Park Hotel Reserve Marlena

basfasta i Sydtirolen inklusive en fantastisk utsikt över bergen

Hotell (under ledning av en familj) i mitten av en underbar bergkuliss. Basfasta, härligt spa - allt vad hjärtat begär.

Mest populära

  • Pool
  • Mitt i naturen
  • Bastu
  • Husdjur tillåtna
  • Gym
  • Perfekt för golfspelare
  • Infrarödkabin

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Njut av din hälsosemester – trots Corona

Tillsammans med våra hotellpartners gör vi vårt bästa för att se till att du får en hälsosam och avkopplande semester. På följande sidor hittar du aktuell information om begränsningar i Italien på grund av Corona. Dessutom har du möjlighet att boka vår Flex-uppgradering, som gör att du kan boka om och boka av utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst.

I detalj

Ditt Wellnesshotell

☀ Det familjedrivna Park Hotel Reserve Marlena ligger ovanför Merano (ca 3 km). Det bjuder å mycket elegans och charm med dess moderna arkitektur och individuella inredning.

Så här bor du

50 eleganta stilfulla rum med dusch/WC, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong. Elegance Väst (ca 28-35 kvm), Superior Syd-Ost (ca 40 kvm) med panoramautsikt och luftkonditionering. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.

D/ Elegance Väst

De eleganta och stilfulla dubbelrummen Elegance Väst (ca. 28-35 kvm) är utrustade med dusch/wc, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong.

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Minibar

Rumskod för telefonbokningar: 483D1

E=D/ Elegance Väst

De eleganta och stilfulla dubbelrummen Elegance Väst (ca. 28-35 kvm) är utrustade med dusch/wc, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong. Enkelrum är dubbelrum för ensambruk.

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Minibar

Rumskod för telefonbokningar: 483E1

D/ Superior Syd-Öst

De eleganta och stilfulla dubbelrummen Superior Syd-Öst (ca. 40 kvm) är utrustade med dusch/wc, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong med panoramautsikt.

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Minibar

Rumskod för telefonbokningar: 483D3

E=D Superior Syd-Öst

De eleganta och stilfulla dubbelrummen Superior Syd-Öst (ca. 40 kvm) är utrustade med dusch/wc, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong med panoramautsikt. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Minibar

Rumskod för telefonbokningar: 483E3

D/ Trädgårdsslätt

De mysiga dubbelrummen Trädgårdsslätt (ca. 28 kvm) är utrustade med dusch/wc, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong.

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Minibar

Rumskod för telefonbokningar: 483D4

E=D/ Trädgårdsslätt

Den mysiga dubbelrummen Trädgårdsslätt (ca. 28 kvm) är utrustade med dusch/wc, hårtork, telefon, värdeskåp, minibar, satellit-tv och balkong. Enkelrum är dubbelrum för ensamresande.

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

satellit

Minibar

Rumskod för telefonbokningar: 483E4

Ät & Njut

Gourmetrestaurangen (med glasväggar mot öst) med panoroamautsikt över Merano och Vale dell'Adige. Frukostbuffé med showkök, kakor och bakverk på eftermiddagen, 5 rätters meny på kvällen, liten wellnessrätt till lunch vid bokning av halvpension plus. Barbecuekvällar under sommaren. "Stecher-Stube", vinotek och bar.

Spa

Inom- och utomhuspool, solebad, bastuområde (dagligen kl. 16-19). Bastu lounge med panoramautsikt, sanarium, infraröd stuga. Vilorum med örtte. Panoramagym, gymnastik och vatten aerobics (mån-lör). Skönhetsområde "Marlen" med skönhets- och spabehandlingar (mån-lör kl. 9-19). NYTT: 3x per vecka yoga med panoramautsikt  på Merano på vår takterrass eller i parken.

Ankomst

TRANSFER vid förfrågan

FLYGPLATS i närheten
Innsbruck Airport (INN) : (ca. 156 km / 107 minuter)

Extra information

Turistskatt: ca 1,90 € /dag, per person, betalas på plats.

Parkeringsplats: gratis.
Egen plats i garage: € 8/dag.
Barnrabatt: vid förfrågan.
Hundar: ca. 10 €/dag, efter förhandsanmälan.

Hotellöversikt

  • Bar
  • Perfekt för golfspelare
  • Husdjur tillåtna
Boka Kontakt Vidarebefodra