Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams presenterar de 10 mest omtyckta bantningshotellen.

Få bikinikropp i sagolik omgivning

 Frankfurt, den 15 juni 2015:  När dem första solstrålarna visar sig och det börjar bli grönt ute, ökar samtidigt längtan efter mera kroppslig vitalitet. Och det finns olika möjligheter samtidigt för att slimma kroppen inför sommaren: Vid många dietformer fokusserar man helst på snabba resultat medans fastan även lägger fokus på kroppens avgiftning.

Oavsett om det är den klassiska varianten av fastan enligt Buchinger, en grundläggande uppbyggning av tarmen med hjälp av F.X. Mayr-kuren, goda Smoothies i samband med den moderna detox-metoden eller en basisk kost som t ex en kur med skrot; alla dessa avgiftande användningar har samma mål: att bli av med onödig ballast på ett skonsamt sätt. En ordentlig avgiftning, utrensning och att syra av kroppen, sensibilisering för de viktigaste saker i livet, ny motivation för motion, en „Reset“ till en sundare och gladare livsstil kan frisätta oanade energier. Just till början av sommarsäsongen presenterar den största specialresearrangören för hälso- och wellnessresor - SpaDreams - dem tio mest omtyckta hotellen för reduktion av vikt.

 

I Karlsbad som är historisk, befinner sig det lugnt belägna Spa Resort Sanssouci****:

Med detoxprogrammet som erbjuds här kan både kroppen och själen gifta av och komma i balans igen. Fem övernattningar med helpension kan bokas from 4 409 SEK.

För fastan-fans är Malteser kliniken von Weckbecker i den bayerska delen av Rhön den perfekta orten för att dra sig tillbaka. Hälsofastan baserar här på lång erfarenhet såväl som på förstklassig medicinsk och terapeutisk omsorg. Sju övernattningar inklusive fastan-kost kan redan bokas till ett pris på 7 894 SEK per person (www.spadreams.se/weckbecker).

 

I en idyllisk omgivning i Oberstaufen hälsar det omtyckta Concordia Wellnesshotel & Spa****S  sina gäster med en perfekt symbios av klassiska användningar och moderna fitnessprogram välkommen. Mycket uppskattat är skrotkuren som erbjuds här i huset: sju övernattningar kan redan bokas till ett pris på 5 493 SEK per person – helpension inkluderat.

 

I Sauerland är Oversum Vital Resort****S ett uppskattat hotell. Med en unik design fokusserar detta fyrstjärniga resortet på ”LOGI-dieten” som stimulerar ämnesomsättningen och trots reduktionen av kolhydrater måste man ej avstå från en kulinarisk njutning. Redan from 4 344 SEK per person kan man på detta sätt närma sig sin drömkropp med ett stort steg. Vid en vecka ”Smalara med hjälp av LOGI-dieten” är övernattning och helpension inkluderade.

Långt bort från den hektiska vardagen i polska Kolberg erbjuder det trestjärniga Magnat Resort & Spa det perfekta programmet för att på sikt kunna reducera vikten: denna bantningskur kan bokas till ett pris from 2 289 SEK per person för sju övernattningar med helpension – och är inte bara för att kontrollera vikten utan har även en positiv effekt på kolesterolvärdet och blodtrycket.

 

En kursemester i magyarernas land har en tradition hos SpaDreams. Framförallt Danubius Health Spa Resort Hévíz**** uppfyller alla krav för ett  avkopplande kuruppehåll med framgångar som är optimala för kroppen. Huset är specialiserat och har gjort sig ett namn inom vikt-kontrollen och fastanprogrammet enligt Buchinger-metoden. En vecka fastar man här för from 6 904 SEK per person – fastankost inkluderat så klart (www.spadreams.se/health-spa-resort-heviz).

Det milda stimulerande klimatet och den sagolika omgivningen på den spanska ön Teneriffa bildar de perfekta förutsättningar för en hållbar reduktion av vikten och en helhets framgång. En tio-dagars „Detox“ enligt den moderna F.X. Mayr-metoden inkl. frukost erbjuds av OCÉANO Hotel Health Spa**** from  14 928 SEK per person (www.spadreams.se/oceano).

En modern oas för avkoppling vid den polska östersjön är Havet Hotel Resort & Spa*****. Kostnaderna för en sju-dagars banktningskur inkl. helpension ligger på 4 288 SEK per person. Mitt i ett intrycksfullt dynlandskap och omgiven av pinjeskogar kan man här utan problem bli av med onödiga kilo.

Sha Wellness Clinic***** i El Albir vid Costa Blanca i Spanien hör till världens ledande hotell-kliniker inom lyxsegmentet. Även kändisar kommer hit. Med hjälp av SHA Weight Loss försvinner kilon nästan av sig själv. From 32 696 SEK per person kan gäster av SpaDreams njuta av de effektiva behandlungsmetoderna som har en hög teknologisk standard.

Dr. Wüsthofen® Gesundheits-resort i den hessiska delen av Rhön är specialiserat på mångfaldigheten: Den som vill bli av med vikt kan boka en sju-dagars bantningskur inkl. helpension redan from 4 914 SEK per person. Med hjälp av ett individuellt träningsprogram, en kostterapi och stöd av läkare kan man bli av med onödig ballast på ett skonsamt sätt.

Om SpaDreams

SpaDreams är det internationella märket av Fit Reisen, den största researrangören för hälso- och wellnessresor, som har sitt huvudkontor i Frankfurt am Main. Med sin höga kvalitet, mångfald, bra priser i förhållande till kvalitén och en personlig service har Fit Reisen inte bara etablerad sig till marknadsledaren inom detta segment utan även blivit vald till den mest innovativa researrangören för hälsoturismen året 2014. Sen över 35 år är Fit Reisen kännd för kombinationen av hälsosemester med attraktiva beauty-, fitness- och fritidserbjudanden. I dag erbjuder Fit Reisen och SpaDreams mer än 2200 olika Spa-, hälso-, beauty-, ayurveda-, yoga- och wellnessresor för den perfekta drömsemestern med över 500 hotell och mer än 220 destinationer i över 40 länder.

Se som PDF>>