Portugal

Portugal

En semesterupplevelse för alla sinnen

Populära teman i Portugal

Våra populära hotell i Portugal

Fantastisk natur - Ett paradis för vandrare

Portugal

Portugal har en otrolig mångfald i landskapet - från gröna floddalar, bördiga vinodlingar, vidsträckta bergskedjor, till populära kuster och stränder i söder, erbjuder Portugal något för alla.

Res med SpaDreams och upplev en fantastisk semestersom du sent kommer att glömma. Besök "gröna trädgården" i norr med många färgglada grönsaker och testa på lokalt producerade Vinho Verde, en exklusiv portugisisk vinspecialitet. För naturälskare har landet stora öppna ytor, nationalparker och naturskyddsområden där du kan vandra längs vägarna genom det lokala landskapet.

Låt ditt sinne vandra på stränderna vid Atlanten, luta dig tillbaka och slappna av med en individuellt planerad spa-semester. Ge dig själv en stund av lugn och total avkoppling på något av våra speciellt utvalda hotell. Strosa längs den inbjudande strandpromenaden och unna dig en lugnande behandling i spaanläggningen. Vare sig du väljer massage, peeling eller inpackning - med välutbildade terapeuter kan du njuta och koppla av efter en underbar dag vid stranden med en av våra solresor till Portugal.

Om du gillar en aktiv semester med en långa vandringar genom exotisk natur kommer ett besök på den portugisiska ön Madeira bli din drömresa. Gå på promenader genom det vulkaniska landskapet och förundras över klippformationerna av bergskedjor i hjärtat av ön. Men den "blommande ön" har mer att erbjuda - självklart, kan du hitta unika orkidéer med deras pråliga blommor längs vägen. Det finns många fina hotell på Madeira som bilder utgångspunkten för dina utflykter.

Information om Portugal

Språk: Portugisiska
Tidsskillnad: - 1 timme
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Portugal

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Portugal