7=6

Fantastiskt 4,3/5,0

22 Omdömen från våra kunder

Fantastiskt 4,3/5,0

Top 1 hotell i Israel Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Israel. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hod Hamidbar Resort & Spa Hotel

Spaupplevelse och klimatkur direkt vid Döda Havet

Njut av en välskött strand. Spa och hälsofrämjande behandlingar i hälso- och skönhetsavdelningen på "Spring Spa".

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Luftkonditionering
 • Pool
 • Vid havet
 • Bastu
 • Gym
 • Vegetarisk kost

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klimatkurvistelse, Spa &Avslappning

från 7 nätter, Dubbelrum, Halvpension

5 928 kr

 • tillgång till utomhuspool, taksolarium, solstol och parasoll vid poolen och stranden
 • inträde till "Spring Spa": Tillgång till fitnessredskap, inomhuspool med vatten från Döda havet, bubbelpool, bastu, svavelbassäng
 • tillgång till WiFi (i lobbyn och på rummet) och internetdatorer (lobby)
 • internationella telefontjänster från rummet
 • 2x läsk eller lokalt vin eller öl från 14 övernattningar
 • cykeluthyrning efter tillgång

Idealiskt vid dessa indikationer

Eksem / Psoriasis, Hud / Allergier, Luftvägar / Astma

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

 • Stanna 14 nätter – betala för 13: 1 natt gratis
 • Stanna 7 nätter – betala för 6: 1 natt gratis

Alla tillgängliga rabatter

Telefon bokningskod: 345P1

Anpassa din vistelse!

I detalj

Ditt hotell

☀ Det luftkonditionerade hotellet Hod Hamidbar Resort & Spa Hotel har en välskött strand och en trivsam atmosfär. Det ligger i den norra delen av Ein Bokek, ca. 100 km från Jerusalem, vid världens lägsta punkt (- 400 m).

Utsikten över Döda Havets speciella landskap med dess spännande ljusförhållanden och färger är en avslappnande upplevelse i sig. Här kan du koppla av och ta hand om kropp och själ med hjälp av områdets unika naturliga läkemedel.

Så här bor du

208 rum har bad/dusch/wc, hårtork, kassaskåp, radio, tv, telefon, WiFi, luftkonditionering, kaffe-/te-sset, minikylskåp och havsutsikt åt sidan, en del har balkong. Rymliga, moderna Deluxe, även som familjerum. 3 villor (ca 70-80 m²) med stor balkong och privat pool samt 2 lyxiga Penthouse sviter med stor balkong på begäran. Badrock kan reserveras. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande. Rum för rökare vid förfrågan.

D/ Superior

Superior med badrum/dusch/WC, hårtork, värdeskåp, radio, tv, telefon, WiFi, luftkonditionering, kaffe-/te-set, minikylskåp och havsutsikt från sidan, delvis med balkong.

Wifi

Luftkonditionering

Balkong eller terrass

kaffe-/te-set

kylskåp

Rumskod för telefonbokningar: 345D1

E=D/ Superior

Enkelrum Superior med badrum/dusch/WC, hårtork, värdeskåp, radio, tv, telefon, WiFi, luftkonditionering, kaffe-/te-set, minikylskåp och havsutsikt från sidan, delvis med balkong. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.

Wifi

Luftkonditionering

Balkong eller terrass

kaffe-/te-set

kylskåp

Rumskod för telefonbokningar: 345E1

D/ Deluxe

Deluxe även som familjerum med badrum/dusch/WC, hårtork, värdeskåp, radio, tv, telefon, WiFi, luftkonditionering, kaffe-/te-set, minikylskåp och havsutsikt från sidan, delvis med balkong. Deluxe som familjerum.

Wifi

Luftkonditionering

Balkong eller terrass

kaffe-/te-set

kylskåp

Rumskod för telefonbokningar: 345D2

Ät & Njut

Internationell och nationell mat med utsikt över Döda Havet (buffé). Lobby med sällskapsrum och terrass. Här kan du njuta av vackra solnedgångar med fantastiska färger mot den fantastiska landskapskulissen med berg och hav. Lobbybar, café och juicebar, diskotek, snackbar vid poolen.

Spa

Sötvatten-utomhuspool med panoramavy och vacker strand, båda med solstolar, parasoll, dricksvattenfontän. Barnbassäng och natursolarium på taket.

I Spring Spa kan du slappna av och låta dig skämmas bort. Inomhuspool med mineralrikt vatten från Döda Havet (uppvärmningsbar), svavelbassäng, bubbelpool och bastu. Mångfaldiga behandlingar för hälsa och skönhet som t.ex. massage (även ayurvedisk, thai, shiatsu), reflexzonbehandlingar, inpackningar med lera från Döda Havet, med alger och aloe vera, bad med aromatiska oljor, hydroterapi, peeling, ansiktsbehandlingar, fitnessredskap och instruktör, inträde till spa från 16 år.

Fritid

Beroende på säsongen underhållningsprogramm t.ex. med danskvällar eller musik. Konferensrum. WiFi och internet-datorer i lobbyn. Cykeluthyrning.

Ankomst

Transfer flygplats TLV från 7 övernattningar € 63 per person (tur & retur). Vid mindre än 7 övern. samlingstransfer € 130 per person (tur & retur).

Privattransfer TLV utan väntetid € 279 per bil/sträcka (1-3 personer).


FLYGPLATS i närheten
Ben Gurion International Airport (TLV) : (ca. 158 km / 111 minuter)

Extra information

Barn: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) i barnsäng 9 € per övernattning, (2-11,9 år) 50% rabatt, ytterligare rabatter på begäran.

Vänligen observera: Vid fast bokning av din resa till Israel behöver vi nummer och giltighetsdatum av ditt respass.

Bra att veta

Klimatkur i DMZ

DMZs klinik (öppet söndag-fredag) har specialiserat sig på högeffektiva terapier som botar hudsjukdomar, luftvägssjukdomar och reumatism. DMZ är erkänt som stationär rehabiliteringsinstitution enligt § 107 SGB V med försörjningsavtal och avtal om ersättning enligt § 111 SGB V. Det tysk- och engelskatalande klinikteamet med läkare och specialister inom dermatologi, reumatologi och pneumologi garanterar din långsiktiga läkningsprocess med naturliga läkemetoder som använder sig av regionsspecifika resurser (havsvatten, salt, havslera, luft). Utöver det finns det en medicinsk akuttjänst dygnet runt.

Rekommendation

Efter konsultation med din läkare bör du avsluta ditt intag av mediciner i god tid innan kuren börjar, om medicinerna inte är nödvändiga. Du bör sluta använda salvor med kortison minst 4 veckor innan kuren börjar, tabletter med kortison bör tas tills du har ditt inledande samtal med undersökning med läkaren vid kurens början. Var god och ta med dig en detaljerad rapport av din behandlande läkare till inledande undersökningen, dessutom alla salvor och mediciner som du tar samt eventuella kostscheman.

Hotellöversikt

 • Luftkonditionering
 • Bar

kundomdömen

Fantastiskt 4,3 / 5,0
100% Rekommendation
Hotell
Service
Behandlingar
Mat
Spa
22 Omdömen av äkta kunder Hos oss får bara kunder som har besökt hotellet lämna ett omdöme.
 • Wickraman P.
  från Tyskland

  ”Det var mycket avkopplande.” Originalomdöme

  Semestern var bra. Rekommenderas verkligen för hälsan! Det var mycket varmt när vi var där, maj/juni eller sept/okt är nog bättre visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Det finns inte så mycket möjligheter till underhållning, längre vistelser lönar sig bara på grund av hälsoskäl
  • Mat och Gastronomi
   Lite tråkig frukost. Men maten på kvällen var jättebra
  • Spa- & Poolområde
   Testade olika massage. Var okej men inte fantastiska. Personalen var dock mycket vänlig.
  • Behandlingar och program
   Gymmet är bra, men en del redskap var trasiga - inte bra

  visa färre

  • juli 2017
  • 17 - 23 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 30 och 39 år
 • Steffen und Heike T.
  från Tyskland

  ”Mycket trevligt, men för kort.” Originalomdöme

  Semestern var mycket trevlig och avkopplande. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Hotellet var OK och rekommenderas. Endast balkongen var inte så fin och i behov av renovering.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Personalen var mycket trevlig och hjälpsam.
  • Mat och Gastronomi
   Frukost och middagen var alltid riktigt god, run och omväxlande. Min är kock och får uttala sig om detta!
  • Spa- & Poolområde
   Allt var bra!
  • Behandlingar och program
   Allt var bra.

  visa färre

  • juli 2017
  • 4 - 8 dagar
  • Som par
  • mellan 50 och 59 år
 • Eva-Maria G.

  ”underbar avkopplande semester vid Döda havet” Translated by Google

  Vi hade en underbar avkopplande semester på Döda havet med självorganiserade Egged-bussresor till Massada och Jerusalem. Det var så jag föreställde mig semestern i förväg. Veckans paus var väldigt avslappnande. Flyg, transfer, hotellvistelse gick smidigt. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Hotel Hod Hamidbar är ett bra val - det är trevligt litet och hanterbart jämfört med andra hotell i området, ligger nära stranden och har havsutsikt. Våra rum nr 907 var på en föredragen plats på nionde våningen, nästan längst fram, och vistelsen på balkongen var mycket trevlig. Hotellet har många attraktiva loungeområden inifrån och ut, supersanitära och omklädningsrum i spaområdet och en familjär atmosfär. Internetplatser (tyvärr utan skrivare), WiFi och telefon för gratis fjärrsamtal över hela världen !!! Wow! Det är också mycket användbart att det finns en busshållplats framför hotellet som heter "Hotel Hod". Rummen och särskilt badrummet måste professionellt renoveras. Inredningen var mycket chic, men lite försummade övergripande. En trasig lampa ersattes omedelbart baserat på vår information. Det var prisvärt. Rumspojkarna var överbelastade på grund av ankomsten av nya kortvariga resegrupper, så vi behövde snabbt anställa mer personal.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Bra att värma, desto längre stannade vi. Men den ena eller den andra receptionisten har informationssvagheter: Där du kan köpa frimärken i En Bokek verkar vara en väl bevarad hemlighet. På Petra Shopping Market mittemot, där vi skickades, har postkontoret demonterats. De närmaste postkontoren finns i Arad och Jerusalem. Du önskar mer frimärksengagemang i receptionen (dvs frimärken till Europa i lager)
  • Mat och Gastronomi
   Wow! Great! Fantastiskt, autentiskt och mångsidigt kök i Mellanöstern som tillät många nya upptäckter och smakupplevelser varje dag! Frukost och middag bufféer var stor och vackert presenterade. Vi har varit fans av interkulturell mat i denna region under lång tid. Vi har så att säga gjort ett "kulinariskt studiebesök" i Hod Hamidbar. Hotellets gastronomi enbart skulle vara en anledning att komma tillbaka! Brist: a) Erbjudandet om kaffe och singelte var under genomsnittet b) Kanske borde man köpa smalare dubbelväggiga plastvinkylare till restaurangen, som inte tar lika mycket utrymme som de enorma ishinkarna.
  • Spa- & Poolområde
   Stranden med solstolar, stolar, solskydd, belysning på kvällen, badvakt etc. mycket trevligt. Utomhuspool var en bra storlek men frysning kallt eftersom det inte var uppvärmd. Det var synd eftersom vi skulle ha velat simma flera gånger om dagen. Annars var allt bra: välskött marmorstemning! Saltvattenpool med färskt vattenblandning, original saltvattenpool i Döda havets saltdensitet, jacuzzipool, avskilt och gratis bastu, gott om bäddar och sittplatser i den inomhus saltvattenpoolen, 2 duschar för att uppdatera efter bastun, gratis vattendispenser och och och. Super bra och dimensionerna var tillräckliga. Nästan intim atmosfär. Livräddare och handikappade hissar var också där för dig. Bra, vänlig handdukservice! Slutsats: hälso vistelsen var mycket avkopplande. Den enda nackdelen: jacuzzipoolen kunde repareras (byt ut brickor på trappan, reparera plastkantning)
  • Behandlingar och program
   och program: Galina, Layla och Natalya samt de två kvinnorna i spa-mottagningen - mycket vänlig och professionell wellnesspersonal. Saltskalning, lera och algpaket - underbara tillämpningar i välutrustade behandlingsrum. Te, vatten, kakor och frukt ingår. Det var riktigt bra!
  • Kommentar från SpaDreams
   Kära Fit Reisen-gäst, tack för din omfattande och konstruktiva feedback. Vi skickar gärna dina förslag till förbättring till hotellet. Med vänlig hälsning ditt Fit Reisen-team

  visa färre

  • januari 2020
  • 4 - 8 dagar
  • Som familj
 • Andrea F.

  ”Min semester var avkopplande, spännande och vacker” Translated by Google

  En resa till en annan En bra blandning av avkoppling och lära känna en annan kultur Stranden, spaområdet, god mat och trevlig personal för avkopplande dagar visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Lobbyn och receptionen var rymliga och rena. Rummet på översta våningen erbjuder den bästa utsikten över stranden, havet och Jordanien, liksom hela "staden" Den ständiga förändringen av rummen på hotellet påverkar avsevärt badrummen, rengöring görs med desinfektionsspray och torka över det ... inte med slipmedel Miljön är allt väldigt snygg
  • Service och vänlighet på hotellet
   Lobbyn och restaurangen var alltid mycket hjälpsamma. Service i restaurangen och i rummet är alla män, kvinnor ibland motsatta. unapproachable ... det västra enkla sättet är vilket jag tycker är helt ok!
  • Mat och Gastronomi
   Ät som i underlandet. Jag är en fan av konstig mat - pasta, tapas, sallader och fick därför mina pengar värt Läckra, välsmakande, läckra och varierade
  • Spa- & Poolområde
   Spaområdet blir gammalt och fortfarande mycket rent. Det verkar lite "socialistiskt" men om du känner till processerna kan du enkelt passa in och återhämta dig bländande
  • Behandlingar och program
   Jag gjorde två applikationer med de lokala materialen: salt och alger, båda bra för hud och kropp Stugorna är mycket funktionella, personal (ryska) mycket vänliga, men kan ibland. ingen engelska. Behandlingen var bra och avkopplande i körningen.

  visa färre

  • januari 2020
  • 4 - 8 dagar
  • Som familj
  • mellan 50 och 59 år
 • Petra Sabine R.
  från Tyskland

  ”Tyst avkopplande semester.” Translated by Google

  Fantastisk semester vid Döda havet, mycket avkopplande. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Tyst hotell, ren, vänlig och uppmärksam personal går efter kundernas önskemål.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Personalen är alltid vänlig, strävar efter att hjälpa vid problem.
  • Mat och Gastronomi
   Stort urval vid buffén, balanserad, något för alla, orientaliska, östeuropeiska och mat från Centraleuropa.
  • Spa- & Poolområde
   Välskött hälsocenter med bra anställda. Allt var mycket öppet och ljust i spa-området.
  • Behandlingar och program
   Urval av många applikationer, från skönhetsprogram till medicinska massage.

  visa färre

  • september 2019
  • 12 - 16 dagar
Boka Kontakt Vidarebefodra