spa,wellness, romantisk, romantik, lyx

Lyxsemester

Unna dig lyx till bästa pris

Våra mest omtyckta lyxresor

Våra finaste resmål för din lyxsemester

Lämna vardagsstressen bakom dig och koppla av på en lyxsemester

Lyxsemester

Våra lyxiga hotell har härliga omgivningar för naturvänner, otroliga rum och sviter, och underbara behandlingar i sofistikerade spaavdelningar. Exklusiva program bjuder på total avkoppling i en lyxig atmosfär. Hitta din inre balans med yogakurser eller ayurvedabehandlingar, unna dig en skönhetsbehandling eller massage eller stöd din hälsa med en holistisk kur för kroppen. 

På en lyxsemester är det du som bestämmer vilken kost du vill ha. Äter du enbart vegetariskt, vill du rena kroppen med en detoxkur eller vill du kanske njuta av ekologisk helpension? Vi erbjuder olika paket för dig som har mycket bestämd uppfattning om vad som behövs på en lyxsemester. För alla andra vill vi vara inspirerande. Behöver du hjälp? Skicka en icke-bindande förfrågan och du kommer att få några förslag på vad som kan vara intressant för dig!

Upplev en lyxsemester i Spanien

Lyxsemester

SHA Wellness Clinic ligger i ett spektakulärt område. Hotellet erbjuder inte bara avkoppling och olika program som anti-stress och detox program utan modern makribiotisk kost av organiska produkter som sammanställdes av medicinska kostexperter. Högkvalitativ skönhetsmedicin och ett stor aktiv- och wellnesserbjudande väntar i Spaniens SHA Wellness Clinic på dig. 

Ett annat tips för en spanisk lyxsemester är Healthouse Las Dunas som bjuder på mat av den internationellt kände sjärnkocken Andoni Luis Aduriz som samarbetar med näringsvetenskapare för en extra god och sund kost. Hotellkomforten är särskild lyxig, i denna miljö finns det inga önskningar kvar. 

Upptäck exotiska länder

Lyxsmester Indien

Indien är ett idealiskt resmål för din lyxsemester. Ananda in the Himalayas är en ayurveda-lyxresort som imponerar med sin otroliga anläggning vid foten av Himalaya. Yoga och meditation låter dig sjunka i en annan värld. Får ny kraft och inspiration på din lyxsemester i Anada Spa. 

Hitta lyxhotellen i hela världen hos SpaDreams och blir väl omhändertagen på en perfekt semester. 

Populära lyxresor

Din drömsemester väntar på dig!