Indonesien

Indonesien

Gudarnas & dofternas ö

Populära teman i Indonesien

Våra mest populära hotell i Indonesien

Slappna av i paradiset!

Indonesien

En klingande gong som fyller rummet med mjuka surrande vibrationer. Ute kan man höra det dova, smattrande, varma, tropiska regnet. Den härliga doften av sandelträ och mandelolja fyller rummet med ett underbart lugn och skapar en avkopplande atmosfär. Samtidigt som detta magiska ögonblick utspelar sig, känner du en inre frid och glömmer vardagsstressen.

Välkommen till Indonesien!

Letar du efter en genuin oas med ett brett kulturellt utbud? Då är du med all säkerhet på rätt ställe med det största ö-utbudet i världen.

Besök den orörda delen norr om Bali, där tropiska vegetation, tät djungel och doftande kaffeplantager pryder det spektakulära landskapet. Unna dig en lugnande traditionell balinesisk massage mellan de konstnärligt böjda risterrasserna. 

Indonesien är expert på spa-turism och ett av de mest andliga kulturella och konstnärliga centrum av Bali är Ubud. Det pittoreska landskapet bjuder in dig till turer till magnifika tempel från svunna tider till färgstarka traditionella marknader för absolut lugn och djup avslappning. Hitta inre lugn och ro med yoga och meditering. Upplev den unika charmen och den typiska harmonin av Indonesien..

Om du gillar aktiv avkoppling är det imponerande vulkaniska landskapet i centrala Indonesien, Java, din destination. Testa på vandringar till hisnande turkosa kratersjöar och belöna dig med en läcker nylagad lunch på en av de många ekologiska gårdarna.

Låt den lysande vita vykortsstränden på Gili Island lugna dig eller testa "island hopping" till någon av dina personliga må-bra favoriter på en av de mindre öarna. Är du ett fan av undervattensvärlden? Här finns allt och lite till med dykning och snorkellektioner mellan färgsprakande korallrev.

Information om Indonesien

Språk: Indonesiska
Tidsskillnad: + 5 timmar
Bästa restiden: Maj - oktober.
Valuta: Indonesiska rupier (IDR)
Visum: Nej, om du inte stannar längre än 30 dagar. Passer bör vara giltigt i minst sex månader efter inresa och du bör visa upp en utresebiljett ur Indonesien.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Indonesien

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Indonesien