spa,wellness, romantisk, romantik, lyx

Lyxsemester

Unna dig lyx till bästa pris

Våra finaste lyxsemester destinationer

Lämna vardagsstressen bakom dig och koppla av på en lyxsemester

Våra luxurösa hotell har härliga omgivningar för naturvänner, otroliga rum och sviter, och underbara användingar på wellnessanläggningar. Exklusiva program bjuder på total avkoppling i en lyxig atmosfär. Hitta din inre balans med yogakurser eller Ayurvedabehandlingar, unna dig en beautybehandling eller massage eller stöda din hälsa genom en holistisk kur för kroppen. 

På en lyxsemester är det du  som bestämmer vilken kost du vill ha. Äter du enbart vegetarisk, vill du rena kroppen med en detox kur eller vill du kanske njuta av ekologisk helpension? Vi erbjuder olika paket för dig som har mycket bestämd uppfattning om vad som behövs på en lyxsemester. För alla andra vill vi vara inspirerande. Behöver du hjälp? Ställ en ej bindande förfrågan och du kommer att får några förslag på vad som kan vara intressant för dig!

Vi rekommenderar lyxsemester i Spanien

SHA Wellness Clinic ligger i ett spktakulärt område. Hotellet erbjuder inte bara avkoppling och olika program som anti-stress och detox program utan modern makribiotisk kost av organiska produkter som sammanställdes av medicinska kostexperter. Högkvalitativ skönhetsmedicin och ett stor aktiv- och wellnesserbjudande väntar i Spaniens SHA Wellness Clinic på dig. 

Ett annat tips för en spanisk lyxsemester är Healthouse Las Dunas som bjuder på mat av den internationellt kände sjärnkocken Andoni Luis Aduriz som samarbetar med näringsvetenskapare för en extra god och sund kost. Hotellkomforten är särskild lyxig, i denna miljö finns det inga önskningar kvar. 

Resa längre bort på din lyxsemester

Indien är en ideal resmål för din lyxsemester. Anada in the Himalayas är ett Ayurveda-Lyx-Resort som imponerar med sin otroliga anläggning vid foten av Himalaya. Yoga och meditation låter dig sjunka i en annan värld. Får ny kraft och inspiration på din lyxsemester i Anada Spa. 

Hitta lyxhotellen i hela världen hos SpaDreams och blir väl omhändertagen på en perfekt semester.