Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams Guide

 

4 tips för en lyxig och avslappnande semester

Frankfurt, 04. mars 2017.

Här kan både kropp och själ varva ner extra bra

Lyxresor är högaktuella. Speciellt hälso- och wellnessemestrar är populära bland resenärer som gärna betalar lite mer: i en sofistikerad omgivning kan man helt enkelt slappna av bättre. SpaDreams, Europas marknadsförare inom hälsoresor, håller på att förstora sitt utbud med resor för en mer anspråksfull målgrupp. Den som letar efter den perfekta sommarsemestern för kropp och själ har många olika alternativ att välja mellan. Isabella Jainz, Country Manager för SpaDreams Sverige, delar med sig av sina bästa tips för lyxresor.

Man kan göra kropp och själ väl och samtidigt njuta av en exkvisit semester på Marbella Club***** i Spanien. Prins Alfonso av Hohenlohe grundade det glamourösa hotellet på 1950-talet. Sedan dess har kungar, statschefer, kändisar och massor med skådespelare låtit sig skämmas bort här. Idag erbjuder den lyxiga wellness-oasen bid Costa del Sol ett generöst planerat Thalasso-spa. Spa:t satsar på havsvattnets läkade krafter när det gäller hälsa, skönhet och motion. De som älskar golf har den anslutande golfklubben i närheten. Även maten är av högsta och bästa kvalitet: Amanda Hamilton, kost- och feelgood-expert, har skapat exklusiva wellnessprogram som Emotional och Body Balance åt fyrstjärniga Marbella Club.

Du hittar även SHA Wellness Clinic***** i Spanien. Huset som räknas till världens främsta wellnesshotell ligger direkt vid Costa Blanca. Design-resorten består av fem byggnader som ansluter till varandra via broar i närheten av den idylliska staden Altea. Inte bara utsikten över bukten och medelhavet är otrolig utan även det hotellets spa-utbud: traditionell kinesisk medicin (TCM), bioenergetisk medicin, skönhetsmedicin, föryngring m. fl. – här uppfylls alla hälsoönskningar. I Shamadi Restaurant serveras modern, makrobiotisk kost som naturlig hälsokälla.

Mitt i kristallklara syd-Ari atollen på Maldiverna ligger LUX* South Ari Atoll*****S. Den trendiga resorten erbjuder sina gäster LUX* ME Spa – en avslappningsoas av högsta rang. De som behöver återhämtning kan slappna av totalt och komma i balans igen med detox, föryngringsprogram, på gymmet eller i de härliga poolerna. Ett av resortens höjdpunkter är att en del av rummen har glasgolv och befinner sig direkt över havet. Om man vill se fiskar eller valhajar på nära håll kan du dyka ner i det kristallklara vattnet med dykskolan Padi.

Ett annat exkvisit resemål är Kamalaya Koh Samui***** i Thailand. Här finns detox, fitness och lxig yoga i en alldeles unik atmosfär. Anläggningen har byggts runt en naturlig grotta. Förr brukade buddistiska munkar dra sig tillbaka här för att meditera – idag kan gästerna fly från sin hektiska vardag till detta lugna refugium. Den holistiska resorten vid sandstranden av Thailands tredje största ö erbjuder en blandning av ostliga och västliga läkemetoder. Avgiftningskurer, wellness och regeneration erbjuder återhämtning precis som dykning, golf och vandring.

Isabella Jainz: „Våra kunder har höga krav och de önskar professionella spa- och hälsobehandlingar, en individuell service, enastående design och inredning och naturligtvis en atmosfär där det är kul och skönt att vara på semester. Våra Deluxe & Best Spa Resortsär perfekta: Här skäms gästerna bort på ett utmärkt sätt och kan slappna av totalt.”

Mer tips för en hälsosam lyxsemester på: www.spadreams.se

Se som PDF>>                Ladda ner bildmaterial>>