Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams reducerar sina priser i maj.

5% rabatt på alla Wellnessresor. Det perfekta tillfället för smartshoppare.

Frankfurt, den 4. maj 2015: Precis till början av den soliga månaden maj annonserar researrangören www.spadreams.se som är specialiserad på hälso- och wellnessresor en rabatt på 5% på alla sina resor. För smartshoppare och wellnessfans är detta ett ypperligt tillfälle för att unna sig något gott eller att boka familjens sommarsemester så prisvärd som aldrig förr. Även Ayurveda- och Yogafans kan resa till sina favoritresort i Asien till sagolika priser. Den som söker avkoppling profiterar av den säsongsrelaterade prisreduktionen som gäller för alla bokningar från första till sista dagen i maj månaden.

Nu är det dags att unna sig själv och kroppen något gott. Alla hotell av SpaDreams erbjuder individuella program som baserar på den nyaste medicinska vetenskapen förknippad med traditionella och naturliga läkemetoder. Det högvärdiga utbudet av SpaDreams temaprogram orienterar sig alltid efter aktuella trender. Hälsointresserade kan välja bland ett utbud på totalt 3.500 olika kur-, hälso-, beauty-, ayurveda-, yoga-, detox- och wellness-erbjudanden. Utbudet omfattar temaresor för allas smak, allt från semestern vid en strand i medelhavet, en fastningskur på ett tyskt wellnesshotell, fango-termalkurer i Italien eller dykning i Bali.

Med sitt mångfaldiga portfolio finns SpaDreams redan i över 35 länder och på 10 språk. De 5% rabatt i maj är ett vidare steg av den internationella researrangören så att ”Health an Wellness – worldwide” blir tillgänglig för alla prismedvetna semesterinteresserade.

Se som PDF>>