Utmärkt 4,8/5,0

15 Omdömen från våra kunder

Indian Forum

Autentisk ayurveda i familjär atmosfär

Upplev autentiska, indiska ayurvedakurer i en mysig atmosfär mitt i kulturstaden Schwäbisch-Hall. Erfaret terapeut-team och naturpatisk praktik för shiatsu och akupunktur.

I detalj

Ditt ayurvedahus

Indian Forum i Schwäbisch Hall kan ses som ett indiskt kulturcentrum, som ambassadör för indisk kultur och gästfrihet mitt i Tyskland.

Beläget i konst- och kulturstaden Schwäbisch Hall och placerat i en varsamt restaurerad villa från grundläggartiden (mittten av 1800-talet) vid gågatans början inbjuder Indian Forum till att uppleva äkta indisk livsstil och inspiration. Besökaren möter indisk mat i ursprunglig form och ett stort utbud av kurer, massage och undervisning från ayurvedainstitutet. Vid sidan av ayurvedabehandlingarna, yogakurserna och det breda utbudet av naturmedicin finns även under hela året ett mångfacetterat konst- och kulturprogram.

Så här bor du

2 ayurvedaanpassade och ändamålsenligt inredda rum med dusch/wc, WLAN, fön och kylväska.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & dryck

Restaurang Gandhi med välbalanserade rätter av övervägande regionala ingredienser på bottenvåningen. Alla måltider individuella enligt ordination. Den vegetariska frukosten serveras vid bordet, till lunch vegetarisk buffé, till middag en liten varm rätt som en soppa och ett bröd. Te serveras under hela dagen.

Ayurveda & hälsa

I de båda övre våningarna på Indian Forum finns ett ayurvediskt undervisnings- och utbildningsinstitut med tillhörande praktik. Där finns tillgång till 3 praktikrum, konsultationsrum, ångbad och vilrum.

Man erbjuder äkta indisk ayurveda med 2 erfarna ayurvedaläkare och 4 utbildade erfarna specialister. Behandlingar som massage (klassisk kroppsmassage, delkroppsmassage, shirodhara oljegjutning på pannan, punnagadi kizhi örtpåsmassage, pinda sweda, abhyanga, kroppsinpackningar, kroppspeeling eller ansiktsbehandlingar.

Ayurvedabehandlingar är idealiska vid följande indikationer: migrän, ryggsmärtor, hudsjukdomar, allergier, reumatiska sjukdomar, artrit, utbrändhet, stress, utmattning, diabetes, neurodermit, inflammationer.

Yoga och meditation för avslappning och aktivering av kroppens självläkande krafter.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Stuttgart Airport (STR): (ca. 112 km / 73 minuter)

TÅGRESA Till Schwäbisch Hall , ca. 2 km.

TRANSFER (tur & retur): Tågstation inklusive, vid förhandsanmälan.

INFORMATION Parkeringsplats: inklusive. Husdjur: ej tillåtna.

Vänligen observera att ingångskonsultation genomförs av en ayurveda-lärare. På begäran (vid förhandsanmälan) och mot avgift genomförs den även av en ayurveda-läkare.

Kundomdömmen

Karta

Indian Forum
Boka Kontakt Vidarebefodra