Karibien

Karibien

Tropisk, exotisk, äventyrlig - Din semester i paradiset

Våra bästa paradisiska hotell

Låt dina spadrömmar gå i uppfyllning

Karibien

Du vill så gärna åka till havet? Långt bort från hemmet? Långt, långt bort och vardagsstressen och bekymmer stannar hemma? Sol och sommar hela dagen...

Idag avnjuter lyx- och spaälskare deras personliga drömsemester där pirater och sjömän brukade gömma deras guldskatter på grund av omgivningens utomordentliga skönhet.
Trettiotvå tropiska oaser i den västra delen av atlantiska oceanen bildar ett äkta paradis.

Hitta inre balans med yoga under kokospalmer och besök de kristallklara blåa bukterna och ensama stränder för att slappna av och låta tankarna vandra.
Du kan tillbringa en aktiv semester med ö-hopping, mountainbike- och klätterturer eller vid vandringar genom gröna, glänsande tropiska skogar och ett besök av den ena eller andra banan- eller kakaoplantagen med provsmakning. Dyk in i spektakulära kulisser med en otroligt varierad fauna i en färgstark undervattenvärld och njut av det härliga havsvattnet när du dyker eller snorklar.

Upplev kultur och följ spåren av forna sjömän och gamla forts från kolonialtider. Du kommer uppleva ett mycket speciellt äventyr när du klättrar på vulkaner på Saint Lucia. Njut av en sval bris och solens kyss och belöna dig med ett ögonblick av ro och frid med exotiska rytmer - dyk in i ögonblicket.

Karibiens invånare är mycket avslappnade och skapar en perfekt atmosfär i kombination med revitaliserande massager för att du ska kunna må bra.

På grund av landets konstanta klimat kan du planera din resa med SpaDreams till Karibien året runt. Karibien är en perfekt blandning utav träningsresor, äventyr och avslappning.

Häng med - boka hos SpaDreams!
 

Alla våra ö-paradis

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Karibien