Fantastiskt 4,3/5,0

4 Omdömen från våra kunder

Hotel Terme La Pergola & Villa Flavio ★★★S

Kur- /wellnessemester hos vänner

Med en fantastisk panorama-utsikt kann du njuta av en kur- och spa-semester med vänner. Termalvatten, Fango och lokala produkter ur egen (vin-)produktion ser till att ditt välbefinnande är på topp.

I detalj

Din semesterort


Casamicciola Terme är en av de äldsta kurorterna i Italian och är välkänd för sina helande termalkällor. Orten är belägen i norra delen av den gröna ön Ischia, som imponerar på sina besökare med sina berömda termalträdgårdar, mångfaldiga bukter och spektakulära landskap.

Ditt Wellness- och kur-hotell


Hotel Terme La Pergola, som bedrivs av en familj i fjärde generation, består av flera byggnader som är utformade som terrasser i lugnt sluttningsläge och bjuder på en unik utsikt över Lacco Almeno och havet. Lacco Almeno, med dess mondäna strandpromenad med många olika butiker, kafféer och restauranger, når man inom ca. 20 gåminuter (delvis är vägen något brant). Hotellet erbjuder flera gånger dagligen en shuttleservice till Lacco Almeno och Casamicciola, kollektiv bushållplats direkt framför huset.

☀ Gästerna uppskattar framförallt den hjärtliga gästfrihet och uppmärksama hjälpsamheten av personalen. Även ensamresande och pensionärer känner sig snabbt väl omhändertagna.

Så här bor du


56 trevligt möblerade rum (ca. 12-15 qm) med dusch/WC, hårfön, satellit-TV, WiFi, telefon, luftkonditionering/element (beroende på säsong). Kassaskåp och badrock ca. € 10 var. Varje rum verfügt har en terrass eller balkongg med vy över havet eller Monte Epomeo. Enkel- eller dubbelrum för enskilt bruk.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & Njutning


Din dag börjar med en riklig frukostbuffé. På kvällen njuter du av halvplension med en väljbar meny med förrättsbuffé (4 rätters), vid fullpension en trerättersmeny till lunch. Varierande mat med regionala och internationella rätter. På hotellterassen kan du även beställa små rätter till lunch. Köket använder mestadels ekologiska produkter ur egen jordbruksproduktion med vingods eller från ön. Varje vecka ställer vingodset till med en trevlig middag med typiska maträtter för gästerna.

Wellness & Spa


I den frodande trädgården väntar en termalpool (med tak beroende på utomhustemperatur, ca. 36°C), som dagligen fylls med termalvatten från vattenförrådet av källan La Rita, en till pool (ca. 28°C) och termal-bubbelpool (ca. 30°C) såsom solterrasser med liggstolar och parasoller. Wellness- & skönhetsbehandlingar für ansikte och kropp Körper t.ex. peeling, massage (anti-cellulit, Ayurveda), manikyr, pedikyr m.fl.

Kurområde


I kuravdelningen (dagligen förutom onsdagar och söndagar, kl 7-12) erbjuder högkvalificerade terapeuter olika behandlingar som Fango-inpackningar, termalvatten-bad med ozon, massage, lymfdränage och inhalationer. En läkare kan komma till huset.

Indikationer: rheumatiska och ledsjukdomar t.ex. rheumatoid artrit, spondylos, gikt såsom inflammationer i de övre luftvägarna och hudsjukdomar. Den positiva effekten av termalvatten vid efterbehandling av frakturer och kirurgiska ingrepp är bevisad.

Tillägsinformation

FLYGRESA Till Neapel (NAP). Kollektiv transfer, individuell transfer inkl. snabbfärja eller färja på begäran hos SpaDreams.

INFORMATION
Kurortsavgift: ca. € 2/dag betalas på plats.
Parkering: inkluderat.
Barnrabatt: Två vuxna + 1 barn (0-1,9 år) 100%, (2-11,9 år) 30%, (från 12 år) 20%.
Husdjur: ej tillåtna.

Bra att veta

Välgörande termalvatten

En välgörande effekt av termalvatten är förmågan att få kroppens muskler att slappna av. Ett termalbad är upplivande, främjar ämnesomsättningen och gynnar sömnen. Dessutom har det en positiv effekt på åldringsprocessen och motverkar kroppsliga olägenheter såsom celluliter.

Kundomdömmen

Karta

Hotel Terme La Pergola & Villa Flavio
Boka Kontakt Vidarebefodra