jordanien

Jordanien

Res till ett spännande land med massa hemligheter

Upptäck våra bästa hotell vid Döda Havet

Endast stenig öken och icke-odlingsbar jord?

Jordanien

Jordanien är motsatsen till vad många tror bara är en torr och stenig kustregion. Även om en stor del av landet består av sand, sten och vattenlösa områden, så är variationen av vegetationen stor på grund av de olika klimatförhållandena i landet.

Särskilt i den nordvästra delen av landet kan du ett landskap med medelhavsklimat, som yttrar sig i små skogar med cypresser och akacior. Längre söder- och österut hittas de torrare områden som har en fantastisk fauna. Med lite tur kan du se vildkatter, gaseller eller till och med en kungsörn under din Jordanienresa

Du kan beundra fascinerande och unika klippformationer i bergsområden. Sensationella attraktioner är den imponerande arkeologiska platsen Petra, det unika ökenlandskapet i Wadi Rum och inte minst de arkitektoniska skatten Amman. Lite längre söderut på din resa leder sägen dig till ett exceptionellt dykparadis som är värt att undersöka.

Upplev de gynnsamma fördelarna med det mineraliserade vattnet i Döda Havet och den tillhörande mineralrika leran. Du reser dig frisk och upplever total avslappning med SpaDreams. Tusentals patienter vallfärdar hit från hela världen med hudsjukdomar, reumatism eller sjukdomar i luftvägarna.

Res till världens största naturliga spa och hitta hälsosam återhämtning. Det finns även exklusiva spabehandlingar och Döda Havet ger dig en fascinerande badupplevelse i mycket salt havsvatten - en perfekt semester upplevelse.

Utöver detta kan du få avkopplande massage eller njuta av kroppsbehandlingar. Låt stressen av de sista dagarna och veckorna rinna av dig och unna dig en stund av lugn och komfort.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell vid Döda Havet

De bästa erbjudanden för din nästa resa till Jordanien