Lyxig detox

Lyxig detox

Låt din kropp avgifta i paradiset!

Vilken lyxresa gillar du mest?

Våra finaste destinationer för din lyxresa med detox

Detoxa din kropp i en femstjärnig omgivning

Detoxa i paradiset! Våra lyx-detoxhotell ger dig allt du behöver för att kunna stötta dig under din detoxresa. Slappna av i femstjärniga hotell och fantastiska omgivningar medan du rengör din kropp och låter själen vandra.

Upplev lyxdetox med tropisk känsla i ett av våra lyxdetoxhotell i Thailand. Dessa hotell kombinerar professionella detoxdietprogram med yoga och meditation, de erbjuder perfekta holistiska program som förenar kropp och själ. Tropiska palmträd längs den vita stranden, där de flesta aktiviteterna tar plats, ger di en härlig känsla. I det blå glittrande vattnet kan du beskåda skimrande exotiska fiskar.

Våra europeiska lyxhotell gör skillnad! Från kuddmenyer till ekologiska bastuar och termalvattenfall... Dessa eleganta och professionella hotell bjuder på specialistvård och förstaklassiga faciliteter med ett detoxprogram. Slappna av på ett spa i världsklass och låt din kropp akiveras medan du njuter av naturliga självläkande krafter.

Vare sig du vill stanna i Europa eller resa längre bort - SpaDreams kan hjälpa dig att hitta den perfekta lyx-detox-resan som passar till alla dina behov.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Planera din lyxiga detoxresa till bästa pris hos SpaDreams