Utmärkt 4,7/5,0

23 Omdömen från våra kunder

Top 3 hotell i Israel Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för Israel. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hotel Ein Gedi ★★★S

Wellness- & kuroas - "Edens trädgård" i öknen

Wellness & Avkoppling i Ein Gedi Landet – det genuina paradiset i öknen. Omfattar Resort hotellet med det nya Synergy Spaet, Kibbutzen, botaniska trädgården kakté-parken såväl som Health Spaet vid Döda Havet.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Wellness & Avkoppling, klimatkur-uppehåll

från 2 nätter, Dubbelrum, Frukost

Även som uppehåll i samband med klimatkur

  • Entré till inomhus- och utomhuspoolen, tillgång till WLAN
  • Shuttle-buss till Ein Gedi Health Spa vid Döda Havet
  • Entré till Ein Gedi Spa vid Döda Havet med tillgång till Spa-avdelningar som t ex svavelbad och Black Mud (svart läkemudd)
  • Deltagande i fritidsaktiviteter enligt utbud som t ex guidad Kibbutz-tur, fullmåne-vandringar, utflykt till Ein Gedi naturreservatet, entré betalas på plats

More inclusive för Bungalow Arugot Superior, Bungalow Deluxe, Mini Suite och Deluxe Plus

  • Entré till Synergy Spa (för gäster Bungalow Öken Standard € 12/dag)

OBS!

Detta program inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Idealisk vid dessa indikationer

Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier, Eksem / Psoriasis, Rörelseapparaten, Reumatism / Leder / Artrit

Telefon bokningskod: 347P2

1 642 kr

I detalj

Din semesterort

☀ Ein Geidi ligger i ett intrycksfullt landskap vid utekanten på öknen av Judea med en fantastisk vy över Döda Havet och på Moab bergen. Med ett av de mest torra, rena och syrerikaste klimaterna i världen bjuder Ein Gedi på ett fascinerande möte av elementen, en andningstagande mix av natur, historia, arkeologi och klimaterapi. Regionen är ett paradis för öknenvandrare och safaris med öknen-fartyg.

Kibbutzen Ein Gedi grundades 1956 precis på det stället av bibliska Ein Gedi. I närheten befinner sig överresterna av en gammal synagog, heroes-fästningen Massada och Qumran grottan där man hittade 2000 år gamla skrifter från Döda Havet.

Ein Gedi består av Kibbutzen, Health Spa vid Döda Haven, ett Resort Hotell med ett nytt Spa och konferanscenter. Denna Kibbutz underhåller även plantager av dadlar och det finns flaskor med mineralvatten från egen källa.

De klimatiska förutsättningarna – torr och het på sommaren och under vintern mild med få nederbörd – är idealiska för den världsbekanta botaniska trädgården. En stor variation av kaktéer, sukkulenter och övriga unika planter (subtropiska och tropiska) växer här. Det finns en liten djurgård och många interessanta fåglar som lever här fria som t ex isfåglar, nektarfåglar som skimrar och till säsongen även flyttafåglar eftersom Ein Gedi ligger direkt i linje med den europeiska sommarkvarteren på väg mot Afrika. Dessutom hoppar även stenbockar omring i Kibbutzen och likaså klippgrävlingar som inte är rädda och är omtyckta av gästerna.

Så här bor du

Ein Gedi Resort Hotel ligger mitt i ett grönt parkslandskap. 165 klimatiserade bungalows finns för dubbel- eller enkelrumsbruk, därav är 43 i öknenstil, 32 större ”Arugot” i bungalows med 2 våningar, 16 mini sviter (separat sov- och vardagsareal med liggsoffa, renoverad med terrass, perfekt för familjer), 20 större Deluxe Plus bungalows med fantastisk vy. Alla med terrass eller balkong, dusch/WC, radio, parabol-tv, safe, telefon, litet kylskåp, vattenkokare för kaffe/té. 2 handikappsvänliga rum.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Äta & Njuta

Restaurang i Cafeteria stil med koschert kök, även vegetariskt. BaoBar med snacks och panoramavy, live musik på fredagkvällar. WLAN i hela hotellet (förutom i restaurangen), internet-dator. Utomhuspool, inomhuspool (säsongsrelaterad), volleybollplats, bibliotek, minimarknad. Barnlekplatser (barnprogram beroende på säsong). Per vecka 1 x Yoga eller Pilates. Övriga fritidisaktiviteter som fullmånevandringar och guidade turer genom botaniska trädgården såväl som utflykter (säsongsrelaterad, mot extra avgift på plats) t ex till Jerusalem, till dopstället av Jesus i Jordan eller
Jeep-turer genom öknen (delvis med tyskspråkig medföljare). Till Ein Bokek cirka 40km, transfer vid förfrågan på plats eller smidigt med bussen cirka ILS 20 (€ 5) per sträcka.

Wellness, Spa & Hälsa

Synergy Spa – direkt i Ein Gedi Resort – exklusivt för Resortgäster (from 16 år, öppet dagligen). Läget vid kanten av plateaun med panoramavy över Döda Havet ger en ostörd atmosfär, som erfarna terapevter uttnyttjer för att låta flyta in den speciella läkekraften av Döda Havet och klimatet i användningarna. 12 rum för användningar, par-svit. Massage-upplevelser från klassisk Ayurveda upp till akupunktur delvis med lokala verksamma ämnen som mineraljord från Döda Havet, myrra eller aloe. Skönhet och välgörande uppfriskning för ansiktet och kroppen. Hälsorådgivning med avgiftning (detox), kostrådgivning och medicinsk vård (engelsk). Användningar och program vid förfrågan.

Pool med vatten från Döda Havet, sötvattenpool, bastu, Hamam, solterrass. Entré cirka ILS 100 (€ 23), vid bokning av användningar och för gäster och medföljare, Deluxe Plus och mini sviterna inkluderat.

Ein Gedi Health Spa

Det moderna Spaet vid kusten av Döda Havet med en fascinerande vy kan nås med en shuttle från Resortet (cirka 5 km) och är mycket omtyckt hos många turister
(dagligen från kl 8-18, under vintern till kl. 17).
Klimatiserad inomhusareal med olika vatten-bassäng och naturliga heta svavel-mineralkällor, delvis separerat för damer och herrar. Vattnet har 38 °C, den temperaturen som rekommenderas av läkare för en balneoterapi. Det finns duschar, förvaringsboxar, omklädningsrum och en själv-service restaurang.
I utomhusarealen finns den unika terapevtiska svarta mineralmudden, en sötvatten pool (säsongsrelaterad), ett natur solarium genom solen, ett massagecentrum såväl som badstranden.
I vattnet upplever du den unika känslan av ”att låta dig driva utan sorger”. Här kan du smörja in dig med den svarta minderalmudden som är kännd för sin kosmetiska och helande verkan sedan flera hundra år.

Den naturliga bromiden i luften har en lugnade effekt på nervssystemet, magnesium fräschar upp huden och ger spänst.

Tillägsinformation

ANKOMST Flygplats: Tel Aviv (TLV), cirka 130 km. Transer vid förfrågan.

TRANSFER Flygplatsen TLV (10 km). Samlingstransfer € 115 per person (tur & retur), privattransfer € 255 per bil/sträcke (1-3 pers.).

INFORMATION Barnrabatt: Vid 2 vuxna + 1 barn dubbelrum/övernattning/halvpension (0-1,9 år) 100%, (2-11,9 år) € 45-55 per övernattning/frukost.

Bra att veta

Klimakur i Tyska Medicincka Centrum (DMZ)

I Ein Bokek (cirka 40 km) vid t ex psoriasis, neurodermatit, astma, reumatism, program på förfrågan.
Transfer på förfrågan på plats, eller buss cirka ILS 20 (€ 5) enkel resa.

Kundomdömmen

Karta

Hotel Ein Gedi
Boka Kontakt Vidarebefodra