Utmärkt 4,8/5,0

6 Omdömen från våra kunder

Top 3 hotell i Varkala Detta hotell är nummer 3 på vår favoritlista för Varkala. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Krishnatheeram

Original ayurveda i ett tropiskt paradis

Strandresort med paradisiskt läge. Ayurvedacentrum under ledning av ett professionellt team med klassiska ayurvedabehandlingar.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Ayurvedakur Panchakarma

från 7 , Dubbelrum, Helpension

Ayurveda centret i Krishnatheeram är certificerat med Green Leaf certifikatet, den högsta utmärkelsen från det Indiska turistministeriet för kvalitativa ayurvedabehandlingar.

I Krishnatheeram erbjuds utöver Rejuvenation (regeneration) och Panchakarma (rening) även kurer för lindring av kroniska sjukdommar så som artrit, psoriasis, diabetes, övervikt, ledvärk och -inflammation, migrän, Sinusitits, ryggradsproblem, stress, depression, infertilitet och njursten (extra avgift , ca 10-15% mehr, betalas på plats)

Regenerations kur för förbättring av välbefinnande, även som anti-aging eller panchakarma.

 • Från 7 övernattningar/ayurvedisk helpension enligt läkarens rekomendation
 • Örtte, välkomstdryck
 • Läkarkonsultation med fastställande av konstitutionstyp (Prkrithi)
 • Behandlings- och kostplanering, ayurvedisk örtmedicin
 • Dagligen ca 2 ayurvediska behandlingar enligt läkarens rekomendation (ca 90 min.´) som t.ex. huvud- och oljemassage, ångbad med örter
 • Örtmedicin
 • Yoga och meditation (dagligen ca 60 min.) enligt ayurvedaläkarens rekomendationer
 • Kostrådgivning för hemma
 • 1x Utflykt inkl. ca. 2 tim. Backwater båtstur
 • Användning av pool
 • WiFi i lobbyn
 • Transfer från/till flygplats Trivandrum

Idealisk vid dessa indikationer

Rörelseapparaten, Reumatism / Leder / Artrit, Metabolism / Mage / Tarm, Syn / Hörsel / Tandvård

Telefon bokningskod: 777P1

5 111 kr

I detalj

Din semesterort

☀ Kerala är den sydvästligaste av Indiens delstater och känd för sitt tempererade, hälsosamma klimat och för sina ayurvedahotell. Varkala, den lilla fridfulla badorten med sin vackra strand, ca 50 km norr om Trivandrum och 190 km söder om Cochin, besöks gärna av gäster från väst på grund av sina tempel och det romantiska läget vid en brant kust liksom för sina yogacentra.

Din ayurvedaresort

Ayurvedaresorten i Keralastil ligger i en tropisk trädgård ovanför en stenformation som omger stranden, och har en enastående utsikt över Malabarkusten. Via en kort gångväg når man den smala sandstranden i silver och svart. Huvudstranden, som lämpar sig bättre för bad, ligger 300 m längre bort och nås via branta trappor.

Så här bor du

30 rum/stugor, enkla men tilltalande, med dusch/wc, satellit-tv, telefon, fläkt, delvis skilda från huvuddelen genom en liten gata. Vasantham med stort badrum, separat dusch, minibar med balkong/terrass, de flesta med havsutsikt, en del med luftkonditionering. Tvättservice. Säkerhetsskåp för gäster i receptionen.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & dryck

Öppen restaurang med internationellt och ayurvediskt kök. Ayurvedagäster serveras måltider tillagade enligt deras respektive doshatyp. Sunset-Lounge.

Wellness, spa & hälsa

Ayurvedacentrum (ca 50 m) under ledning av ett professionellt ayurvedateam. Ayurvediska behandlingar som t.ex. massage med örter/olja, shirodhara, marmamassage. Till ayurvedakuren hör även yoga och meditation.

Fritid

Avkoppling i hängmattan i trädgården eller i en solstol på stranden, en strandpromenad längs kusten med dess många affärer och restauranger. Båtutflykt i de berömda Backwaters, besök på lokal marknader och tempel. Cykeluthyrning.

Tillägsinformation

ANKOMST Flygplats: Trivandrum Thiruvananthapuram (TRV) ca 50 km. Transfer inkluderad.

Bra att veta

Green Leaf – högsta utmärkelsen i Kerala för äkta ayurveda, utdelad av “Departement of Tourism, Government of Kerala“ (turistdepartementet, Keralas regering).

Kundomdömmen

Karta

Krishnatheeram
Boka Kontakt Vidarebefodra