Top 3 hotell i Salzburger Land Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för regionen Salzburger Land. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hapimag Resort Bad Gastein

Kejserlig semester i Gasteinerdalen

Bad Gastein – den perfekta platsen för återhämtningssemesterfirare, naturälskare och bergsklättrare. Semesterlägenheter i underbart läge och trevlig atmosfär.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Termal wellness

från 2 nätter, Lägenhet

  • från 2 övernattningar
  • användning av inomhuspool, upplevelseområde, bastulandskapen och vilorum, gym
  • 4-5x per vecka aquafit eller bodyfit
  • Gastein Card med många rabatteringar på utflykter på plats
  • wifi
  • skid- och skoförråd (uppvärmd)
  • bordtennis, bordfotboll och darttavla

Telefon bokningskod: 224P1

588 kr

I detalj


Din semesterort

Du befinner dig i underbara Salzburger Land i Gasteinerdalen. Bad Gastein är omgiven av imperiala byggnader och påminner om forna tider med dess ”belle époque” charm. I omedelbar närhet störtar det stora Gasteiner vattenfallez ner i dalen och ger orten en karismatisk atmosfär av harmonisk enighet mellan praktfulla byggnader, vatten och natur. Det blir inte mer idyll än så!

Ditt hotell

Hapimag Resorten Bad Gastein ligger i utkanten av Bad Gastein. Resorten består av hotellpalats och tre sidobyggnader med 154 lägenheter, precis vid Kaiser-Wilhelm-promenaden. Komfort- och budgetlägenheterna finns i husen 2 till 4 (sidobyggnad), de övriga Premium-lägenheterna är i den historiska byggnaden. Genom korridorer är alla husen anslutna till varandra. En badrocksgång leder dig till wellnessområdet.

Så här bor du

2-rums Komfortlägenheterna (ca. 39-69 kvm) i sidobyggnaderna har ett sovrum med dubbelsäng, vardags-/matrum med dubbel-bäddsoffa, fullt utrustat pentry, dusch, WC, delvis separat WC, TV, telefon, hårtork, värdeskåp och balkong. Rullstolslämpliga lägenheter vid efterfrågan.

Ät & Njut

På restaurangen ”Kaiserhof” upplever du ett inslag av nostalgi med monarkins smakfulla recept. Frukost är möjligt på fredag, lördag och söndag. Under veckan (må-to) finns det ett tillräckligt utbud i miniaffären. Här tillbereds vid efterfrågan och i ramen av halvpensionen en frukostkorg till avhämtning. Halvpensionen kan bokas på plats. Laktos- och glutenfri, vegan och vegetarisk kost vid efterfrågan. Grillplats.Wellness & Hälsa

Semesterns höjdpunkt är att skänka sig själv tid och göra sig själv något gott. Unna dig själv i ”Kaiser Refugium” (huvudbyggnad) en välgörande massage, tanka upp krafterna med cembratallprodukter. Kryddig skogsarom i Brechelbad, varm ånga i stenbad, hälsosamt termalvatten i inomhuspoolen (ca. 29 °C, 4x12 m), finsk bastu, ångbad, örtbastu, infrarödkabin och många möjligheter till att koppla av från topp till tå.

Fritid

Den imponerande omgivningen, inramad av berg, ängar och skogar, inbjuder till att dröja kvar i naturen. Huruvida en liten promenad i Bad Gasteins centrum, som ligger på bara 1,2 km avstånd, eller en träningsvandring genom nationalparken Hohe Tauern i Salzburger Land. I alla fall kan du riktigt slappna av här och låta själen vandra. Barnlekplats, bordstennisrum inkl. bordsfotboll och darttavla finns i resorten. Uppvärmd skid- och skoförråd. Mot avgift: cykeluthyrning.


Golf

18-håls banor i närheten. Greenfee-rabatt vid efterfrågan.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Tillägsinformation

TÅGANKOMST Bad Gastein. FLYGANKOMST Salzburg (SZG). Transfer vid efterfrågan.

INFORMATION
Turistskatt: ca. € 2,25/dag + 1x € 1,10/vistelse, betalning på plats.
Parkering: inklusive.
Garage: € 5/dag.
Barnrabatt: vid efterfrågan.
Hundar: ca. € 68/vistelse.

Bra att veta

Gastein Card

Med Gastein kortet (Gastein Card) står ett attraktivt värdekort till ditt förfogande både sommar och vinter. Rabatteringar på termenbesök, wellness & badanvändning, färder med bergsbanorna, idrott, kollektivtrafik m.m.

Karta

Hapimag Resort Bad Gastein
Boka Kontakt Vidarebefodra