Fantastiskt 4,4/5,0

13 Omdömen från våra kunder

Top 2 hotell i Israel

Hod Hamidbar Resort & Spa Hotel ★★★★

Wellnessupplevelse och klimatkur direkt vid Döda Havet

Beläget alldeles vid den välskötta stranden. Wellness och skönhet i hälso- och skönhetsavdelningen på "Mayan Spa".

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klimatkurvistelse, wellness & avslappning

7 Nätter, Dubbelrum, Halvpension från

  • tillgång till utomhuspool, taksolarium, solstol och parasoll vid poolen och stranden
  • inträde till "Mayan Spa": Tillgång till fitnessredskap, inomhuspool med vatten från Döda havet, bubbelpool, bastu, svavelbassäng
  • tillgång till WLAN (i lobbyn och på rummet) och internetdatorer (lobby)
  • internationella telefonitjänster från rummet
  • 2x alkoholfri dryck, lokal öl eller vin
  • vid ankomst: mineralvatten och kex
  • cykeluthyrning efter tillgång
  • transfer från/till flygplats Tel Aviv

Idealisk för följande indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis

Telefon bokningskod: 345P1

4 758 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Det luftkonditionerade hotellet med välskött strand och trivsam atmosfär ligger i den norra änden av Ein Bokek, ca 100 km från Jerusalem.
Redan utsikten över Döda havets säregna landskap med dess egenartade ljusförhållanden och färger är återhämtning och wellness i sig. Här kan du koppla av och ta hand om kropp och själ med områdets unika naturliga läkemedel. Kunskaper i engelska är en fördel.
Underhållningsprogram efter säsong, t.ex. danskvällar eller musik. Konferensrum. WLAN och internetdatorer i lobbyn.

Så här bor du

210 rum är modernt och bekvämt inredda och har bad/dusch/wc, fön, säkerhetsskåp, radio, tv, telefon, WLAN, luftkonditionering, kaffe-/teservis, minikylskåp och havsutsikt åt sidan, en del har balkong. Superior som familjerum. 3 sviter (ca 45-82 m²) med balkong och utsikt över havet eller poolen. Badrock efter bokning. Även rum för icke-rökare.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & dryck

Restaurang (buffé) med internationella rätter och rätter som är typiska för landet och med utsikt över döda havet. Lobby med sällskapsrum och terrass. Här kan du njuta av vidunderliga solnedgångar med fantastiska färger mot bakgrund av det egenartade landskapet med berg och hav. Lobbybar, kafé och juicebar, diskotek, snackbar vid poolen.

Wellness, spa & hälsa

Sötvattenspool med panoramavy och vacker strand, båda med solstolar, parasoll, dricksvattenfontän. Barnbassäng och natursolarium på taket. Cykeluthyrning.

I Mayan Spa kan du slappna av och låta dig skämmas bort. Inomhuspool med mineralrikt vatten från Döda havet (uppvärmningsbar), svavelbassäng, bubbelpool och bastu. Ett flertal behandlingar för hälsa, wellness och skönhet som t.ex. massage (även ayurvedisk, thai, shiatsu), reflexzonbehandlingar, inpackningar med lera från Döda havet, med alger och aloe vera, bad med aromatiska oljor, hydroterapi, peeling, ansiktsbehandlingar, fitnessredskap och instruktör, inträde till spa från 16 år.

Tillägsinformation

ANKOMST Flygplats: Tel Aviv (LTV), ca 150 km.

INFORMATION barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) i barnsäng 7 € per övernattning, (2-11,9 år) 50% rabatt, i familjerum på begäran.

Kunskaper i engelska är en fördel.

Vänligen OBSERVERA:

Pga. en brand i hotellet beräknas spa-området att vara stängt till slutet på februari 2017. Hotellet erbjuder spabesök 5 km bort i Leonardo Plaza hotellet, till den organiseras det en shuttle-transfer.

Vänligen observera att sviterna på 9. våningen renoveras t.o.m. slutet av februari. Det finns risk för oljud och smuts, hotellet bemödar sig att begränsa detta.

Dessutom äter gästerna i hotellets eventsal mellan 12.3. och 26.3. då restaurangen byggs om. Förmodligen kommer inga förseningar uppstå.

Bra att veta

Klimakur i Tyska Medicinska Centrum

Kliniken av det Tyska Medicinska Centrumet (öppet söndag-fredag) är specialiserad på högverksama terapier för att hela hudsjukdomar, andningsorgansjukdomar och reumatism. Kliniken befinner sig mitt i Hotel Lot i Ein Bokek och är autoriserad som stationär rehabiliteringsinredning enligt tyska sociallagen § 107 SGB V med ett försörjningskontrakt och en vederlagsöverenskommelse enligt tyska sociallagen § 111 SGB V. Med naturliga läkemetoder och användning av regionalspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft) tar läkare och specialister från fackområden som dermatologi, reumatologi såväl som pneumologi hand om dig och din hållbar läkeprocedur. Dessutom står akuttjänsten 24 timmar om dygnet till ditt förfogande.

Rekommendationer

Efter samtal med din läkare borde du sluta med att ta in medikament i god tid innan din kurbehandling, i fall dessa inte är absolut nödvändiga. Salver som innehåller kortison borde avsättas minst 4 veckor innan början av kurbehandlingen, tabletter som innehåller kortison borde tas in enda fram till första läkarbesöket när kurbehandlingen börjar och kan tas in vidare efter samtal med läkare på plats. Var god och ta med en utförlig rapoort från din läkare hemma till ingångsundersökningen såväl som alla salver och medikament som du brukar ta in och eventuella dietplaner.

Kundomdömmen

Karta

Hod Hamidbar Resort & Spa Hotel
Buchen Kontakt Weiterleiten