Portugal

Portugal

En semesterupplevelse för alla sinnen

Populära teman i Portugal

Fantastisk natur - Ett paradis för vandrare

Portugal har ett otroligt varierande mångfald - Från gröna floddalar, bördiga vinodlingar, vidsträckta bergskedjor, till populära kusten och stränderna i söder, erbjuder Portugal något för alla.

Res med SpaDreams på en oförglömlig semesterupplevelse som du sent kommer att glömma. Besök "gröna trädgården" i norr med många färgglada grönsaker och testa på lokalt producerade Vinho Verde, en exklusiv portugisisk vinspecialitet. För naturälskare, har landet stora öppna ytor nationalparker och naturskyddsområden där du kan vandra längs vägarna genom det lokala landskapet.

Låt ditt sinne vandra på stränderna vid Atlanten, luta dig tillbaka och slappna av med en personligt planerad, precis enligt dina personliga önskemål, spa-semester. Ge dig själv en stund av lugn och total avkoppling på något av våra speciellt utvalda hotell. Strosa längs den inbjudande strandpromenaden och unna dig en lugnande behandling i spaanläggningen. Vare sig om du väljer massage, peeling eller inpackning - med välutbildade terapeuter kan du nuta och koppla av efter en underbar dag.

Om du gillar en aktiv semester med en långa vandring genom exotiska natur, är ett besök på den portugisiska ön Madeira din drömresa. Gå på promenader genom det vulkaniska landskapet och förundras över klippformationerna av bergskedjor i hjärtat av ön. Men den "blommande ön" har mer att erbjuda - Självklart, kan du hitta unika orkidéer med deras pråliga blommor längs vägen.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Portugal