Wohlfühlen beim Wellness-Urlaub in Indonesien

Indonesien

Gudarnas, dofternas och spabehandlingar ö

Populära teman i Indonesien

"Ahhh"- moments mitt bland magnifika risfält

Ett klingande gong ljud och fyller rummet med mjuka surrande vibrationer. Utifrån kan man höra det dova, smattrande, varma, tropiska regnet. Den dyrbara doften av sandelträ och mandelolja fyller rummet med en underbar lugn och ger en avkopplande touch. Samtidigt som detta magiska ögonblick utspelar sig känner du en inre frid och tar bort vardagastressen i luften.

Välkommen till Indonesien.

Letar du efter en genuin oas med ett brett kulturellt utbud? Då är du med all säkerhet på rätt ställe med det största ö utbudet i världen.

Besök den oförstörda delen norr om Bali, där tropiskt landskap tät djungel och doftande kaffeplantager pryder spektakulära inlandet. Unna dig en lugnande traditionell balinesisk massage mellan de konstnärligt böjda ris terrasserna. 

Indonesien är experter på wellness turism och ett av de mest andliga kulturella och konstnärliga centrum av Bali är Ubud. Det pittoreska landskapet bjuder in dig till, förutom turer till magnifika tempel från svunna tider till färgstarka traditionella marknader för absolut lugn och djup avslappning. Hitta ditt inre jag med yoga och meditering. Upplev den unika charmen och den typiska harmonin Bali besitter.

Om du gillar aktiv avkoppling, är det imponerande vulkaniska landskapet i centrala Indonesien, Java, din desinationer. Testa på vandringar till hisnande turkosa kratersjöar och belöna dig med en läcker nylagad lunch på en av de många ekologiska gårdarna.

Låt den lysande vita vykortsstränden på Gili Islands låta dig koppla av eller testa "island hopping" till någon av dina personliga må-bra favoriter på en av de mindre öarna. Är du en älskare av undervattensvärlden? Här finns allt och lite till du kan önska av dyk och snorkel timmar mellan färgsprakande korallrev.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Indonesien