Top 2 hotell i Podčetrtek Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för Podčetrtek. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hotel Breza ★★★★S

Plats av avkoppling och välbefinnande.

På hotell Breza uppfylls din vistelse med mysighet. Här står också hälsocentrumet till ditt förfogande som tillhandahåller ett varierat erbjudande av traditionella och moderna program till hälsans och välbefinnandets förbättring. Det rika animationsprogrammet ger variation till dina kvällar.

Hotell med tidig reservation.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Wellnessvistelse

från 2 nätter, Dubbelrum, Frukost

 • användning av bastulandskapet ”Termalija”, ”Aqualuna” (ca. maj-september) och termalpoolen på hotell Breza, gym
 • vattenaerobics, morgongymnastik
 • wellnessväska (hyrbadrock och –duk)
 • wifi

Telefon bokningskod: 71DP1

953 kr

858 kr

Medical wellness

från 4 nätter, Dubbelrum, Halvpension

 • 1x flaska termalvatten på rummet
 • 1x medicinsk kosultation
 • 1x medical check-up med blodtest (fram till 23.12.16)
 • fritt inträde till bastuvärlden ”Termalija”
 • nattbad i ”Termalij” (fr-lö)
 • badbiljetter för termen ”Tuhelj” (ca. 30 km)
 • 1x torrt CO2-läkegasbad (40 min)
 • 1x paraffininpackning
 • 1x Schumann 3D-skiva (12 min)

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • användning av bastulandskapet ”Termalija”, ”Aqualuna” (ca. maj-september) och termalpoolen på hotell Breza, gym
 • vattenaerobics, morgongymnastik
 • wellnessväska (hyrbadrock och –duk)
 • wifi

Telefon bokningskod: 71DP2

5 421 kr

4 879 kr

I detalj

Din semesterort

Podčetrtek ligger mitt den vackra Sotladalen, i slovenska Steiermark. Regionen är känd för dess termalvatten, vars läkande effekt används i medicinska syften sedan några årtionden. Hotellen Breza och Sotelia är perfekt integrerade i landskapet genom deras läge och nyskapande arkitektur. De bjuder på en hög standard för dem som söker avslappning och spabehandlingar.

Ditt hotell

Du befinner dig i termallandskapet Olimia, i närheten av den kända orten Olimje. Hotel Breza**** har en underjordisk gång till spa- och badkomplexet Termalija.

Så här bor du

167 komfortabla rum och 18 lägenheter, dusch/wc, luftkonditionering, satellit-tv, telefon, hårtork, kassaskåp, badrock och -tofflor, wifi, delvis med balkong. 42 allergikerrum och 4 handikappsvänliga rum. Enkelrum är dubbelrum till enskild användning.

Ät & Njut

Regionala och internationella specialiteter. Frukostbuffé, lunch. Och middagbuffé. Bar och frisör.

Wellness & Spa

Wellnesscentrum Termalija – Badlandskap på 14.000 kvm (öppet 8-22) med inom. Och utomhustermalpooler (28°-36°C), 3 bubbelpooler, romerska bad, motströmkanal, vattenfall, 2 barnbassänger. Sloveniens största bastulandskap på 1.550 kvm – finsk bastu, saltbastu, tepidarium, laconium. Japanskt och turkiskt ångbad, färgbastu, naken-terrass. Gym med TechnoGym redskap. I spa- och skönhetscentret Armonia (ca. 3.000 kvm) finns det olika avslappningsmetoder, massage, parbehandlingar och mångfaldiga möjligheter för ansikts- och kroppsvård.

Wellnesscentret Orhidelia. Ca. 16.000 kvm, (9-22, ca. 18€ per dag) är en värld utav utomordentliga termala njutningar. En arkitekturpoesi, ett collage utav utvalada lyxdetaljer. Vacker vattenvärld med inom- och utomhustermalpooler, bubbelpooler, strömningskanaler, etc. Bastucentrum (finsk, infraröd och ekologisk bastu, 2 ångbad, naken-terrass) som kommer värma kropp och själ.

Termalpark Aqualuna (ca. maj-september) med över 3000 kvm vattenyta (kl 9-20), bassängen och anläggningen bjuder på oändligt badskoj. Vattenrutschkanor, våg- och avslappningsbassäng, fartpister och snabba kurvor, barnbassäng. Idealiskt för familjer med barn i alla åldersgrupper. Stort gastronomi-urval med fantastiska rätter i en self-service-bar, glassbutik och cafeteria, bar.

Kuravdelning

Hälsocentrum (må.-fr. kl 8-16, lö.-sö. kl 8-15) med läkare och fysioterapeuter som har specialiserat sig på rehabilitering, prevention och hälsosam utveckling. Massager, bad, elektro-, presso-, magnetoterapo, laser, ultraljud, diagnostik, m.m.

Fritid

Hotellet har en termalvattenpool. I termen och närheten befinner sig flera fritids- och sportplatser. Du kan utöva din favoritsport i orörd natur och den friska luften, som t.ex. tennis, squash, badminton och golf. Vandrings- och cykelvägar genom de slovenska och kroatiska kullarna (cykeluthyrning direkt i Terme Olimia mot avgift). Utflykter till omgivningen. Kozjansko – ”grevarnas och rövarnas” landskap kännetecknas av vinberg och skogar. Kozjansko och Obsotelje är sedan 2010 en del av UNESCOs lista av biosfärreservat. Regionen Kzjansko och Srednje Sotelsko är ett kullrikt landskap i närheten av ån Bistrica, som gränsar mot denpittoreska ån Sotla i öst, mot bergen Plešivec och Žusem i norr och Bohor och Orlica i söder.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Zagreb Airport (ZAG) (ca. 88 km / 77 minuter)
Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU( (ca. 139 km / 104 minuter)

FLYGANKOMST
Ljubljana (LJU) ca. 120 km, Zagreb (ZAG) ca. 80 km.

INFORMATION
Turistskatt: ca. € 1,30/dag, betalning på plats.
Parkering: inklusive. Garage: ca. €/dag.
Barnrabatt: 2 vuxna + barn (upp till 4,9 år) 100%, barn (5-11,9 år) 50% i extra säng eller 30% i egen säng. Husdjur: ej tillåtna.

Karta

Hotel Breza
Boka Kontakt Vidarebefodra