Indikationer

Välj en kur enligt dina indikationer

Hitta rätt kur för just dina besvär

Vilken resa passar just din indikation?

Rörelseapparaten

Hud

Inre organ & sinnen

Nerver & Stress

Ämnesomsättningen

En sparesa behöver inte kosta skjortan!

Indikationer

Med SpaDreams kurer för särskilda indikationer hittar du snabbt och enkelt den rätta kuren för dig och dina behov.

Bland de fem indikationsteman (rörelseapparaten, huden, inre organ & sinnen, nerver & stress, ämnesomsättnigen) hittar du tillhörande teman med endast ett klick vilket gör det lätt att hitta ett passande kurerbjudande för dina behov.

Det är en hjärtesak för SpaDreams att erbjuda ett brett men specialiserat utbud av kurer och hälsoresor för kunder i alla åldrar och vi har därför valt de allra bästa kurorterna för att få kropp och själ i balans igen.

Med SpaDreams hittar du kurorter och hälsobad i din närhet i Tyskland, Tjeckien, Ungern, Polen, Slovenien och Italien och till och med vid Döda Havet i Israel och Jordanien eller ayurvedans moderländer Indien och Sri Lanka.

Alla dessa länder erbjuder den perfekta grunden för en effektiv läkningsprocess av din hälsa med deras naturliga läkemedel, klimat och underbara landskap. Vare sig du väljer bergen, havet, friskvård eller en terapeutisk behandling: med SpaDreams hittar du den passande hälsosemestern för varje åkomma. Alla kurorter uppfyller stränga krav och kvalitetsstandarder.

Klicka dig igenom våra indikationer och låt dig inspireras av våra erbjudanden som är lika mångfaldiga som dina behov.

Bli nyttig för en stark hälsa.

Våra populäraste hälsoresor

Hitta det perfekta hotellet för din indikation hos SpaDreams