Utmärkt 4,7/5,0

24 Omdömen från våra kunder

Top 3 hotell i Israel Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för Israel. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Hotel Ein Gedi ★★★S

Spa- & kuroas - "Edens trädgård" i öknen

Spa & avkoppling i Ein Gedi Landet – det genuina paradiset i öknen. Resort-hotellet omfattar det nya Synergy Spa:et, Kibbutzen, botaniska trädgården kakté-parken såväl som Health Spaet vid Döda Havet.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Spa & Avkoppling

från 2 nätter, Dubbelrum, Frukost

Även som uppehåll i samband med klimatkur

  • entré till inomhus- och utomhuspoolen, tillgång till wifi
  • shuttle till Ein Gedi Health Spa vid Döda Havet
  • entré till Ein Gedi Spa vid Döda Havet med tillgång till Spa-avdelningar som t ex svavelbad och Black Mud (svart läkemudd)
  • deltagande i fritidsaktiviteter enligt utbud som t ex guidad Kibbutz-tur, fullmåne-vandringar, utflykt till Ein Gedi naturreservatet, entré betalas på plats
  • entré till Synergy Spa (för gäster i Bungalow Öken Standard €12/dag)

Idealiskt vid dessa indikationer

Eksem / Psoriasis, Rörelseapparaten, Reumatism / Leder / Artrit, Luftvägar / Asthma, Hud / Allergier

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

5% early bird bonus vid tidig bokning

Stanna 14 nätter – betala för 12: 2 nätter gratis

Stanna 7 nätter – betala för 6: 1 natt gratis

Telefon bokningskod: 347P2

1 965 kr

I detalj

Din semesterort

☀ Ein Geidi ligger i ett spektakulärt landskap vid utkanten på öknen av Judea med en fantastisk vy över Döda Havet och Moab-bergen. Med ett av de mest torra, rena och syrerikaste klimaterna i världen bjuder Ein Gedi på en fascinerande mix av natur, historia, arkeologi och klimatterapi. Regionen är ett paradis för ökenvandrare och safaris med öken-fartyg.

Kibbutzen Ein Gedi grundades 1956 där bibliska Ein Gedi befann sig. I närheten hittar man ruiner av en gammal synagog, Herodes-fästningen Massada och Qumran-grottan där man hittade 2000 år gamla skrifter från Döda Havet.

Ein Gedi består av Kibbutzen, Health Spa vid Döda Havet, ett hotell med spa och konferenscenter. Denna Kibbutz underhåller även plantager av dadlar och det finns flaskor med mineralvatten från egen källa.

De klimatiska förutsättningarna – torr och het på sommaren och under vintern mild med lite nederbörd – är idealiska för den världskända botaniska trädgården. En stor variation av kaktéer, sukkulenter och övriga unika planter (subtropiska och tropiska) växer här. Det finns en liten djurgård med många intressanta fåglar. Dessutom hoppar även stenbockar omring i Kibbutzen och likaså klippgrävlingar.

Ditt hotell

Hotellet Ein Gedi ligger mitt i ett grönt parklandskap. Du kan boka en transfer till Ein Bokek (ca. 40 km) på plats eller åka med buss.

Så här bor du

165 klimatiserade bungalows finns för dubbel- eller enkelrumsbruk, med terrass eller balkong, dusch/WC, tv, kassaskåp, telefon, litet kylskåp och kaffe-te-set. Standard-bungalows i ökenstil, ”Arugot”-bungalows med 2 våningar, "Arugot" Superior-bungalows med utsikt över berget med samma namn, mini-sviter (separat sov- och vardagsrum med bäddsoffa, renoverade med terrass - idealiska för familjer), rymliga deluxe plus-bungalows med fantastisk utsikt. 2 handikappsvänliga bungalows.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

Restaurang i Cafeteria stil med koschert kök, även vegetariskt. BaoBar med snacks och panoramavy, live musik på fredagkvällar.

Fritid

Utomhuspool, inomhuspool (säsongsrelaterad). Per vecka 1x yoga eller pilates. Volleybollplats, bibliotek, minimarknad. Wifi i hela hotellet (förutom restaurangen), internet-dator. Barnlekplatser (barnprogram beroende på säsong). Ytterligare fritidsaktiviteter som fullmåne-vandringar och guidade turer genom den botaniska trädgården och utflykter till t.ex. Jerusalem.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Ben Gurion International Airport (TLV): (ca. 126 km / 109 minuter)

TRANSFER
Flygplats TLV (10 km).
Samlingstransfer € 107, från 1.9. €117 per person (tur & retur).
Privattransfer € 235, från 1.9. €256
per bil/sträcke (1-3 pers.).

INFORMATION
Barnrabatt: Vid 2 vuxna + 1 barn dubbelrum/övernattning/halvpension (0-1,9 år) 100%, (2-11,9 år) € 50-73 per övernattning/frukost.

OBS!

Programmen inkluderar ej kuren i det medicinska centret. Detta är bara den klassiska vistelsen i hotellet. För att bo på hotellet och genomföra en kur, bör du stanna i minst 13 nätter + boka en kur i det medicinska centret i Ein Bokek. Vänligen observera att centret ej tillåter kurer som är kortare än så på grund av effektivitetsskäl.

För att få ett erbjudande som inkluderar hotellvistelse och kur samt transfer från och till Tel Aviv bör du göra detta:

  • Skicka en förfrågan för en hotellvistelse enligt val (2 veckor eller längre)
  • Ange i kommentarfältet vilken sorts kur och transfer du önskar

Det är mycket sannolikt att två personer i samma dubbelrum genomför två olika kurer eller endast en person bokar en kur.

Du hittar fler informationer om typer och priser för kurer i det medicinska centret och den mest lämpliga årstiden hos SpaDreams. Vänligen kopiera och klistra in denna länk i din browser:
https://www.spadreams.se/klimakurer-vid-doda-havet/

Medan du deltar i en kur i Ein Bokek Medical Center kan du bo på alla hotell i Ein Bokek och kommer bara besöka centret under behandlingarna (normalt ca. 2x per vecka vid psoriasis-kurer). Av denna anledning kan du boka ett hotell som passar just dina behov för din vistelse vid Döda Havet.

Bra att veta

Klimakur i Deutsches Medizinisches Zentrum (DMZ)

I Ein Bokek (cirka 40 km) vid t ex psoriasis, neurodermatit, astma, reumatism, program på förfrågan.
Transfer på förfrågan på plats, eller buss cirka ILS 20 (€ 5) enkel resa.

Kundomdömmen

Visa alla omdömen Hotel Ein Gedi

Karta

Hotel Ein Gedi
Boka Kontakt Vidarebefodra