Fantastiskt 4,4/5,0

14 Omdömen från våra kunder

Top 2 hotell i Israel Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för Israel. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hod Hamidbar Resort & Spa Hotel ★★★★

Wellnessupplevelse och klimatkur direkt vid Döda Havet

Beläget alldeles vid den välskötta stranden. Wellness och skönhet i hälso- och skönhetsavdelningen på "Mayan Spa".

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klimatkurvistelse, wellness & avslappning

från 7 nätter, Dubbelrum, Halvpension

  • tillgång till utomhuspool, taksolarium, solstol och parasoll vid poolen och stranden
  • inträde till "Mayan Spa": Tillgång till fitnessredskap, inomhuspool med vatten från Döda havet, bubbelpool, bastu, svavelbassäng
  • tillgång till WLAN (i lobbyn och på rummet) och internetdatorer (lobby)
  • internationella telefonitjänster från rummet
  • 2x alkoholfri dryck, lokal öl eller vin
  • vid ankomst: mineralvatten och kex
  • cykeluthyrning efter tillgång
  • transfer från/till flygplats Tel Aviv

OBS!

Detta program inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Idealisk vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis

Telefon bokningskod: 345P1

4 899 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Det luftkonditionerade hotellet med välskött strand och trivsam atmosfär ligger i den norra änden av Ein Bokek, ca 100 km från Jerusalem.
Redan utsikten över Döda havets säregna landskap med dess egenartade ljusförhållanden och färger är återhämtning och wellness i sig. Här kan du koppla av och ta hand om kropp och själ med områdets unika naturliga läkemedel. Kunskaper i engelska är en fördel.
Underhållningsprogram efter säsong, t.ex. danskvällar eller musik. Konferensrum. WLAN och internetdatorer i lobbyn.

Så här bor du

210 rum är modernt och bekvämt inredda och har bad/dusch/wc, fön, säkerhetsskåp, radio, tv, telefon, WLAN, luftkonditionering, kaffe-/teservis, minikylskåp och havsutsikt åt sidan, en del har balkong. Superior som familjerum. 3 sviter (ca 45-82 m²) med balkong och utsikt över havet eller poolen. Badrock efter bokning. Även rum för icke-rökare.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & dryck

Restaurang (buffé) med internationella rätter och rätter som är typiska för landet och med utsikt över döda havet. Lobby med sällskapsrum och terrass. Här kan du njuta av vidunderliga solnedgångar med fantastiska färger mot bakgrund av det egenartade landskapet med berg och hav. Lobbybar, kafé och juicebar, diskotek, snackbar vid poolen.

Wellness, spa & hälsa

Sötvattenspool med panoramavy och vacker strand, båda med solstolar, parasoll, dricksvattenfontän. Barnbassäng och natursolarium på taket. Cykeluthyrning.

I Mayan Spa kan du slappna av och låta dig skämmas bort. Inomhuspool med mineralrikt vatten från Döda havet (uppvärmningsbar), svavelbassäng, bubbelpool och bastu. Ett flertal behandlingar för hälsa, wellness och skönhet som t.ex. massage (även ayurvedisk, thai, shiatsu), reflexzonbehandlingar, inpackningar med lera från Döda havet, med alger och aloe vera, bad med aromatiska oljor, hydroterapi, peeling, ansiktsbehandlingar, fitnessredskap och instruktör, inträde till spa från 16 år.

Tillägsinformation

ANKOMST Flygplats: Tel Aviv (LTV), ca 150 km.

TRANSFER Flygplats - hotell samlingstransfer € 115 p.p. (tur & retur). Privattransfer € 225 per bil/sträcka.

INFORMATION barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) i barnsäng 7 € per övernattning, (2-11,9 år) 50% rabatt, i familjerum på begäran.

Kunskaper i engelska är en fördel.

Bra att veta

Klimakur i Tyska Medicinska Centrum

Kliniken av det Tyska Medicinska Centrumet (öppet söndag-fredag) är specialiserad på högverksama terapier för att hela hudsjukdomar, andningsorgansjukdomar och reumatism. Kliniken befinner sig mitt i Hotel Lot i Ein Bokek och är autoriserad som stationär rehabiliteringsinredning enligt tyska sociallagen § 107 SGB V med ett försörjningskontrakt och en vederlagsöverenskommelse enligt tyska sociallagen § 111 SGB V. Med naturliga läkemetoder och användning av regionalspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft) tar läkare och specialister från fackområden som dermatologi, reumatologi såväl som pneumologi hand om dig och din hållbar läkeprocedur. Dessutom står akuttjänsten 24 timmar om dygnet till ditt förfogande.

Rekommendationer

Efter samtal med din läkare borde du sluta med att ta in medikament i god tid innan din kurbehandling, i fall dessa inte är absolut nödvändiga. Salver som innehåller kortison borde avsättas minst 4 veckor innan början av kurbehandlingen, tabletter som innehåller kortison borde tas in enda fram till första läkarbesöket när kurbehandlingen börjar och kan tas in vidare efter samtal med läkare på plats. Var god och ta med en utförlig rapoort från din läkare hemma till ingångsundersökningen såväl som alla salver och medikament som du brukar ta in och eventuella dietplaner.

Kundomdömmen

Karta

Hod Hamidbar Resort & Spa Hotel
Boka Kontakt Vidarebefodra