Nordeuropa

Mellan polarljus, fantastisk natur och midnattsol

Upptäck våra bästa hotell i Nordeuropa

Sprudlande källor, mörkt blåa fjorder och revitaliserande bastubesök

Nordeuropa

Upplev Nordens mångfald tillsammans med SpaDreams! Upptäck mörkt blå fjorder, spektakulära berg och klippor och den härliga grönskan i den skandinaviska och baltiska naturen. Vandra bland pittoreska byor och fascinerande landskap, historiska handelsstäder och traditionella minoriteter som samerna. Njut av den fantastiska panoraman med midnattssolen och låt tiden stå stilla i några ögonblick. Och varför inte besöka Nordeuropa under vintern, när naturen är snötäckt och du kan se den mystiska magin av norrsken!

Om du föredrar en aktiv semester kan du cykla genom Nordeuropas metropoler, genom bergen eller njuta av den härliga utsikten över fjordlandskap.

Upplev total avslappning vid havet och boka ett spahotell. Återhämta dig i en finsk bastu med 80° C och revitalisera kropp och själ. Njut av de bedårande pärlorna som Norden har att erbjuda med en weekendresa och upptäck huvudstädernas kulturella rikedom, fascinerande fauna och natur med en resa genom de mångfaldiga drömlika kulisserna i norra Europa.

Låt dig inspireras av våra grannars och Baltikums (gäst)vänlighet och upplev en härlig individual- eller gruppresa med SpaDreams.

Läs mer:

Spa i Polen >>
Spahelg >>
Hälsoresa >>

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Nordeuropa

Upptäck våra mest populära hotell i Nordeuropa