga spa-center i Tjeckien erbjuder det vackra landet ett stort kulturellt utbud och är känt för fantastiska konserter och klassisk musik, teaterföreställningar och utställningar i olika museer och gallerier. Varför inte kombinera din sparesa med några dagar i den vackra huvudstaden Prag?

Hitta din inre balans i Tjeckien - På SpaDreams kommer du att hitta många olika spa-program för din som kan bota allt från reumatism till dåligt humör.  

Populariteten är stor, Tjeckien har över 30 erkända och etablerade orter som alla erbjuder spabehandlingar och tillhörande upplevelser. Karlovy Vary, Mariánské Lázně och Františkovy Lázně är de största spa-städerna, de är kända för deras varma källor i hela Europa. Utbudet av spaanläggningar och hälsokällor i Tjeckien är så stort att du omöjligt hinner testa alla. Det hälsosamma vattnet ska drickas enligt konstens alla regler ur en liten kanna med en pip.  

Alla våra wellness och spa-center befinner sig i vackra miljöer och landskap. Under medicinsk övervakning och med våra erfarna experter kommer du att upptäcka fördelarna med termiska vatten i Tjeckien. Du kommer att uppleva av allt från massage till kirurgiska ingrepp. Utbudet av spabehandlingar, bastubad, termalbad och hälsovatten kommer att vara mer än du hinner med under en vistelse och du kommer därför vilja återvända igen och igen. Med SpaDreams kommer du att upptäcka de vackraste platserna i Tjeckien och en mängd olika program för ditt välbefinnande. 

Om du inte kan bestämma dig så kan vi på SpaDreams hjälpa dig att hitta din perfekta spaupplevelse i de bästa hotellen i vackra miljöer till billiga priser.

Läs mer om vårt fantastiska urval av kurorter:

Kursemester i Polen >>> 
Kursemester i Ungern >>>
Kusemester i Italien >>> 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla kurhotell i Tjeckien

Vilket hotell blir perfekt för just dina behov?