jordanien

Jordanien

Res till ett spännande land med massa hemligheter

Endast stenig öken och icke-odlingsbar jord?

Jordanien är motsatsen till vad många tror bara är en torr och stenig kustregion. Även om en stor del av landet består av sand, sten och vattenlösa områden som upptar en stor del av den totala landarealen, så är variationen av vegetation stor på grund av de olika klimatförhållandena i landet. Särskilt i nordvästra delen av landet, kan du hitta en påverkas av medelhavsklimat landskap, som yttrar sig i små skogar med cypress och akacia. Längre söderut och österut hittas de torrare områden men dock inte utan ett fantastiskt djurliv. Med lite tur kan du se vildkatter, gaseller eller kungsörn på dina Jordanienresa. 

Du kan beundra fascinerande och unika klippformationer i bergsområden. Sensationella attraktioner är imponerande arkeologiska platsen Petra, den unika ökenlandskapet i Wadi Rum, och inte minst de arkitektoniska skatten Amman. Lite längre söderut på din resa leder sägen dig till ett exceptionellt dykparadis som är värt att undersöka i vilket fall som helst.

Upplev det gynnsamma fördelarna med det mycket mineraliserade vattnet i Döda havet och den tillhörande mineralrika leran du kan du resa dig frisk och känna total relaxing med SpaDreams. För tusentals patienter vallfärdar från hela världen med hudsjukdomar, reumatism eller sjukdomar i luftvägarna. Res till världens största naturliga spa och hitta en hälsosam återhämtning bistånd process. Men även exklusiva spabehandlingar är fascinerande badupplevelse i mycket salt havsvatten en perfekt semester upplevelse. Utöver detta kan du helt avslappnad i en av hotellet en avkopplande massage eller njuta av kroppsbehandling. Låt stressen av de sista dagarna och veckorna genom att helt enkelt du falla av och inte missunna dig en harmoniserings stund av lugn och komfort.

De bästa erbjudandena för din nästa resa till Jordanien