Top 1 hotell i Aryakara - Alappuzha Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Aryakara - Alappuzha. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Malabar Escape Purity

Ayurveda-hotell under tysk ledning

Detta boutiquehotell med en intim atmosfär i den berömda bakvatten kombinerar moderna livsstilselement med klassisk Ayurveda och Yoga. Under tysk ledning.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

En exklusiv „Time-Out“

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

 • Dagligen Yoga på morgonen
 • Demonstration av matlagning
 • Tillgång till utomhuspoolen
 • Cyklar för utlåning
 • Sunset Canoe Ride (60 min)
 • WLAN
 • Transfer från/till Cochin Flygplats

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • Dagligen Yoga på morgonen
 • Demonstration av matlagning
 • Tillgång till utomhuspoolen
 • Cyklar för utlåning
 • Sunset Canoe Ride (60 min)
 • WiFi
 • Transfer från/till Cochin Flygplats

Telefon bokningskod: IA7P1

1 671 kr

1 337 kr

I detalj

Ditt hotell

☀ Kerala – God´s Own Country i södra Indien imponerar med en tropisk och städsegrön natur såväl som med sina små traditionella byar. Klimatet är varmt under hela året, monsuntiden är ungefär från juni till november. Mitt i de berömda Backwaters ligger Malabar escape purity direkt vid Lake Vembanad. I den koloniala villan förenas autentisk estetik med modern komfort och ett personligt ambiente. Boutique-hotellet är medlem i den exklusiva hotell- och restaurangföreningen Relais & Châteaux.

Så här bor du

14 stiliga icke-rökare rum och sviter med dusch/bad/WC, flatscreen-tv, telefon, hårtork, safe, kaffe-/té-set, minibar, klimaanläggning och terrass med vy över sjön. Enkelrum är dubbelrum för enkelrumsbruk.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & Njutning

I restaurangen servereras traditionella rätter från det sydindiska köket som förfinas med mediterrana inflytanden. För Ayurveda-gäster serveras individuella rätter enligt anordning av Ayurveda-läkaren. Även möjlighet att beställa vegetariska, vegana och laktosfria rätter.

Wellness, Spa & Hälsa

I den tropiska trädgården befinner sig 2 poolar med liggstolar och parasoler.
I purespa erbjuds autentiska Ayurveda-användningar under ledning av en erfaren Ayurveda-läkare. Användningar som Abhyngam, Pinda Sweda, Shirodhara, Choorma, Sweda, Annalepam, ört-ångbad eller Mukhalepam. Dagligen Yoga.

Fritid

Bibliotek i lobbyn, cyklar för utlåning, kanot-turer över sjön. Utflykter till Alleppey med många templar och marknader, till nästa strand (Marari Beach) cirka 10 km, besök av ett nära liggande fabrik för kokosfibrer, en traditionell produktion av klockor i Mannar eller ett utflykt till hjärtat av Backwater (delvis mot extra avgift).

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Cochin International Airport (COK) (ca. 70 km / 115 minuter)

RESA DIT Till Cochin (COK), cirka 70 km.
Dagsaktuella flygpriser via CRS eller på begäran hos SpaDreams.

TRANSFER (tur & retur): Flygplats COK inkluderad vid föranmälan.

INFORMATION: Visa- och hälsoföreskrifter vid förfrågan.

Bra att veta

Systerresort Malabar escape serenity

Cirka 60 km mot inlandet ligger Malabar escape serenity i mitten av gårdar och tropisk natur. Den tidigare gårdsbyggnaden har blivit moderniserad på ett väldigt ömt sätt utan att tappa det gamla charmet. En Ayurveda-kur som redan påbörjats kan utan problem fortsättas i respektive hus. Detaljer och priser vid förfrågan hos FIT Reisen.

Karta

Malabar Escape Purity
Boka Kontakt Vidarebefodra