pressrummet, media, pressmeddelanden, om oss

Press & Media

Välkommen till SpaDreams pressrum

Researrangören för spa-och hälsoresor

SpaDreams bildades 2013 av den tyska researrangören Fit Reisen. Våran vänliga och kunniga kundtjänst är regelbundet utbildade och updaterade om det senaste. Lita på våra reseexperter när du planerar din perfekta semester. Läs mer om dina fördelar med att resa med SpaDreams här.

Fit Reisen är Tyskland ledande researrangör för spa-och hälsoresor, känt för sin höga kvalitet, breda erbjudanden och individuell service. 

Vårat motto är: Nöjd är inte bra nog - Vi vill inspirera!

Företaget grundades av Herbert Haum för över 35 år sedan. Konceptet då var helt nytt på marknaden: skönhet, fitness och hälsa stod i fokus för att förbättra livskvalitén. Idag har Fit Reisen över 3500 olika spa-, hälso-, fitness- och skönhetserbjudanden på över 400 platser i över 50 länder.

För mer information om Fit Reisen klicka här.

SpaDreams pressrum

På följande sidor hittar du pressmeddelanden och material så som kontakter, nyheter och foton för nedladdning. Du kan läsa om hur SpaDreams moderbolag Fit Reisen blivit omnämd i Tysk press under "SpaDreams" i pressen. 

Våra aktuella pressmeddelanden kan du läsa direkt här på siten eller ladda ner som PDF-fil. Vi har också bildmaterial som du kan ladda ner. Om du har frågor eller idéer så kontakta gärna vår presskontakt.

 

 

Pssstt... För mer bra updateringar, erbjudanaden och nyheter kan du följa oss på sociala medier så som Facebook, Twitter och Instagram! Eller varför inte kika in på vår
Wellness-blogg?