Top 2 hotell i Guruvayoor Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för Guruvayoor. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Kunnathur Mana Ayurveda ★★★★

Certifierad ayurveda-resort med tradition och erfarenhet

Certifierat Ayurveda hotell med mångårig erfarenhet och historia

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurvedakur

från 7 nätter, Enkelrum, Helpension

Ayurveda – läkning från urminnes tider. Denna läkekonst fokusserar på att återställa balansen mellan de tre livsenergierna Kapha, Vata och Pitta. Disharmonier i kroppen som leder till besvär och sjukdom ska åtgärdas. Ayurvedas holistiska perspektiv fokusserar på att genom speciella massage- och rengöringsterapier, kost och spirituell yogapraktik återställa den inre balansen. Rengöringsprogrammen som ordineras av utbildade Ayurveda-läkare rensar kroppen på gifter och stimulerar kroppens självläkande krafter. Lavemang, örtessenser och oljemassager motverkar inte bara stress, utan hjälper också att skölja skadoämnen ur kroppen. Urayurvediska läkemetoder har en minst 2000 år gammal historia.

Perfekt som förebyggande åtgärd för välmående och bevarande av hälsa, stärkning av immunförsvaret och för behandlingen av följande problem: högt kolesterolvärde, högt blodtryck, stress, utbrändhet, sömnproblem, migrän, hjärt- och cirkulationsproblem, hudsjukdomar, övervikt, diabetes, allergier, infektionssjukdomar, artrit, matsmältningsproblem m.fl.

Fokus:

Detox-avgiftning
Anti-stress
Ryggradskur

  • från 7 övernattningar/ayurvedisk helpension
  • konsultation av Ayurveda-läkaren med bestämning av konstitutionstyp, fastställning av behandlings- och kostschema
  • ca. 1,5-2 timmars ayurvediska behandlingar per dag efter Ayurveda-läkarens förordning, som Abhyanga-oljmassager, Shirodhara olj-behandling, Pinda Sveda rispåsemassage och örtångbad
  • ayurvedisk medicin efter förordning
  • 1 timme yoga och meditation varje dag
  • 1x 3x timmar Backwaters båttur
  • 2x flaskor vatten per rum
  • wifi
  • användning av ångbad, bastu, pool och gym

More incluse från 14 övernattningar

  • 1x 3 dagsutflykt (t.ex. besiktning av Guruvayoor templet, Punnathurkotta elefant-camp, kulturella tillställningar)

Telefon bokningskod: 73IP1

6 914 kr

I detalj

Ditt Ayurveda-hotell

☀ I sydvästliga Kerala ligger Ayurveda-hotellet vars arkitektur är typiskt regional och utformad efter Vaastus principer – Vaastu är en indisk vetenskap som handlarom den korrekta placeringen av tomter och byggnader. Formgivningen och byggstilen är utformade efter de 5 elementens naturlagar. Keralas byggstil utgör en stark kontrast mot Dravidian arkitekturen som är vanligare i södra Indien, med dess överdådiga, nästan barocka karaktär.

Kunnathur Mana Ayurveda Heritage Resort är byggt enligt Vaastus byggstil, som påverkar inånarna och sägs leda till ett harmoniskare och lyckligare liv. Ayurveda hotellet har en 130 år gammal historia och som officiellt Ayurveda Hostpital har det utmärkts av Keralas regering med Green Leaf Award för autentisk Ayurveda. Hotellet ligger i närheten av Eliyangad palatset, före detta hemvisten av Keralas Kochi-kungafamilj. Resan till internationella flygplatsen Kochin tar ca. 90 minuter.

Så här bor du

16 mysiga dubbelrum (ca. 20kvm) med rymlig balkong har dusch/WC, high speed WIFI, TV, telefon, té-/kaffe-set, 2 små vattenflaskor, engelskspråkig tidning varje dag, minibar, luftkonditionering, safe och tvättservice. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk. Receptionen är bemannad dygnet runt.
Restaurang

I mysig atmosfär serveras både avyurvediska, indiska och kontintentala rätter, som är lagade enligt Dosha-typen. Vegetariska rätter och menyer à la carte är också en del av utbudet. Om så önskas, kann du även dinera i ditt rum.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ayurveda-center

Det hotellegna Ayurveda centret leds av Sristhi Ayurvedic Retreat och består av 2 behandlingsrum, ett separat rum för professionella läkarkonsultationer och undersökningar. De traditionella ayurvediska behandlingarna genomförs av erfarna terapetuer. I yoga paviljongen undervisar utbildade yoga experter och motionsterapeuter.

Fritid

Pool och gym finns om du vill motionera. En yogahall för individuell träning (avgift) och gruppkurser erbjuds. Utflyker med husbåten kan göras efter speciell förfrågan. En konstbutik och souvenirbutik finns för den som vill shoppa. Du kan även boka utflykter till omgivningen, tempel, palats och elefant camp extra.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Cochin International Airport (COK) (ca. 95 km / 149 minuter)
Trivandrum International Airport (TRV( (ca. 298 km / 463 minuter)

ANKOMST Flygplats: Cochin (COK), ca. 90 km.
TRANSFER Flygplats COK vid Ayurvedakur inklusive, för medföljande person/vistelse efter förfrågan
INFORMATION Visum/hälsoföreskrifter efter förfrågan.

Vänligen observera:

Om du väljer Detox-avgiftning som gokus höjs priset med 3 € per person vid 14-20 övernattingar i Maniyara rum eller 14-27 övernattningar i Palliyara rum.

Karta

Kunnathur Mana Ayurveda
Boka Kontakt Vidarebefodra