Hotel Terme ★★★★

Härlig badsemester för hela familjen

Hälsa, wellness och bad i Sloveniens största wellness- och kurcentrum som är lugnt beläget vid utkanten av bergen direkt vid floden Save. Bara 30 km från Kroatiens huvudstad Zagreb.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Den perfekta termalriviera-upplevelsen

från 3 nätter, Dubbelrum, Halvpension

  • 2x inträde per dag till sommar- (i slutet av april – början av oktober) eller vintertermalrivieran
  • användning av inomhus- och utomhuspoolen
  • användning av bastu och gym
  • inträde till simbassängerna av grannhotellet Čatež varje dag
  • wifi

Telefon bokningskod: I45P1

1 612 kr

I detalj

Ditt hotell

Termalbadet Čatež ligger ca.162 m över havet i utkanten av bergsmassivet Gorjanci och Šentviška gora mitt i den pittoreska staden Čatež ob Savi direkt vid floden Save i sydöstra Slovenien.

Čatež är landets största wellness- och kurcentrum och det näst största turistcentret och erbjuder varierade aktiviteter i vattnet på en vattenyta som mäter totalt 12000 kvm, hälsa, wellness, sport, golf och gastronomi. En indianby och en piratbukt erbjuder autentiska upplevelser särskilt för familjer med små barn på lek- och upptäcktsplatser samt i traditionella tipier och simhus.

Termalbadet är omgivet av ett vackert landskap som lockar till utflykter och upptäcktsresor. Hotellet ligger i den lugnare delen av centret och förfogar över en eget termalinomhus- och utomhusbassäng.

Så här bor du

212 moderna och renoverade rum och 14 lägenheter. Dubbelrum (ca. 25 kvm) med badkar eller dusch/wc, fön, lånebadrock (ca. 4€/dag), badtofflor, satellit-teve, telefon, minibar, kassaskåp, luftkonditionering och delvis med balkong. Enkelrum är dubbelrum avsedda för enskilt bruk.

Ät & njut

Restaurang. Alla måltider som buffé med nationella och internationella rätter, på morgonen med en extra ekologisk del. Vid halvpension väljer du mellan lunch och middag. À-la-carte restaurang, cocktailbar och terrass.

Wellness, spa & hälsa

Hotellet har ett eget hälso- och skönhetscentrum med klassiska, ayurvediska och undervattenmassager, Tui-Na (kinesisk tryckpunktmassage), fotreflexologiterapi, aromaterapi samt romerskt-iriska bad (terapi med kallvarma och våt-torra behandlingar).

På nästan 12000 kvm vattenyta sträcker sig termalrivieran som är uppdelad i sommartermalrivieran (utomhus-termalbadlandskap på 10000 kvm) och vintertermalrivieran (inomhusbadlandskap på 1800 kvm). Delar ansluter till varandra via en bro. Sommartermalriviera: 10 termalbassänger och många vattenattraktioner som rutschkanor, vågbassäng, sport-olympiabassäng, barnbassäng, bubbelpooler, vattenpark med lekmaskiner, långsam flod med simringar.

Vintertermalriviera: olika bassänger, bubbelpooler, massagebäddar, vattenfall, vattenrutschkanor, äventyrsträd, små stränder och massagerum. Dessutom bastupark (ca. 10€/3 timmar) med 8 olika bastuer (bl.a. kristallbastu, finsk bastu, saltbastu) och 3 solarier.

Hälsocentrum med kvalificierat team med läkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor, ortopeder och massörer som är specialiserade på rehabiliteringenn av idrottsskador. För detta syfte finns det ett speciellt gym med träningsmaskiner och terapirum. Preventiva behandlingar och program förebygger effektivt hållningsskador, degenerativa sjukdomar av ryggraden och allmänna utmattningsfenomen. Dessutom genomförs rehabilitationsprogram med fokus på eftervården efter operativa ingrepp eller slaganfall.

Hydrokinesioterapi, hydroterapi, kinesioterapi, termoterapi, elektroterapi, magnetterapi, arbetsterapi, isokinetik – mätning av muskelkraften.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU) (ca. 130 km / 81 minuter)
Zagreb Airport (ZAG( (ca. 50 km / 40 minuter)

RES med flyg till Ljubljana (LJU) 130 km. Med tåg till Dobova ca. 10 km.

Transfer (tur & retur): SpaDreams rekommenderar dig att åka taxi från och till tågstationen/flygplatsen.

INFORMATION
Kurtaxa: ca. € 1,30 dag, betalas på plats.
Registreringsavgift: ca. € 1,50/vistelse, betalas på plats.
Parkeringsplats: inklusive.
Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0-5,9 år) 100%, (6-11,9 år) 50%.
Husdjur: icke tillåtna.

Karta

Hotel Terme
Boka Kontakt Vidarebefodra